• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Yaaaa💕 içim sıcacık oldu okurken. Ne güçlü bir kadınsın. Ben bazen ölmek istiyorum sonra bebeme nolacak diyorum hemen vazgeçiyorum.
Benim eşek sıpam şu an iki metrelik bir yakışıklı.sıkı dur âimdi bu benim tek ve yegane evladim tam iki yıl boyunca gece gündüz ağladığı için ve bende uyku kelmesinin anlamını unuttuğum için gözaltımda önce torbalar oluştu sonra onlar çatladı ve deriden kanlar sızmaya başladı.Ama geçtimi ??Geçti.Şimdi gözümün içine bakan bir evlat...Allahımdan tüm kalbimle kolaylıklar diliyorum.Çılgın bedişe de sakinlik diliyorum.

Öncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halim :KK70: delirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/

Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz :KK70: 636366363 Tane konu açabilirim.
Ya sen bana moral vermiştin, geçecek bugünler demiştin. Oldu mu şimdi 😃

Arkadaşlar keşke insta mam olsamda KIRMIZI BALIK şarkısına bulduğum koreografiyi göstersen size 😂Kırmızı balık şarkısının yazarı bana ödül falan verir :KK70: Allahım ne diyorum ben. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. kalbi bu kadar temiz birini banlama artık Allasen :KK70:
Konu dert mi dert ammaaaa geyiğe dönmüş, geyik de yasak o yüzden sizleri çocuk büyütürken' e alıyorum.
İster kırmızı balık ister bir küçücük aslancık çalın🤣

Tüm küçük bebelilere, bebesi gelmek üzere olanlara geçmiş olsun, gaz sancısı, diş çıkarma, yaş sendromu biter, oku bakayımla ergenlik krizleri başlar, ne saçınızın boyası, ne tırnağınızın ojesini düşünmeye mecaliniz kalmaz😬

Rahata ermeniz için hepinizin ortalama 20'şer yıla ihtiyacı var🤣

Sizi okurken ben:

Öncelikle bal diyarı hdjdj şaka şaka.
Gerçi şaka yapmak yasaktı. Unuttum yine bir an.
Şu an bu satırları yazarken sinirden dört köşe olmuş ve bitmiş halde halınıya uzanmış ve ağzımda emzikle yazıyorum.
Tam 10 gündür hayatım bitti. Ciddi anlamda kafam kaldırmıyor, bir bebek neden sürekli huzursuz olur. Sürekli ilgi isteyen bir hale geldi 10 günde. Yeni doğan döneminden beter ve ben artık pes ettim.Allahın gücüne gitmesin ama annelik herkesin harcı değil ve sanırım benim hiç değilmiş. Leş gibi gezmekten ve sürekli ağlayan bir bebekten bunaldım. Eşimin işleri yeni yeni düzeliyor ve gece geç gelip , sabah erkenden gidiyor.
Sürekli leş gibi gezmekten , sürekli pasaklı olmaktan ve hiç bir şeye vakit bulamamaktan yoruldum ve yıldım a dostlar. Yıldız Tilbe benden şık giyiniyor. Dişlerimi sıkmaktan geceleri dişlerim ağrıyor. Gece yatmaz , gündüz sabahın köründe kalkar. Ben bir mal gibi hissediyorum kendimi, hiç bir hayat neşem kalmadı. Mal gibiyim. Her gün bir diğerinin aynı. Ve sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecekmiş gibi. Bu kadar zor bir şeyi insanlar nasıl birden fazla kez yapıyor vallahi merak ediyorum.
Kendimi resmen hayal kurarken buluyorum. Yahu La casa De papel de ki rehineyi kıskanıyorum yaw. Böyle malak gibi oturduğu için. Keşke diyorum beni rehin alsalar jxdjdjdjd
Ah sen linççi abla bi dur sakin ol. Tamam Allah isteyen herkese versin.
Tamam ben çocuk kaldıramıyorum.
Tamam iyi bir anne değilim. Oldu mu ? Rahatladın mı ? Ama yok şimdi yine gelecek biri konuyla alakasız şeyler söyleyecek.
Ben delirmek üzereyim a dostlar. Tanıyanlar az çok bilir bu benim normal halim :KK70: delirdiğimi düşünün bir de siz.
Ay hadi can kadınlar beni rahatlatın. Kaça kadar sayarsam içimden geçer bu günler. Uslu olursam şirinleri de görür müyüm ? :/

Not; eğer içim rahatlamazsa kocamı arayıp bağırmayı düşünüyorum. Sonra da benim boşansam mı diye başlayan konularımdan bıkabilirsiniz :KK70: 636366363 Tane konu açabilirim.
Çocugumuzdan bosanabiliyor muyuz ki? 😅😅😅Asdafadafs

Kaç aylik annesi? Ilk oğlumda delirecem sanıyordum, ikincide direkt delirdim.
Ne zaman büyüyecekler de ben de biraz dinlenecem acaba?
Ölüyorumm yorumaa :D 9,5 aylıkmış ama bence ben rahat bi 31 yıllık falan anneyim. Sanki geçmişim kalmamış gibi :D ikinciyi yaparsam beni kalıcı banlayın sayın Moderatörler:D

Bebegin kac aylik? Neden les
Gibi geziyorsun? Ilk bi kac ay ok ama birak biraz aglasin ne olur bi banyo yap sacini tara giyin.. yine aglayacak nasilsa..
Tonti hayata bakış açına bayıldım. Kusuyor bazen, bazen salyalanıyor , bazen sümük sürüyor. :D leş olmamaktan başka çarem yok. Ha saçımı elbette tarıyorum ama ona da sinir olup yoluyor beni :D

Beben ne kadarlik
Gardaş banyonun önüne köy eline oyuncak sana baksın sen de dua al ben öyle yapiyom. 😂😂
Ah canım. O 5-6 aylıkken evet. Ama şu an canavar gibi. Duşa girdiğim an delleniyor. Kokuyorum yavrum nolur sana da yazık diyorum yok…
Bebem görünüşte 9,5 ama hissiyat 18 :D

Tonti hayata bakış açına bayıldım. Kusuyor bazen, bazen salyalanıyor , bazen sümük sürüyor. :KK70: leş olmamaktan başka çarem yok. Ha saçımı elbette tarıyorum ama ona da sinir olup yoluyor beni :KK70:
😂 canim
Sihirli deynegimiz yok bi anda bu cocuklr 10 yasina gelmiyor.. once bi doktora gotur ama birisi daha demis sanirim.. onceden huyu yerindeyse son 10 gundur boyleyse belki bi rahatsizligi vardir.. napsin yazik aglmaktan baska caresi mi var😍

Aglama ihtiyaclari oluyor canim yapcak birsey yok boyle boyle buyuyecekler.. belki kulaklari iltihaplidir.. bu hic beklemedigin bi an cikiyor ortaya..illa kusmus sumuk olursun ama 1 hafta banyo yapmayan insanla 2 gun yapmayan ayni olmaz.

Ayrica 10 aylik bebek aglasada bise olmaz artik.. dr gotur birseyi yoksa koy banyo kapisina isini hallet

Eşiniz nasıl yardımcı oluyor bu süreçte size? Destek almanız faydalı olabilir belki. Kolik bebekler insanı gerçekten delirtebiliyor
Eşimin iş yeri (kendi işi) 1,5 yıldır kapalıydı. Yeni yeni açılmaya başladı o yüzden onu hiç arayamıyorum.

Doktora gittiniz mi? Bebeğinizin alerji benzeri bir rahatsızlığı olabilir mi? Karnı ağrıyor olabilir bu yüzden yada diş çıkarma dönemi olabilir, kulağına yıkarken su kaçmış olabilir ağrı yapıyordur?

Bebişiniz kaç aylık belki tam doymuyor olabilir yada gece susuyor olabilir.Düzenli su veriyor musunuz? Petekler açık olduğu için çok susuyorlar bir de yine petekler yüzünden burnu tıkanmış olabilir benim bebeğin tıkandıği zaman hiç uyuyamaz çok huzursuz olur. Bende bir bebek annesi olarak duruma bebeğin tarafindan bakmaya çalıştım.🙈
Doktora götürdüm. Gayet iyi hiç bir şeyi yok dedi. Yürümeye çalışıyor belki ondandır😬 Doktor sen iyi görünmüyorsun ama dedi 😂
Su veriyorum aslında gece de peteğin üzerine su bırakıyorum ki nemlensin diye. Of bilmiyorum boşa ağlıyor gibi😬

Ama hic bana sira gelmiyoki yaaa:KK12:
Hep niyetleniyorum konu acmaya bakiyorum baskasi acmis kendimi yorumlarda buluyorum :halay:

Kader arkadasim dert ortagimsin artikim :KK19:

BBebegin kac aylik canim?
Ben yorumu ona gore yapicam
Benimde kiz kiliginda erkek cocugu gibi yaramaz bi cocugum var
Ahahha 9,5 aylık.
Kız dediler ama benimki erkekten beter.
Ay tüm annelerin konusu olsun bu yaw.

Umarim zorluklariniz kolaylasir ama bu zorluklari dinleyip , cocuklu arkadaslarimdan da gozlemledigim icin kafamda cok net sekilde cocuk yapmayacak olmami netlestirdim, esime de olumsuz taraflarindan bahsettikce o da iyice ikna oldu ve artik ben istesem kendisi istemez :KK70:
Siz tabiki saglikla mutlulukla buyutun cocugunuzu, isteyen herkese nasip olsun o ayri ama sanirim istemeyenler olarak da cok cok gecerli sebeplerimiz var. En gecerli sebebi de birdaha hicbizaman hayatimizin ayni sekilde olmayacak olmasi.

Yeni evli sayilirim, Tr' den Avrupaya gelin geldim, burdaki magazalari, butikleri ogreniyorum kendimi bebek magazasi gezerken dusunmuyor, dusunmek de istemiyorum. Taze dusundugum seyler valentino'daki cantayi iyi ki aldim ama guess teki o elbise de benim olmali :p Noelde kocisle basbasa Paris mi yapsak Prag mi.
Hedeflerim icin kendimi bir kez daha tebrik ediyor ve kendimi alnimdan opmek istiyorum. Dudaklarim yetismiyor, dolgularimi kendimi alnimdan opecek hale getirene kadar simdilik elimi opeyim bari :KK70:
Konu sahibi lutfen kufretme, bu da cocuk ypmayanlar ve yapilmasi teklif dahi edilmeyenler klubu uyesinden bir yorumcuk sadece :KK70:
Kardeş nece konuşuyorsun…
Prima bebek bezi indirimdeymiş gidem alam 🥲 yok ya ağlamıyorum.
Senin için sevindim ……… dhhshdhdhd

Çok değişik bir uslubunuz var ve eğlenceli .
Derdini okurken hiç gülmedim burda kimsenin. Sen hariç. İnsanları üzmeden derlesen insan sen insanları seviyorsun be güzelim. 🙂
Çocuğunuza gelince hepsi geçecek annesi.
Biraz sakin , siz onun hayatına değil o sizin hayatınıza alışacak zamanla.
Uyanır uyanmaz muhakkak elini yüzünü yıkıyorsundur. Saçınızı taramak ve toplamak da o an yapılsa , göze bir kalem hafif dudak bakim kremi hayat kurtarır.
Çocuğunuzu ne kadar huzursuzsa o kadar sevin. Ne kadar ağlıyorsa o kadar daha çok sarılın.
Ama sakın ve huzurlu sizin sakinliginiz ona geçecek ve size boncuk boncuk baktığını göreceksiniz.
Allah yardımcınız olsun😊😘

Back