• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Gebelık kolestazı oldu bende.. Karacıger enzımlerım artmıstı.. Normalde 66olması gereken deger 800dü.. 36 olması gereken de 600.. Özel ılgılenmedm zaten ıyıkı akıllılık edıp devlete gitmısım.. Bırakmadı devlet hastanesi.. Sizi böyle bırakamam dediler.. 1 hafta snra 33 haftalıkken dogum oldu.. Ama Karacıger degerlerım dusmustu.. Suyum cok azalmıstı.. Sanrm o sebeple olmus olabılır..
Yaa bak çok şükür şimdi iyisiniz birbirine sarılın ♥️😍

Yaa bak çok şükür şimdi iyisiniz birbirine sarılın ♥️😍

Her gün💕 o kadar şükrediyorum ki.. Allaha sukur Bi saglık sorunumuz yok.. Gittgmz cocuk doktoru direkt dedi kardesın gidin fakır sevındırın.. Bu haftalarda dogan bebeklerde Bi sürü saglık sorunu oluyo dedi.. Şükür ki saglıklı🙏

Valla büyüyorlar da ömür gidiyor 🤦‍♀️ sizde böyle sandalye sürükleme, sehpaları basamak olarak kullanma var mı ya? Artık herşeyi kaldırıyoruz da yemek masası ve 6 sandalyesini nereye sokacam yer kalmadı 🙄

Sandalyeler bnm kabusum.. Bak sımdı bıle cektı sandalyeye banyoda suyla oynuyo lavabo onunde.. Bırazdan da mutfaga gidip tezgaha cıkcak ordakı lerle oynuycak😅🤣

Sandalyeler bnm kabusum.. Bak sımdı bıle cektı sandalyeye banyoda suyla oynuyo lavabo onunde.. Bırazdan da mutfaga gidip tezgaha cıkcak ordakı lerle oynuycak😅🤣
Anamm iş olarak versek yapmazlar 😅 herşeyin üstüne çıkmak istiyor bunun için sandalye, sehpa bulamazsa oyuncak kutusunu, ilk adım arabasını hatta elektrikli süpürgeyi bile kullanıyor 🙄

Gebelık kolestazı oldu bende.. Karacıger enzımlerım artmıstı.. Normalde 66olması gereken deger 800dü.. 36 olması gereken de 600.. Özel ılgılenmedm zaten ıyıkı akıllılık edıp devlete gitmısım.. Bırakmadı devlet hastanesi.. Sizi böyle bırakamam dediler.. 1 hafta snra 33 haftalıkken dogum oldu.. Ama Karacıger degerlerım dusmustu.. Suyum cok azalmıstı.. Sanrm o sebeple olmus olabılır..
Benimde gebeligimin son aylarinda karaciger enzimlerin yuksti diyet verdi doktor. Yagli, hamurisleri ve yumurtali gidadan uzak dur demisti.bence yasadigim strestendi kovid zamani, asi yok ve medyaya yansiyan gebe vefat haberleri beni cok etkiledi kendimizi ne kadar eve kapatsakta esin calismasi annem ve babamla grusmek bile riskti.. Cok sukur atlattik Allah herkesi evladina saglicakla kavustursun.

Anamm iş olarak versek yapmazlar 😅 herşeyin üstüne çıkmak istiyor bunun için sandalye, sehpa bulamazsa oyuncak kutusunu, ilk adım arabasını hatta elektrikli süpürgeyi bile kullanıyor 🙄
Tam zipir zamanlari Allah kolaylik versin. Benimkide yurume asamasinda yuruyor ama bazen oyle pis yerde dusuyorki Allah koruyor. Hep arkasindayim mutfaga veya ise kosantre olamiyorum. Annem nasil baseder bilemedim😂

Bende oğlana oyuncak alıp kendimi tatmin ediyorum ama çocuk hiç birisi ile oynamıyor 😃😃😃😃
Ahh ahh ne servet yatiyot o oyuncaklarda ogkuma bir oyuncak almadim kizimin bebeklikten kalanlarla oynuyor. O kadar cok almisiz ki yenisine gerek duynuyoruz. Biraz buyusun araba kamyon yigilir😂

Tam zipir zamanlari Allah kolaylik versin. Benimkide yurume asamasinda yuruyor ama bazen oyle pis yerde dusuyorki Allah koruyor. Hep arkasindayim mutfaga veya ise kosantre olamiyorum. Annem nasil baseder bilemedim😂
Amin canım cümlemize. Penguen ya😅 Allah'ın emri zaten o düşmeler sivri yerleri kapat bide üstğne çekince düşüreceği bir şey olmasın yeter dengesini kurana kadar yerle aşk yaşıyorlar 🙈 sen işe mi başlayacaksın

Amin canım cümlemize. Penguen ya😅 Allah'ın emri zaten o düşmeler sivri yerleri kapat bide üstğne çekince düşüreceği bir şey olmasın yeter dengesini kurana kadar yerle aşk yaşıyorlar 🙈 sen işe mi başlayacaksın
Evet canim 1.5 yila yakin evdeyim tirlatmama az kaldi Kocam bey git basla diye diye yedi omrumu😂1 martta nasipse isteyim.

Evet canim 1.5 yila yakin evdeyim tirlatmama az kaldi Kocam bey git basla diye diye yedi omrumu😂1 martta nasipse isteyim.
Aman büyümüş annende bakacak çalış ya en güzeli. İnan işi bıraktım doğum falan şuan bildiğin asosyal oldum çıktım evde durmazdım evden çıkmak hevesimi bile kaybettim 🤦‍♀️

Back