- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #2.341
Uykuya geri dönmek çok zorKrizi fırsata çevirmişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uykuya geri dönmek çok zorKrizi fırsata çevirmişsin
Benim oğlan 22 aylıkken bıraktırdım 2 ay sürdü ilk doğum gününde uyumuştu tamamen şimdi hala gecede 1-2 uyanıyorÇok yeni daha annesi zamanla oturtur merak etme biz 15 aylık bıraktık tam gece boyu uyuması 2 haftayı geçti daha uzun bile sürmüş olabilir o günleri hatırlamak istemiyorum ama geçti gitti o günler 2.ayda tamamen uzun gece uykuları oldu ki biz uykuya ciddi direnç gösteriyorduk inşallah sizinki çok daha kısa sürede hallolur
Bende oğlana oyuncak alıp kendimi tatmin ediyorum ama çocuk hiç birisi ile oynamıyorSürekli söz veriyorum artık almayacağım bebeğme diye ama maalesef
Deliksiz bi gece uykusu hayalim yok henüz ama böyle saat başı da uyanmasın. Zaten bu yüzden bıraktırdım memeyiÇok yeni daha annesi zamanla oturtur merak etme biz 15 aylık bıraktık tam gece boyu uyuması 2 haftayı geçti daha uzun bile sürmüş olabilir o günleri hatırlamak istemiyorum ama geçti gitti o günler 2.ayda tamamen uzun gece uykuları oldu ki biz uykuya ciddi direnç gösteriyorduk inşallah sizinki çok daha kısa sürede hallolur
Oyuncaklar çok pahalı yaw. Ben biraz güzel olanlardan alıyorum, hepsini bir anda almayayım diyeBende oğlana oyuncak alıp kendimi tatmin ediyorum ama çocuk hiç birisi ile oynamıyor
Yok şükür bizimki hasta yada karnı falan ağrımazsa kalkmıyor. Suya falan mı kalkıyor yoksa öyle laf olsun diye miBenim oğlan 22 aylıkken bıraktırdım 2 ay sürdü ilk doğum gününde uyumuştu tamamen şimdi hala gecede 1-2 uyanıyor
Olur olur dediğim gibi alışma süreci oluyor sen boşuna stres yapma. Bide uyanıyor diye uyutma yöntemini değiştirme hazır memeyi bırakmışken kendi kendine uyumayı öğrensin az zorlar seni ama sonu harika oluyor. Ben beceremedim bir arkadaş yaptı şuan keyiflerde valla biz hala ayakta sallanıyoruz yada yanyana yatıp saçım başımla oynarDeliksiz bi gece uykusu hayalim yok henüz ama böyle saat başı da uyanmasın. Zaten bu yüzden bıraktırdım memeyi
Gibi uyuduğum(uyuyamadığım) gecenin sabahına mık mık sesiyle uyandım 1 saattir duvara boş boş bakıyorum meğer kız dönerken rahatsız olmuş olan benim uykuya oldu kalkam bari kahvaltı yapam geri uyuyacağım yokUykuya geri dönmek çok zor
Ben de yanına yatıyorum sırtını kaşıyorum falan o da memeyi tutuyor bir taraftan öyle uyuyor ya da kucağımda ninni söyleyerek uyutuyorumOlur olur dediğim gibi alışma süreci oluyor sen boşuna stres yapma. Bide uyanıyor diye uyutma yöntemini değiştirme hazır memeyi bırakmışken kendi kendine uyumayı öğrensin az zorlar seni ama sonu harika oluyor. Ben beceremedim bir arkadaş yaptı şuan keyiflerde valla biz hala ayakta sallanıyoruz yada yanyana yatıp saçım başımla oynar
Mümkün mertebe kucağa alma biz biara gezdirip uyutuyorduk alıştı kollarımız kopmaya başladı. Bunu tecrübe ettiğim için söylüyorum yanlış anlama ne kadar bağımsız uyursa o kadar derin uyur ve sen rahat edersinBen de yanına yatıyorum sırtını kaşıyorum falan o da memeyi tutuyor bir taraftan öyle uyuyor ya da kucağımda ninni söyleyerek uyutuyorum
Mamamamamma diye ağlayan bi bücürde bende varGibi uyuduğum(uyuyamadığım) gecenin sabahına mık mık sesiyle uyandım 1 saattir duvara boş boş bakıyorum meğer kız dönerken rahatsız olmuş olan benim uykuya oldu kalkam bari kahvaltı yapam geri uyuyacağım yok
Mesela bu akşam kalkmadı sabah 6 da kalktı beni istedi yanına yattım geçen hafta sıçyarayarak ağlayarak uyanıyordu sürekli kötü bir haftaydı ama biraz hastaymış bence ondan . Ama doktor dedi ki bu dönem uyanması çok normal o şuan çok stresli bazen de durduk yere uyanıyor elimi tutup geri uyuyor o arada su veriyorum ona mı kalktı diye azarlıyor kızıyor banaYok şükür bizimki hasta yada karnı falan ağrımazsa kalkmıyor. Suya falan mı kalkıyor yoksa öyle laf olsun diye mi
İyi olmuş kaldığı prematüre zor ya el kadar birşey yıkaması zor, kıyafet değiştirmesi zor kibrit çöpü kadar kollar bacaklar
Evet çok pahalı önceden dandik oyuncak alıyordum bazen artık asla almıyorum . Çünkü oynanmıyor da bir garip oluyorlarOyuncaklar çok pahalı yaw. Ben biraz güzel olanlardan alıyorum, hepsini bir anda almayayım diye
Çok zor gerçekten yaa neden erken doğmuştu sebebi var mıydı berikkoÇeken bilir.. 7bucuk aylık dogdu oglum.. Kımse tutamadı kucagında.. 1800kg dogdu.. Oyuncak bebek gibiydi.. Annem slogan kadar kafası var derdi.. Sımdı cok sukur herseyı yasına uygun
Çok zor gerçekten yaa neden erken doğmuştu sebebi var mıydı berikko
Asi bir bey Allah aşkına ne stresi ya geçim dertleri yok birşey yok yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında bizde stresliyiz gece kalkıp herkesi uyandırıyor muyuz usulünce duvar izliyoruzMesela bu akşam kalkmadı sabah 6 da kalktı beni istedi yanına yattım geçen hafta sıçyarayarak ağlayarak uyanıyordu sürekli kötü bir haftaydı ama biraz hastaymış bence ondan . Ama doktor dedi ki bu dönem uyanması çok normal o şuan çok stresli bazen de durduk yere uyanıyor elimi tutup geri uyuyor o arada su veriyorum ona mı kalktı diye azarlıyor kızıyor bana
Bende 35 haftalık doğum yaptım canım 2200 dü yoğun bakımdan çıktığında sonra toparlandı etti şimdi tam bir canavar ipe sapa gelmiyorÇeken bilir.. 7bucuk aylık dogdu oglum.. Kımse tutamadı kucagında.. 1800kg dogdu.. Oyuncak bebek gibiydi.. Annem sogan kadar kafası var derdi.. Sımdı cok sukur herseyı yasına uygun
Hahaha onların derdi daha büyük yavrum büyümek kolay mıAsi bir bey Allah aşkına ne stresi ya geçim dertleri yok birşey yok yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında bizde stresliyiz gece kalkıp herkesi uyandırıyor muyuz usulünce duvar izliyoruz