• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Kardeş nece konuşuyorsun…
Prima bebek bezi indirimdeymiş gidem alam 🥲 yok ya ağlamıyorum.
Senin için sevindim ……… dhhshdhdhd
Olsun ilerde de biz belki sikilacagiz ama siz yalniz olmayacaksiniz. O zman da siz ohh ne guzel yapmisim diyeceksiniz. :) o gunleri dusundukce sabriniza motivasyon yukleyin.. 🌸

Konu dert mi dert ammaaaa geyiğe dönmüş, geyik de yasak o yüzden sizleri çocuk büyütürken' e alıyorum.
İster kırmızı balık ister bir küçücük aslancık çalın🤣

Tüm küçük bebelilere, bebesi gelmek üzere olanlara geçmiş olsun, gaz sancısı, diş çıkarma, yaş sendromu biter, oku bakayımla ergenlik krizleri başlar, ne saçınızın boyası, ne tırnağınızın ojesini düşünmeye mecaliniz kalmaz😬

Rahata ermeniz için hepinizin ortalama 20'şer yıla ihtiyacı var🤣

Sizi okurken ben:

Füze atsaydın Mune reis……

Çok değişik bir uslubunuz var ve eğlenceli .
Derdini okurken hiç gülmedim burda kimsenin. Sen hariç. İnsanları üzmeden derlesen insan sen insanları seviyorsun be güzelim. 🙂
Çocuğunuza gelince hepsi geçecek annesi.
Biraz sakin , siz onun hayatına değil o sizin hayatınıza alışacak zamanla.
Uyanır uyanmaz muhakkak elini yüzünü yıkıyorsundur. Saçınızı taramak ve toplamak da o an yapılsa , göze bir kalem hafif dudak bakim kremi hayat kurtarır.
Çocuğunuzu ne kadar huzursuzsa o kadar sevin. Ne kadar ağlıyorsa o kadar daha çok sarılın.
Ama sakın ve huzurlu sizin sakinliginiz ona geçecek ve size boncuk boncuk baktığını göreceksiniz.
Allah yardımcınız olsun😊😘
İnsanları seviyordum :D bebekleri de seviyordum :D duma duma dumm :D
Artık bebek görmeye falan gidince elime asla almıyorum. Ay uy muy diyorum yalandan :D
Valla bugün Anname geldik. Eşim sabah anneme gidicemi duyunca kalktı bize yardım etti :D hatta ben çok şey götürüyorum ya dedim istersen buz dolabını , çamaşır makinesini de al :D o kadar bi sevinç vardı. Ağlayınca sarılırsam aşırı dövüyo :D ay teşekkür ederim.

Çocuk 3-4 yaşına gelmedikçe kendini kurtarmaz. Yenidoğan biter diş çıkarma başlar, o biter sendromlar başlar. Çocuk yapan hayatının 3-4 yılında şık şıkırdım giyinmeyi güzelliği falan arka plana atsın ruh sağlığı için. Bak benimki 3.5 olacak hala gece uykularına geçemedim. Şu an okuldan gelmiş pijamayla yatarken yazıyorum bunları

Kardeşim de az önce aynen böyle dedi bana senin yüzünden evlenip çocuk yapmaktan soğudum diyor 😃😃
Evli hanımlar lütfen rica ediyorum gelecek neslin devamı için biz müzmin bekarları evlilikten soğutmayınız, zor yanlarını bizlere çaktırmayınız :D

Ama hic bana sira gelmiyoki yaaa:KK12:
Hep niyetleniyorum konu acmaya bakiyorum baskasi acmis kendimi yorumlarda buluyorum :halay:

Kader arkadasim dert ortagimsin artikim :KK19:

BBebegin kac aylik canim?
Ben yorumu ona gore yapicam
Benimde kiz kiliginda erkek cocugu gibi yaramaz bi cocugum var
Kurdun adi cikmis,tilki dünyayı yıkmış diye boşına dememisler😂
Benim oğlan kızdan daha usluylu valla🙄

Sakin ol şampiyon:KK48:
Al benden de o kadar.. Büyüdükçe level artıyor bence.. Geçecek diyenler nasıl geçirmişler acaba.. 2 yaştan bildiriyorum burası fenaaaa:kusmuk:
Benim oğlanda bensiz bişey yapmaz.. Mutfağa giderim peşimde, tuvalete girerim ağlar, yeni buldu şimdilerde de hırkamdan tutup kuyruk gibi peşimde geziyor:olamaz:

Bana da birisi geçecek deyiversin, yoksa hunime yenisini ekliycem:KK53:
2 yaş çok kötü çok 🤢 dün gece saat 03:00 ağlıyor gittim kitaplığını gösteriyor gözlerim kapalı ne anlattığını istediğini anlamaya çalışıyorum. Birkaç deneme yaptım baktım tutmadı hadi aaa yeter uyu artık dedim daha fazla ağlamaya başladı 😃🤦🏻‍♀️ Sonra bizim yatağa götürdüm orada da devam etti . Uyuduk sonra bilmediğim bir saatte yine bir ağıt 10 dk sürdü kesin 🤦🏻‍♀️ Bugün sabah kahvaltı yapmaya çalışıyorum çayım soğuk zorla aldı dibindeki 2 damlayı üzerine döktü kirlendi diye ağladı 🤣 sonra değişiyorum bu kes istediği çorap değil diye ağladı . Evi süpürüyorum o süpürecekmiş ona ağladı . Wc kapısı dışardan kirlenmiyordu giriyor cifi döküp klozet fırçasını sokuyor temizlemek için 🤢 en sonunda kilitledik bu sefer de her dk kilitli diye ağlıyor .

Füze atsaydın Mune reis……
Hahahahahaa topiği okuyup okuyup güldüm, giggles giggles mı yazmıştı doğurunca ojeleri sürüp oturacağız sanmıştım diye🤣🤣🤣
Hepiniz ünlü bebeler doğurursanız reklam filmi doğum sonrası bebenin bir karecik fotosunu çektirmeydi derken manikür bile yaptırırsınız ama bizim bebeler halk bebesi🤣
İlk aylar bezlerinden bellerine doğru bulaşanları, yiyip yiyip kustuklarını temizlersiniz, uyku en güzel hayal, kavuşulamayan sevgili gibidir:)
Tam her şey yoluna giriyor dersiniz sebepsiz ağlamaları başlar, sonra tuvalet krizi, konuşmuyor diye üzülürsünüz, konuşmaya bir başlar susmuyor diye kriz geçirirsiniz🤣

Parkta eve dönmemek için ağlar, markette çikolata krizi, arkadaşıyla oyun sırasında oyuncak kavgası, evde komşu şikayeti, ağlama krizinde kucağınıza bir gelir zamklanmış gibi gitmez, artık çocuğunuz vücudunuzun bir parçasıdır siz nereye o oraya:)

Arkası yarın 🤣🤣

Benim eşek sıpam şu an iki metrelik bir yakışıklı.sıkı dur âimdi bu benim tek ve yegane evladim tam iki yıl boyunca gece gündüz ağladığı için ve bende uyku kelmesinin anlamını unuttuğum için gözaltımda önce torbalar oluştu sonra onlar çatladı ve deriden kanlar sızmaya başladı.Ama geçtimi ??Geçti.Şimdi gözümün içine bakan bir evlat...Allahımdan tüm kalbimle kolaylıklar diliyorum.Çılgın bedişe de sakinlik diliyorum.
Kan aglamak deyimi gercekmiymis yani 😨😲

Hahahahahaa topiği okuyup okuyup güldüm, giggles giggles mı yazmıştı doğurunca ojeleri sürüp oturacağız sanmıştım diye🤣🤣🤣
Hepiniz ünlü bebeler doğurursanız reklam filmi doğum sonrası bebenin bir karecik fotosunu çektirmeydi derken manikür bile yaptırırsınız ama bizim bebeler halk bebesi🤣
İlk aylar bezlerinden bellerine doğru bulaşanları, yiyip yiyip kustuklarını temizlersiniz, uyku en güzel hayal, kavuşulamayan sevgili gibidir:)
Tam her şey yoluna giriyor dersiniz sebepsiz ağlamaları başlar, sonra tuvalet krizi, konuşmuyor diye üzülürsünüz, konuşmaya bir başlar susmuyor diye kriz geçirirsiniz🤣

Parkta eve dönmemek için ağlar, markette çikolata krizi, arkadaşıyla oyun sırasında oyuncak kavgası, evde komşu şikayeti, ağlama krizinde kucağınıza bir gelir zamklanmış gibi gitmez, artık çocuğunuz vücudunuzun bir parçasıdır siz nereye o oraya:)

Arkası yarın 🤣🤣
Moralim aşırı bozuldu şuan 😃😃

Evli hanımlar lütfen rica ediyorum gelecek neslin devamı için biz müzmin bekarları evlilikten soğutmayınız, zor yanlarını bizlere çaktırmayınız :KK70:
Yok yok o kararlar verilirken insani bir isik halesi sariyor,göz önünde sallanan zincirli saat gibi,ne varki bunda,ev işi, çocuk bakımı,daha neler küçülüyor gözünde😇
Ve sonra, biri parmağını siklatiyor😱
Şaka şaka,korkmayın,bir şekilde oluyor,hem korkunun ecele faydası yok😂

Moralim aşırı bozuldu şuan 😃😃
Daha okul çağı ve ergenlikten bahsetmedim bile :)
Şaka bir yana da çocuk büyütmek hakikaten kolay değil, mesele yalnızca karnını doyurup üstüne kıyafetle bitmiyor çünkü, doğduklarından itibaren gazıydı, dişiydi, yaş sendromuydu, ergenliğiydi derken belli bir yaşa gelene kadar sürekli bir endişe ve mücadele içinde oluyorsunuz.
Çocuğun her döneminin bir zorluğu var, yeni doğum yapanlar en zor bu dönemi sanıyor, yaş sendromu atlatmaya çalışanlarda en zor 2-4 yaş arası sanıyor, aslında hepsi kendi yaşanacağı dönemde zor, okul dönemi farklı zorluklar çıkıyor zira bu seferde dış dünyaya açılması, arkadaş çevresi vb sorunları oluyor, ergenlik döneminde öyle fırtınalar yaşanabiliyor ki bebek kalsaydı diyorsunuz.

Umarım hepinizin bebekleri güzel bir ömüre sahip olur, zor ve sabır isteyen anneliğinizi doya doya yaşamanızı diliyorum😌

Daha okul çağı ve ergenlikten bahsetmedim bile :)
Şaka bir yana da çocuk büyütmek hakikaten kolay değil, mesele yalnızca karnını doyurup üstüne kıyafetle bitmiyor çünkü, doğduklarından itibaren gazıydı, dişiydi, yaş sendromuydu, ergenliğiydi derken belli bir yaşa gelene kadar sürekli bir endişe ve mücadele içinde oluyorsunuz.
Çocuğun her döneminin bir zorluğu var, yeni doğum yapanlar en zor bu dönemi sanıyor, yaş sendromu atlatmaya çalışanlarda en zor 2-4 yaş arası sanıyor, aslında hepsi kendi yaşanacağı dönemde zor, okul dönemi farklı zorluklar çıkıyor zira bu seferde dış dünyaya açılması, arkadaş çevresi vb sorunları oluyor, ergenlik döneminde öyle fırtınalar yaşanabiliyor ki bebek kalsaydı diyorsunuz.

Umarım hepinizin bebekleri güzel bir ömüre sahip olur, zor ve sabır isteyen anneliğinizi doya doya yaşamanızı diliyorum😌
Valla Mune ben oğlum doğduğu zaman bir prensesmişim şuan Külkedisi 😃 birde işte bilmem kaç yaşına gelsin rahatlarsın olayını artık kesinlikle inanmıyorum her zamanın kendine özel sorunları var 🤣 hayırlısı sağlık olsun diyip ağlayıp susuyorum 😃

Yok yok o kararlar verilirken insani bir isik halesi sariyor,göz önünde sallanan zincirli saat gibi,ne varki bunda,ev işi, çocuk bakımı,daha neler küçülüyor gözünde😇
Ve sonra, biri parmağını siklatiyor😱
Şaka şaka,korkmayın,bir şekilde oluyor,hem korkunun ecele faydası yok😂
Ben şimdiden ev işi, çocuk, eş ailesi.. bunlardan korkuyorum KK hatunları sağolsun parmağı hergün şıklatıyor :D

Valla Mune ben oğlum doğduğu zaman bir prensesmişim şuan Külkedisi 😃 birde işte bilmem kaç yaşına gelsin rahatlarsın olayını artık kesinlikle inanmıyorum her zamanın kendine özel sorunları var 🤣 hayırlısı sağlık olsun diyip ağlayıp susuyorum 😃
Ben tek çocukluyum zira 2-3 çocuk büyütecek sabır yok, o yüzden birkaç çocuğu olan anneleri takdir ettim hep.

Her çocuğun hamileliği bile farklı, kimi erkek çocuğunda rahat bir yenidoğan süreci yaşıyor, kimi kız çocuğunda.
Hepsinin karakteri farklı olduğundan, anneliğiniz bile çocuktan çocuğa değişiyor.

Aynen, çocuğunuz doğduğundan itibaren her döneminde başka başka sorunlar yaşanıyor, 5 yaşına gelsin veya okula başlasın biter diyemiyorsunuz, şakayla karışık dedim ya hepinizin ortalama 20'şer yılı var diye, ergenlik dönemi de her çocukta farklı çünkü, kimi sakin geçiriyor kimi çok fırtınalı.

Anneliğin güzelliği de zorlukları da ömür boyu.

Back