• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Olmak istemiyorsa. Sakin yakınlarının doldurusuna gelme 😁 kardes sart diyrnlere kulak asma 😂
Yok yaaaa ne şartı allah aşkına kim diyor bunları 🤣
Hisleri cok.kuvvetli sanirim😂
[/QUOTE
Büyük konuşuyorum galiba ondan diyor 🤣🤣

Ben susma hakkımı kullanıyorum şuan. Şunu hayırlısıyla doğurayım sizin tarafa geçecem :KK70:
Haydi bakalım hayırlısı ile 2. Mi bu 😃

Boyu 2 ayda 1 cm filan uzanmış sanırım kg da 550 gram almış . Bu hareket iyi dedim kendi kendime.😅 birde günde 3 kaka beni bitirdi yaaaa artık

Millet delirmiş hiç doğum günü görmediniz mi deseydin hahaha 😝 nice mutlu yıllara olsun sağlıklı huzurlu hep birlikte olun

Biz 6 aydır ölçmüyoruz.. Bnm baz aldıgı nokta 2 yasından snra 6-7cm atması.. Eger agustosa 6-7cm atmıs olursa bnm için okey😄
Haftaya götürecem bende merak ediyorum 😅

Bu saatee beni kaldırıp kendisi yeniden uyudu. Off uykuya dönemiyorum ben yaaaa!
Bu fırsatı değerlendirip hepsi burada da bana papel hediye etmişler :D 50₺ kadar ve ben onunla ıslak mendil aldım. 2. 1₺ kampanyasından 😬 ulan hep bebeğe çalışıyoruzz !

Bu saatee beni kaldırıp kendisi yeniden uyudu. Off uykuya dönemiyorum ben yaaaa!
Bu fırsatı değerlendirip hepsi burada da bana papel hediye etmişler :KK70: 50₺ kadar ve ben onunla ıslak mendil aldım. 2. 1₺ kampanyasından 😬 ulan hep bebeğe çalışıyoruzz !
Bebege calisma bitmiyor tam kendime elbise begeniyorum sonra kizima uygun biseyler goruyorum kendimden vazgeciyorum sonra Oglanin kiyaftler dar gelmeye basliyor ona aliyoruz.2 haftadir o elbise bana ben o elbiseye bakiyorum. Nasil becerdiysem bir bot alabildim o da firsat urunuydu seneye 2 katina cikacagi icin aldim😂

Bu fırsatı değerlendirip hepsi burada da bana papel hediye etmişler :KK70: 50₺ kadar ve ben onunla ıslak mendil aldım. 2. 1₺ kampanyasından 😬 ulan hep bebeğe çalışıyoruzz !
Krizi fırsata çevirmişsin 😅

26 aylık kızlar. Aslında bıraktığımızın 2.gecesi falan fena uyumamıştı ama lu son 3 gecedir saat başı kalkıyor. Çarşamba bir hafta olacak daha bırakalı
Çok yeni daha annesi zamanla oturtur merak etme ☺️ biz 15 aylık bıraktık tam gece boyu uyuması 2 haftayı geçti daha uzun bile sürmüş olabilir o günleri hatırlamak istemiyorum 🙈 ama geçti gitti o günler 2.ayda tamamen uzun gece uykuları oldu ki biz uykuya ciddi direnç gösteriyorduk inşallah sizinki çok daha kısa sürede hallolur

Bebege calisma bitmiyor tam kendime elbise begeniyorum sonra kizima uygun biseyler goruyorum kendimden vazgeciyorum sonra Oglanin kiyaftler dar gelmeye basliyor ona aliyoruz.2 haftadir o elbise bana ben o elbiseye bakiyorum. Nasil becerdiysem bir bot alabildim o da firsat urunuydu seneye 2 katina cikacagi icin aldim😂
Sürekli söz veriyorum artık almayacağım bebeğme diye ama maalesef 😬

Back