• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Hahahahahaa topiği okuyup okuyup güldüm, @giggles mı yazmıştı doğurunca ojeleri sürüp oturacağız sanmıştım diye🤣🤣🤣
Hepiniz ünlü bebeler doğurursanız reklam filmi doğum sonrası bebenin bir karecik fotosunu çektirmeydi derken manikür bile yaptırırsınız ama bizim bebeler halk bebesi🤣
İlk aylar bezlerinden bellerine doğru bulaşanları, yiyip yiyip kustuklarını temizlersiniz, uyku en güzel hayal, kavuşulamayan sevgili gibidir:)
Tam her şey yoluna giriyor dersiniz sebepsiz ağlamaları başlar, sonra tuvalet krizi, konuşmuyor diye üzülürsünüz, konuşmaya bir başlar susmuyor diye kriz geçirirsiniz🤣

Parkta eve dönmemek için ağlar, markette çikolata krizi, arkadaşıyla oyun sırasında oyuncak kavgası, evde komşu şikayeti, ağlama krizinde kucağınıza bir gelir zamklanmış gibi gitmez, artık çocuğunuz vücudunuzun bir parçasıdır siz nereye o oraya:)

Arkası yarın 🤣🤣
Yok yarınlık bi şey bırakmadın. 20 yaşında geçiyor dedin… inme indi bana .

Arada nefes almalık zamanlarınız olacak canım😂
Mesela 3-4 yaşından sonra çocuk afacan yerinde durmaz bir bücür değilse bir sakinlik dinginlik gelecek, kelebekler gibi uçuş uçuş bir döneme gireceksiniz, yeni doğum yapanlara, 2 yaş sendromu krizindeki annelere ah ah bir vakitler bende böyleydim şu an çok mes'udum bakışları atacaksınız😌

Tek çocuklu olup da 2. yi düşünenler varsa ya ilk çocuk sonrası hemen 2. yi doğurun tüm krizleriniz bir anda çıksın gitsin hayatınızdan veya ilk çocuğunuz mini mini 1'leri atlatınca doğurun, denenmiş tavsiye edilmiş bir metoddur 😌
Münee şu konudan sonra millet evlenmekten vaz geçti :D sen 2. Diosunn:D

Valla Mune ben oğlum doğduğu zaman bir prensesmişim şuan Külkedisi 😃 birde işte bilmem kaç yaşına gelsin rahatlarsın olayını artık kesinlikle inanmıyorum her zamanın kendine özel sorunları var 🤣 hayırlısı sağlık olsun diyip ağlayıp susuyorum 😃
Ben ağlayınca kızım da ağlıyor :D zaten susmuyor bir de birlikte ağlamak istemiyorum :D ağlayamıyorum bile .

:KK70: çok güzel aslında bi gülüşü var jxjdhdbdh
Erkek arkadaşım bebek büyütmeyi oyunlardaki çar kasma zannediyor öyle hevesli ki bu konuyu ona okutmam lazım ajsjsgas
Zaten gülüş,göbüş,minik elleri çok tehlikeli onlara odaklanınca hedeften şaşıyorum :D

Erkek arkadaşım bebek büyütmeyi oyunlardaki çar kasma zannediyor öyle hevesli ki bu konuyu ona okutmam lazım ajsjsgas
Zaten gülüş,göbüş,minik elleri çok tehlikeli onlara odaklanınca hedeften şaşıyorum :KK70:
Yani bunun için de bebek yapma :D keşke abimin veletleri severek duraydım. Erkek için sorun yok ki:D 2. De istiyor benimki :D

Yok ya korkma,fırtınalı zamanlar dinginlesiyor biraz biraz da,ya bunlar da gözüne gelmiyor artık eğitim masraflariyla cebellesmekten :KK61: :D :KK45: :deli: Emojiler yeterince anlatmıştır:D

Aman ne bileyim ciddi yazayım dedim büyüğüm ya tavsiye veriyorum sözde 😂
Sen tavsiye vermeden ben tavsiyene uydum mune,annelik hormonları yelkenleri indirmeden aradan çıkardım hepsini😂
Ne demişler,
"çağırmadan kalkan avrat,buyurmadan tutan evlat,orada olur devlet" :D
Sen citirsin,ancak abla olursun da lafın gelişi 💖💗

Yok ya korkma,fırtınalı zamanlar dinginlesiyor biraz biraz da,ya bunlar da gözüne gelmiyor artık eğitim masraflariyla cebellesmekten :KK61: :KK70: :KK45: :deli: Emojiler yeterince anlatmıştır:KK70:

Sen tavsiye vermeden ben tavsiyene uydum mune,annelik hormonları yelkenleri indirmeden aradan çıkardım hepsini😂
Ne demişler,
"çağırmadan kalkan avrat,buyurmadan tutan evlat,orada olur devlet" :KK70:
Sen citirsin,ancak abla olursun da lafın gelişi 💖💗

Konudaki bebelilere sağlı sollu vuruyoruz 🤣🤣
Çocuk konuşmaya başladığı andan itibaren asosyal olmakta yarar var🤣gittiğiniz hiçbir yeri pas geçmeden ne görürlerse tutturuyorlar.
Şimdi uykusuzluktan yakınıyorlar, bebeler bir palazlansın her istedikleri üründe uykuları kaçacak:))
Anacım her şey alıp başını gitmiş, bu zamanda holding sahibi olmadan çocuk yapmayı protesto ediyorum🤣
20 bin liraya bebek arabası mı olur? 20 bin lira veriyorsam park sensörü, dikiz aynası, deri döşeme, kamera ve müzik sistemi isterim😬

20 bin bayılıp gezdirdiğim bebe kim bilir kaç bin liralık oyuncak ister🤣🤣🤣🤣

Şuraya bir de not düşeyim okuyanlar topiği yanlış anlamasın, elbette çocuk sahibi olmak isteyenler için annelik güzel bir duygu ama her güzelliğin zorlukları var😌

Tek çocuklu olup da 2. yi düşünenler varsa ya ilk çocuk sonrası hemen 2. yi doğurun tüm krizleriniz bir anda çıksın gitsin hayatınızdan veya ilk çocuğunuz mini mini 1'leri atlatınca doğurun, denenmiş tavsiye edilmiş bir metoddur 😌
Hocam benim ilkiyle ikinci arasi 10 yas
Simdi ikinci 16 aylik, 2 yasina girsin 3. dusunuyorum dogasiya 3 yasinda olsa iyimi
E zaten 2bucukda okula basliyo onu okula atar gelirim
Iyimi

Hocam benim ilkiyle ikinci arasi 10 yas
Simdi ikinci 16 aylik, 2 yasina girsin 3. dusunuyorum dogasiya 3 yasinda olsa iyimi
E zaten 2bucukda okula basliyo onu okula atar gelirim
Iyimi
Valla öncelikle cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim, 3 çocuk cidden cesaret işi çünkü😍
Madem 3. yü düşünüyorsunuz gayet iyi bir zamanlama yapmış olursunuz bence de.

Valla öncelikle cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim, 3 çocuk cidden cesaret işi çünkü😍
Madem 3. yü düşünüyorsunuz gayet iyi bir zamanlama yapmış olursunuz bence de.
Hocam ben kucuklugumden beri hep kalabalik aile hayal ediyodum
4e kadar dusunuyorum insallah ama gucum yeterse tabisi:KK53:

Back