• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Ne yap yap cocugun yanında tartsma.. Olan cocuga oluyor.. Biz cok sık tartısmasak da arada oluyo oyle ama sesler vsvs cok yukselıyor.. Eymenım sakın saskın bizi izlio korkuyo.. Sımdılerde ota boka bagırmaya basladı.. Hep bizden gördukleri😔
Berriko bugün taşma günüm. Çocuk olmasa zerre salise durmam. Artık o derece beni delirtti. Bir insan nasıl bu kadar rahat olur anlamıyorum. Neyse benim hiç keyfim yok , gerçekten biraz inzivaya çekilmeliyim sanırsam.

Berriko bugün taşma günüm. Çocuk olmasa zerre salise durmam. Artık o derece beni delirtti. Bir insan nasıl bu kadar rahat olur anlamıyorum. Neyse benim hiç keyfim yok , gerçekten biraz inzivaya çekilmeliyim sanırsam.

Anlıyorum bana da gelıo öyle.. İnsan doluyo Bi raddeden snra.. Bende susup susup patlayangillerdenim.. Ben şunu anladm ama kımse kımse için degısmıo.. Ya Bi ömür çekcen yada siktiri cekcen.. Bnmkı de ayrı pok.. Ahh ahh anlatsak neler yasıyorz kımbılır😔

Masallah erkek annelerine ornek olman lazim.😊
Kizim 6 yasinda odasini hic toplamaz zorlasam da ters tepiyor toz alirken turkcelltv nin tv modemini bozmus 😁cok sikmis fisfisi😂neyseki degistirdiler ama esim beni yedi bitirdi
Beni ancak bu kadın anlar 🤣
Ayy bizim bi kuzen vardı pislik beni rahatsız etmiyor derdi çokta kınamadım ama :ruh:

Niye kızdın şimdi ?
Niye kızayım ? Tamam dedim sadece. Ne dememi bekliyorsun ? Görüyorsun ki gerginim. Ne diye hala üsteliyorsun ? Kendin bir sefer olsun çocuğunun yanında kavga etmedin mi ?
Ama pardon mükemmel annesin :) bak hep unutuyorum onu. Neyse cidden tartışmak , kalp kırmak istemiyorun.

Anlıyorum bana da gelıo öyle.. İnsan doluyo Bi raddeden snra.. Bende susup susup patlayangillerdenim.. Ben şunu anladm ama kımse kımse için degısmıo.. Ya Bi ömür çekcen yada siktiri cekcen.. Bnmkı de ayrı pok.. Ahh ahh anlatsak neler yasıyorz kımbılır😔
Bende bunu söylüyorum. Hani ben bebeğimi bırakamam kafasında yazmıyorum. İsterse yapsın babalık istemezse yapmasın. Ama hayatın gerçekleri var. Ben zaten bir sefer aptallık yaptım evlendim. Şimdi başka bir aptallık yapıp ayrılırsam bu çocuğa kim bakacak ? Doğururken ona mı sordum ben ? Dedim mi bak seni yapıcam sonra senle zor bir hayat yaşayacağız yoo demedim.
Ama bundan sonra çok net bir çizgim var. Asla hiç bir şey yapmayacağım. Ne ütüsünü ne yemeği ne temizliği. İyice alıştı gerçekten. Tek kötü özelliği bu ve bu bi insanda olacak en boktan şey. Bak şimdi kartlarımı ödemiş. Bu mu olması lazımdı ? Kırk kez söyledim.

Bende bunu söylüyorum. Hani ben bebeğimi bırakamam kafasında yazmıyorum. İsterse yapsın babalık istemezse yapmasın. Ama hayatın gerçekleri var. Ben zaten bir sefer aptallık yaptım evlendim. Şimdi başka bir aptallık yapıp ayrılırsam bu çocuğa kim bakacak ? Doğururken ona mı sordum ben ? Dedim mi bak seni yapıcam sonra senle zor bir hayat yaşayacağız yoo demedim.
Ama bundan sonra çok net bir çizgim var. Asla hiç bir şey yapmayacağım. Ne ütüsünü ne yemeği ne temizliği. İyice alıştı gerçekten. Tek kötü özelliği bu ve bu bi insanda olacak en boktan şey. Bak şimdi kartlarımı ödemiş. Bu mu olması lazımdı ? Kırk kez söyledim.

Aynı sekıldeyz sekerim.. Ama varya sakın kaderine ısyan etme.. Annem bana evlenirken demıstı Kı "ne kadar tanısan tanı, evlendikten snra surprız yumurtayla karsılasacaksın".. Gercekten öyle.. Nasip bu.. Kendı ettm kendı buldum dıye dusunme bence

Altın olmasa almaz.. Yatırımlık gıbısıne dusunuyo o.. İlerde ev fılan alırsak🙊🙏 cıcek al desen almaz ama onun yerıne kebapcıya götürür🤣🤣🤣
Ama ne yalan söyleyeyim şu dönem beklediğim hediyeler ya yatırımlık ya yemelik 🤣 kız çiçek çiçekte bir yere kadar bizimki huy edindi biara herşeye çiçek devam etseydi bana çiçek alma diyecektim 😅 sevgililer gününde kalpli kutu hazırlatmış parfümlü rujlu bir sürü şeyli ben ne yaptım kenarda ki çikolataları yiyip kutuyu kaldırdım 🙈

Ama ne yalan söyleyeyim şu dönem beklediğim hediyeler ya yatırımlık ya yemelik 🤣 kız çiçek çiçekte bir yere kadar bizimki huy edindi biara herşeye çiçek devam etseydi bana çiçek alma diyecektim 😅 sevgililer gününde kalpli kutu hazırlatmış parfümlü rujlu bir sürü şeyli ben ne yaptım kenarda ki çikolataları yiyip kutuyu kaldırdım 🙈

Biz görmedıkkı anam cicek cukulata🤤 o yuzden heves edıorm.. Zaten kebap yıye yıeye camış gibi oldum🙈

Ne yap yap cocugun yanında tartsma.. Olan cocuga oluyor.. Biz cok sık tartısmasak da arada oluyo oyle ama sesler vsvs cok yukselıyor.. Eymenım sakın saskın bizi izlio korkuyo.. Sımdılerde ota boka bagırmaya basladı.. Hep bizden gördukleri😔
Etrafina stres sacan insanlar basa cikamiyorsa neden doktora gitmez terapi istemezse depresan kullanir. Babam heo stresliydi ota boka bagirirdi simdi melek oldu 😂😂ama biz o sekilde buyuduk cok sukur torunlari o yuzunu bilmiyor. Kayinpederimde ayni durumda ilaci icmesin kayinvalidemle surekli didisiyorlar doktor arada dozunu dusuruyor devam 😆

Benim odun kocam hemen biz sevgili degilize burunur ve biz o gunleri kutlamiyoruz demeye baslar. Gecen sene dogum gunumde surpriz yapmak istemis cicek siparis vermis sagolsun kurye evi bulamadi ben tarif ettim😂😂bulamasydi bekle kosede almaya geliyorum diyecektim😂

Back