- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.361
Yaa bak çok şükür şimdi iyisiniz birbirine sarılınGebelık kolestazı oldu bende.. Karacıger enzımlerım artmıstı.. Normalde 66olması gereken deger 800dü.. 36 olması gereken de 600.. Özel ılgılenmedm zaten ıyıkı akıllılık edıp devlete gitmısım.. Bırakmadı devlet hastanesi.. Sizi böyle bırakamam dediler.. 1 hafta snra 33 haftalıkken dogum oldu.. Ama Karacıger degerlerım dusmustu.. Suyum cok azalmıstı.. Sanrm o sebeple olmus olabılır..
Ayyy benim kızım 3200 doğdu o bile ufak geliyorduÇeken bilir.. 7bucuk aylık dogdu oglum.. Kımse tutamadı kucagında.. 1800kg dogdu.. Oyuncak bebek gibiydi.. Annem sogan kadar kafası var derdi.. Sımdı cok sukur herseyı yasına uygun
Bende 35 haftalık doğum yaptım canım 2200 dü yoğun bakımdan çıktığındasonra toparlandı etti şimdi tam bir canavar ipe sapa gelmiyor
Valla büyüyorlar da ömür gidiyorHahaha onların derdi daha büyük yavrumbüyümek kolay mı
Ayyy benim kızım 3200 doğdu o bile ufak geliyordu
Yaa bak çok şükür şimdi iyisiniz birbirine sarılın
Valla büyüyorlar da ömür gidiyorsizde böyle sandalye sürükleme, sehpaları basamak olarak kullanma var mı ya? Artık herşeyi kaldırıyoruz da yemek masası ve 6 sandalyesini nereye sokacam yer kalmadı
Maşallah sana kız ne güzel büyütmüşsün.Bak daha neleri var.. 1800 laan pirinç kilosu gibi
Anamm iş olarak versek yapmazlarSandalyeler bnm kabusum.. Bak sımdı bıle cektı sandalyeye banyoda suyla oynuyo lavabo onunde.. Bırazdan da mutfaga gidip tezgaha cıkcak ordakı lerle oynuycak
Tam ben diyecektim benimde oğlum 3250 doğdu küçüktü aldığım herşeyin içinde kayboldubAyyy benim kızım 3200 doğdu o bile ufak geliyordu
Tam ben diyecektim benimde oğlum 3250 doğdu küçüktü aldığım herşeyin içinde kayboldub
kizim 3600 dogdu ogluma gore daha topluydu sanki oglum 3560 dogdu bacaklar cubuk kraker gbydi.derileri sarkik gbTam ben diyecektim benimde oğlum 3250 doğdu küçüktü aldığım herşeyin içinde kayboldub
Benimde gebeligimin son aylarinda karaciger enzimlerin yuksti diyet verdi doktor. Yagli, hamurisleri ve yumurtali gidadan uzak dur demisti.bence yasadigim strestendi kovid zamani, asi yok ve medyaya yansiyan gebe vefat haberleri beni cok etkiledi kendimizi ne kadar eve kapatsakta esin calismasi annem ve babamla grusmek bile riskti.. Cok sukur atlattik Allah herkesi evladina saglicakla kavustursun.Gebelık kolestazı oldu bende.. Karacıger enzımlerım artmıstı.. Normalde 66olması gereken deger 800dü.. 36 olması gereken de 600.. Özel ılgılenmedm zaten ıyıkı akıllılık edıp devlete gitmısım.. Bırakmadı devlet hastanesi.. Sizi böyle bırakamam dediler.. 1 hafta snra 33 haftalıkken dogum oldu.. Ama Karacıger degerlerım dusmustu.. Suyum cok azalmıstı.. Sanrm o sebeple olmus olabılır..
Tam zipir zamanlari Allah kolaylik versin. Benimkide yurume asamasinda yuruyor ama bazen oyle pis yerde dusuyorki Allah koruyor. Hep arkasindayim mutfaga veya ise kosantre olamiyorum. Annem nasil baseder bilemedimAnamm iş olarak versek yapmazlarherşeyin üstüne çıkmak istiyor bunun için sandalye, sehpa bulamazsa oyuncak kutusunu, ilk adım arabasını hatta elektrikli süpürgeyi bile kullanıyor
Ahh ahh ne servet yatiyot o oyuncaklarda ogkuma bir oyuncak almadim kizimin bebeklikten kalanlarla oynuyor. O kadar cok almisiz ki yenisine gerek duynuyoruz. Biraz buyusun araba kamyon yigilirBende oğlana oyuncak alıp kendimi tatmin ediyorum ama çocuk hiç birisi ile oynamıyor
Amin canım cümlemize. Penguen yaTam zipir zamanlari Allah kolaylik versin. Benimkide yurume asamasinda yuruyor ama bazen oyle pis yerde dusuyorki Allah koruyor. Hep arkasindayim mutfaga veya ise kosantre olamiyorum. Annem nasil baseder bilemedim
Evet canim 1.5 yila yakin evdeyim tirlatmama az kaldi Kocam bey git basla diye diye yedi omrumuAmin canım cümlemize. Penguen yaAllah'ın emri zaten o düşmeler sivri yerleri kapat bide üstğne çekince düşüreceği bir şey olmasın yeter dengesini kurana kadar yerle aşk yaşıyorlar sen işe mi başlayacaksın
Aman büyümüş annende bakacak çalış ya en güzeli. İnan işi bıraktım doğum falan şuan bildiğin asosyal oldum çıktım evde durmazdım evden çıkmak hevesimi bile kaybettimEvet canim 1.5 yila yakin evdeyim tirlatmama az kaldi Kocam bey git basla diye diye yedi omrumu1 martta nasipse isteyim.
Gebelık kolestazı oldu bende.. Karacıger enzımlerım artmıstı.. Normalde 66olması gereken deger 800dü.. 36 olması gereken de 600.. Özel ılgılenmedm zaten ıyıkı akıllılık edıp devlete gitmısım.. Bırakmadı devlet hastanesi.. Sizi böyle bırakamam dediler.. 1 hafta snra 33 haftalıkken dogum oldu.. Ama Karacıger degerlerım dusmustu.. Suyum cok azalmıstı.. Sanrm o sebeple olmus olabılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?