- 24 Ekim 2019
- 1.388
- 7.594
- 158
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Olsun ilerde de biz belki sikilacagiz ama siz yalniz olmayacaksiniz. O zman da siz ohh ne guzel yapmisim diyeceksiniz. :) o gunleri dusundukce sabriniza motivasyon yukleyin..Kardeş nece konuşuyorsun…
Prima bebek bezi indirimdeymiş gidem alamyok ya ağlamıyorum.
Senin için sevindim ……… dhhshdhdhd
İmkansız çiçeğimÇocugumuzdan bosanabiliyor muyuz ki?Asdafadafs
Füze atsaydın Mune reis……Konu dert mi dert ammaaaa geyiğe dönmüş, geyik de yasak o yüzden sizleri çocuk büyütürken' e alıyorum.
İster kırmızı balık ister bir küçücük aslancık çalın
Tüm küçük bebelilere, bebesi gelmek üzere olanlara geçmiş olsun, gaz sancısı, diş çıkarma, yaş sendromu biter, oku bakayımla ergenlik krizleri başlar, ne saçınızın boyası, ne tırnağınızın ojesini düşünmeye mecaliniz kalmaz
Rahata ermeniz için hepinizin ortalama 20'şer yıla ihtiyacı var
Sizi okurken ben:
İnsanları seviyordumÇok değişik bir uslubunuz var ve eğlenceli .
Derdini okurken hiç gülmedim burda kimsenin. Sen hariç. İnsanları üzmeden derlesen insan sen insanları seviyorsun be güzelim.
Çocuğunuza gelince hepsi geçecek annesi.
Biraz sakin , siz onun hayatına değil o sizin hayatınıza alışacak zamanla.
Uyanır uyanmaz muhakkak elini yüzünü yıkıyorsundur. Saçınızı taramak ve toplamak da o an yapılsa , göze bir kalem hafif dudak bakim kremi hayat kurtarır.
Çocuğunuzu ne kadar huzursuzsa o kadar sevin. Ne kadar ağlıyorsa o kadar daha çok sarılın.
Ama sakın ve huzurlu sizin sakinliginiz ona geçecek ve size boncuk boncuk baktığını göreceksiniz.
Allah yardımcınız olsun
Bebek kaç yaşındaOleyy çakbi kötü anne daha . Welcome baby
Kardeşim de az önce aynen böyle dedi bana senin yüzünden evlenip çocuk yapmaktan soğudum diyorÇok şükür bugün de evlenmekten korkutan bir konu okudum
Evli hanımlar lütfen rica ediyorum gelecek neslin devamı için biz müzmin bekarları evlilikten soğutmayınız, zor yanlarını bizlere çaktırmayınızKardeşim de az önce aynen böyle dedi bana senin yüzünden evlenip çocuk yapmaktan soğudum diyor
Seviş ama üremeEvli hanımlar lütfen rica ediyorum gelecek neslin devamı için biz müzmin bekarları evlilikten soğutmayınız, zor yanlarını bizlere çaktırmayınız
Kurdun adi cikmis,tilki dünyayı yıkmış diye boşına dememislerAma hic bana sira gelmiyoki yaaa
Hep niyetleniyorum konu acmaya bakiyorum baskasi acmis kendimi yorumlarda buluyorum
Kader arkadasim dert ortagimsin artikim
BBebegin kac aylik canim?
Ben yorumu ona gore yapicam
Benimde kiz kiliginda erkek cocugu gibi yaramaz bi cocugum var
2 yaş çok kötü çokSakin ol şampiyon
Al benden de o kadar.. Büyüdükçe level artıyor bence.. Geçecek diyenler nasıl geçirmişler acaba.. 2 yaştan bildiriyorum burası fenaaaa
Benim oğlanda bensiz bişey yapmaz.. Mutfağa giderim peşimde, tuvalete girerim ağlar, yeni buldu şimdilerde de hırkamdan tutup kuyruk gibi peşimde geziyor
Bana da birisi geçecek deyiversin, yoksa hunime yenisini ekliycem
Hahahahahaa topiği okuyup okuyup güldüm,Füze atsaydın Mune reis……
Kan aglamak deyimi gercekmiymis yaniBenim eşek sıpam şu an iki metrelik bir yakışıklı.sıkı dur âimdi bu benim tek ve yegane evladim tam iki yıl boyunca gece gündüz ağladığı için ve bende uyku kelmesinin anlamını unuttuğum için gözaltımda önce torbalar oluştu sonra onlar çatladı ve deriden kanlar sızmaya başladı.Ama geçtimi ??Geçti.Şimdi gözümün içine bakan bir evlat...Allahımdan tüm kalbimle kolaylıklar diliyorum.Çılgın bedişe de sakinlik diliyorum.
Moralim aşırı bozuldu şuanHahahahahaa topiği okuyup okuyup güldüm,giggles mı yazmıştı doğurunca ojeleri sürüp oturacağız sanmıştım diye
Hepiniz ünlü bebeler doğurursanız reklam filmi doğum sonrası bebenin bir karecik fotosunu çektirmeydi derken manikür bile yaptırırsınız ama bizim bebeler halk bebesi
İlk aylar bezlerinden bellerine doğru bulaşanları, yiyip yiyip kustuklarını temizlersiniz, uyku en güzel hayal, kavuşulamayan sevgili gibidir:)
Tam her şey yoluna giriyor dersiniz sebepsiz ağlamaları başlar, sonra tuvalet krizi, konuşmuyor diye üzülürsünüz, konuşmaya bir başlar susmuyor diye kriz geçirirsiniz
Parkta eve dönmemek için ağlar, markette çikolata krizi, arkadaşıyla oyun sırasında oyuncak kavgası, evde komşu şikayeti, ağlama krizinde kucağınıza bir gelir zamklanmış gibi gitmez, artık çocuğunuz vücudunuzun bir parçasıdır siz nereye o oraya:)
Arkası yarın
Yok yok o kararlar verilirken insani bir isik halesi sariyor,göz önünde sallanan zincirli saat gibi,ne varki bunda,ev işi, çocuk bakımı,daha neler küçülüyor gözündeEvli hanımlar lütfen rica ediyorum gelecek neslin devamı için biz müzmin bekarları evlilikten soğutmayınız, zor yanlarını bizlere çaktırmayınız
Daha okul çağı ve ergenlikten bahsetmedim bile :)Moralim aşırı bozuldu şuan
Valla Mune ben oğlum doğduğu zaman bir prensesmişim şuan KülkedisiDaha okul çağı ve ergenlikten bahsetmedim bile :)
Şaka bir yana da çocuk büyütmek hakikaten kolay değil, mesele yalnızca karnını doyurup üstüne kıyafetle bitmiyor çünkü, doğduklarından itibaren gazıydı, dişiydi, yaş sendromuydu, ergenliğiydi derken belli bir yaşa gelene kadar sürekli bir endişe ve mücadele içinde oluyorsunuz.
Çocuğun her döneminin bir zorluğu var, yeni doğum yapanlar en zor bu dönemi sanıyor, yaş sendromu atlatmaya çalışanlarda en zor 2-4 yaş arası sanıyor, aslında hepsi kendi yaşanacağı dönemde zor, okul dönemi farklı zorluklar çıkıyor zira bu seferde dış dünyaya açılması, arkadaş çevresi vb sorunları oluyor, ergenlik döneminde öyle fırtınalar yaşanabiliyor ki bebek kalsaydı diyorsunuz.
Umarım hepinizin bebekleri güzel bir ömüre sahip olur, zor ve sabır isteyen anneliğinizi doya doya yaşamanızı diliyorum
Ben şimdiden ev işi, çocuk, eş ailesi.. bunlardan korkuyorum KK hatunları sağolsun parmağı hergün şıklatıyorYok yok o kararlar verilirken insani bir isik halesi sariyor,göz önünde sallanan zincirli saat gibi,ne varki bunda,ev işi, çocuk bakımı,daha neler küçülüyor gözünde
Ve sonra, biri parmağını siklatiyor
Şaka şaka,korkmayın,bir şekilde oluyor,hem korkunun ecele faydası yok
Bütün garez ve zorlukları anne babaya zatenİmkansız çiçeğimannem döndü ve ona geldik. Annemde nasıl uslu duruyor anlatmam.
Ben tek çocukluyum zira 2-3 çocuk büyütecek sabır yok, o yüzden birkaç çocuğu olan anneleri takdir ettim hep.Valla Mune ben oğlum doğduğu zaman bir prensesmişim şuan Külkedisibirde işte bilmem kaç yaşına gelsin rahatlarsın olayını artık kesinlikle inanmıyorum her zamanın kendine özel sorunları var hayırlısı sağlık olsun diyip ağlayıp susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?