Çıldırmama ramak kaldı.

Yok canım niye yanlış anlayayım ama şu an gece uyandığında yanına yatınca falan daha çok çıldırıyor. Uyuturken yatıyorum sadece gece uyanınca kucağıma alıyorum yanına girmiyorum şu geçiş dönemini atlatalım yumuşak bir şekilde onu da ayarlarım inşallah
Anamm iş olarak versek yapmazlar herşeyin üstüne çıkmak istiyor bunun için sandalye, sehpa bulamazsa oyuncak kutusunu, ilk adım arabasını hatta elektrikli süpürgeyi bile kullanıyor
Ben süpürge yaptırıyorum toz aldırıyorum bulaşık makinesini boşaltıyoruz birlikte çalıştırıyorum bildiğin evde

Berikko çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız o günleri alıntılayıp yazamadım sonra da

Valla zordu o kuvozde ben evde.. Cok dırayetli durmaya calıssamda sonlara dogru fena koymaya basladı.. Cok sukur gectı gitti... Tek sıkıntı bu olsun

kizim 3600 dogdu ogluma gore daha topluydu sanki oglum 3560 dogdu bacaklar cubuk kraker gbydi.derileri sarkik gb Erkegin kemik agirligi sanirim daha farkli.
Cidden yaaa ayakları filan buruş buruştu
Ahh ahh ne servet yatiyot o oyuncaklarda ogkuma bir oyuncak almadim kizimin bebeklikten kalanlarla oynuyor. O kadar cok almisiz ki yenisine gerek duynuyoruz. Biraz buyusun araba kamyon yigilir
Sorma bizim ev oyuncak mağazası gibi

Hadi inşallah güzel uykulara geçin
Yok canım benim kız tembel birşey verince off diyor bezi versem gidiyor başka odaya atıyor zerre gözü yok işte
Ama yiğenim var maşallah küçük avrat

Hadi inşallah güzel uykulara geçin
Yok canım benim kız tembel birşey verince off diyor bezi versem gidiyor başka odaya atıyor zerre gözü yok işte
Ama yiğenim var maşallah küçük avrat
Hakkını yemeyeyim benimki bayılıyor iş yapmaya hadi şurası sil oğlum diyorum koşa koşa ıslak mendil almaya gidiyor

Hakkını yemeyeyim benimki bayılıyor iş yapmaya hadi şurası sil oğlum diyorum koşa koşa ıslak mendil almaya gidiyor
Masallah erkek annelerine ornek olman lazim.
Kizim 6 yasinda odasini hic toplamaz zorlasam da ters tepiyor toz alirken turkcelltv nin tv modemini bozmus cok sikmis fisfisineyseki degistirdiler ama esim beni yedi bitirdi

Buda geçer buda gecer alismalisin dayanmalisin nirnrnirnrrni şarkısını dinler gecer şaka şaka biraz sabret az kaldı biraz daha büyüsün ferahlık var sakinlik oohh bol bol gelsin uykular gitsin kahveler.

Yağmur ciseliyor ve parkta sadece biz varız. Evi dağıttım bildiğiniz çıkarken. Beyimiz daha yeni kalkmış. Gerçekten imtihan gibi. Kızda o gürültüden korktu kıyamam çok ağladı…
Yaaaaa Üzme çocuğu allah aşkına kabullen veya ayrıl bu adamdan

Masallah erkek annelerine ornek olman lazim.
Kizim 6 yasinda odasini hic toplamaz zorlasam da ters tepiyor toz alirken turkcelltv nin tv modemini bozmus cok sikmis fisfisineyseki degistirdiler ama esim beni yedi bitirdi
İnşallah asıl yapması gereken zamanda da yapar bu konuda babasına benzememesi için elimden geleni yapıyorum

Ben kapattırdım. Duyar kasan tiplerden gına geldi. Sürekli ezik büzük davranan , sürekli ağlayan ve depresif konu istiyorlar. Ve cidden kafam kimseyi kaldırmıyor.
Anladım canım mesajların hepsini görmedim şaşırdım o yüzden

Yağmur ciseliyor ve parkta sadece biz varız. Evi dağıttım bildiğiniz çıkarken. Beyimiz daha yeni kalkmış. Gerçekten imtihan gibi. Kızda o gürültüden korktu kıyamam çok ağladı…

Ne yap yap cocugun yanında tartsma.. Olan cocuga oluyor.. Biz cok sık tartısmasak da arada oluyo oyle ama sesler vsvs cok yukselıyor.. Eymenım sakın saskın bizi izlio korkuyo.. Sımdılerde ota boka bagırmaya basladı.. Hep bizden gördukleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…