• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Mümkün mertebe kucağa alma biz biara gezdirip uyutuyorduk alıştı kollarımız kopmaya başladı. Bunu tecrübe ettiğim için söylüyorum yanlış anlama ne kadar bağımsız uyursa o kadar derin uyur ve sen rahat edersin
Yok canım niye yanlış anlayayım ama şu an gece uyandığında yanına yatınca falan daha çok çıldırıyor. Uyuturken yatıyorum sadece gece uyanınca kucağıma alıyorum yanına girmiyorum şu geçiş dönemini atlatalım yumuşak bir şekilde onu da ayarlarım inşallah
Anamm iş olarak versek yapmazlar 😅 herşeyin üstüne çıkmak istiyor bunun için sandalye, sehpa bulamazsa oyuncak kutusunu, ilk adım arabasını hatta elektrikli süpürgeyi bile kullanıyor 🙄
Ben süpürge yaptırıyorum toz aldırıyorum 😄 bulaşık makinesini boşaltıyoruz birlikte çalıştırıyorum bildiğin evde 😄

Berikko Berikko çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız o günleri alıntılayıp yazamadım sonra da

Yok canım niye yanlış anlayayım ama şu an gece uyandığında yanına yatınca falan daha çok çıldırıyor. Uyuturken yatıyorum sadece gece uyanınca kucağıma alıyorum yanına girmiyorum şu geçiş dönemini atlatalım yumuşak bir şekilde onu da ayarlarım inşallah

Ben süpürge yaptırıyorum toz aldırıyorum 😄 bulaşık makinesini boşaltıyoruz birlikte çalıştırıyorum bildiğin evde 😄

Berikko Berikko çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız o günleri alıntılayıp yazamadım sonra da

Valla zordu o kuvozde ben evde.. Cok dırayetli durmaya calıssamda sonlara dogru fena koymaya basladı.. Cok sukur gectı gitti... Tek sıkıntı bu olsun😍

kizim 3600 dogdu ogluma gore daha topluydu sanki oglum 3560 dogdu bacaklar cubuk kraker gbydi.derileri sarkik gb 😂 Erkegin kemik agirligi sanirim daha farkli.
Cidden yaaa ayakları filan buruş buruştu 🤣🤣
Ahh ahh ne servet yatiyot o oyuncaklarda ogkuma bir oyuncak almadim kizimin bebeklikten kalanlarla oynuyor. O kadar cok almisiz ki yenisine gerek duynuyoruz. Biraz buyusun araba kamyon yigilir😂
Sorma bizim ev oyuncak mağazası gibi 😃

Bende herşeyi yaptırıyorum gölge yaaa bebek işçi çalışıyor 🤣🤣🤣

Hadi inşallah güzel uykulara geçin 🙏
Yok canım benim kız tembel birşey verince off diyor bezi versem gidiyor başka odaya atıyor zerre gözü yok işte 🤣
Ama yiğenim var maşallah küçük avrat 😅

Hadi inşallah güzel uykulara geçin 🙏
Yok canım benim kız tembel birşey verince off diyor bezi versem gidiyor başka odaya atıyor zerre gözü yok işte 🤣
Ama yiğenim var maşallah küçük avrat 😅
Hakkını yemeyeyim benimki bayılıyor iş yapmaya hadi şurası sil oğlum diyorum koşa koşa ıslak mendil almaya gidiyor 😄

Hakkını yemeyeyim benimki bayılıyor iş yapmaya hadi şurası sil oğlum diyorum koşa koşa ıslak mendil almaya gidiyor 😄
Masallah erkek annelerine ornek olman lazim.😊
Kizim 6 yasinda odasini hic toplamaz zorlasam da ters tepiyor toz alirken turkcelltv nin tv modemini bozmus 😁cok sikmis fisfisi😂neyseki degistirdiler ama esim beni yedi bitirdi

Buda geçer buda gecer alismalisin dayanmalisin nirnrnirnrrni şarkısını dinler gecer:KK70: şaka şaka biraz sabret az kaldı biraz daha büyüsün ferahlık var sakinlik oohh bol bol gelsin uykular gitsin kahveler.

Yağmur ciseliyor ve parkta sadece biz varız. Evi dağıttım bildiğiniz çıkarken. Beyimiz daha yeni kalkmış. Gerçekten imtihan gibi. Kızda o gürültüden korktu kıyamam çok ağladı…
Yaaaaa 🤦🏻‍♀️ Üzme çocuğu allah aşkına kabullen veya ayrıl bu adamdan

Masallah erkek annelerine ornek olman lazim.😊
Kizim 6 yasinda odasini hic toplamaz zorlasam da ters tepiyor toz alirken turkcelltv nin tv modemini bozmus 😁cok sikmis fisfisi😂neyseki degistirdiler ama esim beni yedi bitirdi
İnşallah asıl yapması gereken zamanda da yapar 😄 bu konuda babasına benzememesi için elimden geleni yapıyorum 😄

Ben kapattırdım. Duyar kasan tiplerden gına geldi. Sürekli ezik büzük davranan , sürekli ağlayan ve depresif konu istiyorlar. Ve cidden kafam kimseyi kaldırmıyor.
Anladım canım mesajların hepsini görmedim şaşırdım o yüzden

Yağmur ciseliyor ve parkta sadece biz varız. Evi dağıttım bildiğiniz çıkarken. Beyimiz daha yeni kalkmış. Gerçekten imtihan gibi. Kızda o gürültüden korktu kıyamam çok ağladı…

Ne yap yap cocugun yanında tartsma.. Olan cocuga oluyor.. Biz cok sık tartısmasak da arada oluyo oyle ama sesler vsvs cok yukselıyor.. Eymenım sakın saskın bizi izlio korkuyo.. Sımdılerde ota boka bagırmaya basladı.. Hep bizden gördukleri😔

Back