golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.381
Yok canım niye yanlış anlayayım ama şu an gece uyandığında yanına yatınca falan daha çok çıldırıyor. Uyuturken yatıyorum sadece gece uyanınca kucağıma alıyorum yanına girmiyorum şu geçiş dönemini atlatalım yumuşak bir şekilde onu da ayarlarım inşallahMümkün mertebe kucağa alma biz biara gezdirip uyutuyorduk alıştı kollarımız kopmaya başladı. Bunu tecrübe ettiğim için söylüyorum yanlış anlama ne kadar bağımsız uyursa o kadar derin uyur ve sen rahat edersin
Ben süpürge yaptırıyorum toz aldırıyorumAnamm iş olarak versek yapmazlarherşeyin üstüne çıkmak istiyor bunun için sandalye, sehpa bulamazsa oyuncak kutusunu, ilk adım arabasını hatta elektrikli süpürgeyi bile kullanıyor
Yok canım niye yanlış anlayayım ama şu an gece uyandığında yanına yatınca falan daha çok çıldırıyor. Uyuturken yatıyorum sadece gece uyanınca kucağıma alıyorum yanına girmiyorum şu geçiş dönemini atlatalım yumuşak bir şekilde onu da ayarlarım inşallah
Ben süpürge yaptırıyorum toz aldırıyorumbulaşık makinesini boşaltıyoruz birlikte çalıştırıyorum bildiğin evde
Berikko çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız o günleri alıntılayıp yazamadım sonra da
Cidden yaaa ayakları filan buruş buruştukizim 3600 dogdu ogluma gore daha topluydu sanki oglum 3560 dogdu bacaklar cubuk kraker gbydi.derileri sarkik gbErkegin kemik agirligi sanirim daha farkli.
Sorma bizim ev oyuncak mağazası gibiAhh ahh ne servet yatiyot o oyuncaklarda ogkuma bir oyuncak almadim kizimin bebeklikten kalanlarla oynuyor. O kadar cok almisiz ki yenisine gerek duynuyoruz. Biraz buyusun araba kamyon yigilir
Yok canım niye yanlış anlayayım ama şu an gece uyandığında yanına yatınca falan daha çok çıldırıyor. Uyuturken yatıyorum sadece gece uyanınca kucağıma alıyorum yanına girmiyorum şu geçiş dönemini atlatalım yumuşak bir şekilde onu da ayarlarım inşallah
Ben süpürge yaptırıyorum toz aldırıyorumbulaşık makinesini boşaltıyoruz birlikte çalıştırıyorum bildiğin evde
Bende herşeyi yaptırıyorum gölge yaaa bebek işçi çalışıyor
Hadi inşallah güzel uykulara geçinYok canım niye yanlış anlayayım ama şu an gece uyandığında yanına yatınca falan daha çok çıldırıyor. Uyuturken yatıyorum sadece gece uyanınca kucağıma alıyorum yanına girmiyorum şu geçiş dönemini atlatalım yumuşak bir şekilde onu da ayarlarım inşallah
Berikko çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız o günleri alıntılayıp yazamadım sonra da
Hakkını yemeyeyim benimki bayılıyor iş yapmaya hadi şurası sil oğlum diyorum koşa koşa ıslak mendil almaya gidiyorHadi inşallah güzel uykulara geçin
Yok canım benim kız tembel birşey verince off diyor bezi versem gidiyor başka odaya atıyor zerre gözü yok işte
Ama yiğenim var maşallah küçük avrat
Yok anam benim kızımda iş yokHakkını yemeyeyim benimki bayılıyor iş yapmaya hadi şurası sil oğlum diyorum koşa koşa ıslak mendil almaya gidiyor
Aynı benim oğlum ayyyyHakkını yemeyeyim benimki bayılıyor iş yapmaya hadi şurası sil oğlum diyorum koşa koşa ıslak mendil almaya gidiyor
Masallah erkek annelerine ornek olman lazim.Hakkını yemeyeyim benimki bayılıyor iş yapmaya hadi şurası sil oğlum diyorum koşa koşa ıslak mendil almaya gidiyor
Masallah gune guzel baslayinca oylr gidiyor. Bende yemek ve tatliyaptim kendimi supermario gb hissettimKızlar yaa aşırı iyiyim bugünenerjim süper tavan
Ben kapattırdım. Duyar kasan tiplerden gına geldi. Sürekli ezik büzük davranan , sürekli ağlayan ve depresif konu istiyorlar. Ve cidden kafam kimseyi kaldırmıyor.bubendegilim konun niye kapandı tartışma vs yokken
YaaaaaYağmur ciseliyor ve parkta sadece biz varız. Evi dağıttım bildiğiniz çıkarken. Beyimiz daha yeni kalkmış. Gerçekten imtihan gibi. Kızda o gürültüden korktu kıyamam çok ağladı…
İnşallah asıl yapması gereken zamanda da yaparMasallah erkek annelerine ornek olman lazim.
Kizim 6 yasinda odasini hic toplamaz zorlasam da ters tepiyor toz alirken turkcelltv nin tv modemini bozmuscok sikmis fisfisi neyseki degistirdiler ama esim beni yedi bitirdi
Anladım canım mesajların hepsini görmedim şaşırdım o yüzdenBen kapattırdım. Duyar kasan tiplerden gına geldi. Sürekli ezik büzük davranan , sürekli ağlayan ve depresif konu istiyorlar. Ve cidden kafam kimseyi kaldırmıyor.
Öyle yaparım tamam.YaaaaaÜzme çocuğu allah aşkına kabullen veya ayrıl bu adamdan
Yağmur ciseliyor ve parkta sadece biz varız. Evi dağıttım bildiğiniz çıkarken. Beyimiz daha yeni kalkmış. Gerçekten imtihan gibi. Kızda o gürültüden korktu kıyamam çok ağladı…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?