kızdan hoşlanmadıysan sana harektleri tavırları basit geldiyse eşini ondan uzak tut tek tavsiyem bu olabilir.asla ama asla bir kadınla erkek fazla samimiyet kurmamalısonu iyi olmuyor ben en acı şekilde tecrübe ettim seni de uyarıyorum canım çünkü kadınlar genelde hislerinde yanılmıyorlar
bnece ayakkabılığın orda oyalanması kızın onu beklemeyip çekip gitmesi için gibi geldi bana. baksanıza nerdeyse servisi bile kaçıracakmış...
eşiniz o kızın aracına binmediği takdirde kız bozulacak . ve ister istemez mesafe olacak..
Kızlar hadi Hürrem olabilmek için marifetlerimizi dökelim ortaya. Bakalım neler çıkacak? Yaptığımız doğru bildiğimiz yanlışlar/eksikler.. kadınlar kafa kafaya verince neler çıkar neler…
ben hiç birşey yapmıyorum.. ama yollarını biliyorum ve pekte uygulamıyorum.....
yatakta vahşi, ortamda sakin, kucakta nazlı, odada işveli, veeeee kesilikle ve kesinlikle çok sabırlı
birde eşiyle çok güzel muhabbet edermiş, canım cicimli falan .. arayada hemen kendi firiklerini, planlarını bi an sıkıştırırmış..
kanuniye yazdıgı mektupta detayını görebilirsiniz
Olay bu galiba. Kıza karşı inanılmaz antipatim var. Görmedim ama ismini duymam bile yetiyor o an gerilmem için. Yani inşallah dediğin gibi değildir. Yani hislerim kız normal değil diyor ama inşallah yanılırım.
Olay bu galiba. Kıza karşı inanılmaz antipatim var. Görmedim ama ismini duymam bile yetiyor o an gerilmem için. Yani inşallah dediğin gibi değildir. Yani hislerim kız normal değil diyor ama inşallah yanılırım.
Bizlerin kurduğu hayatlar aile hayatı.. Hürrem'in yaşantısıyla, bu zamanlar kıyaslanamaz.
Hayat içerisinde şeffafsan, ince kötü planların yoksa, eşin iyi bir insansa eşine karşı sen iyiysen, kendini biliyorsan, aşk varsa,saygı saygı gibiyse, Allah korkusu varsa, cinsel yaşamın evliliğin gereği gibi ilerliyorsa,dışarıdan gelen müdahalelere karşı eşinle bir omuz olabiliyorsan Hürrem olmaya gerek yok.
Hürrem bir örnektir bir temsildir. O çağda hürrem vardı öncesinde de tarihe damga vuran bir sürü kadın var. Çağ eskide kaldı ama kadın erkek ilişkileri özünde aynı. Kuram ve kavram değişiklikleri olabilir ama teoride aynı aslında. Elbette o çağda uygulananlar bu çağda olmaz en nihayetinde..belki de cümleler yanlış seçildi o an aklıma hürrem geldiği için onu örnekledim. Yani başka bir deyişle herşey eskidiği gibi evlilikler de yaşlanıyor. Hiç kimse artık kocasını görünce kalbi çıkacak gibi olmuyor sanırım. Elini tutunca eli terlemiyor sanırım. Zaman zaman evliliklere reset atmak lazım ama kötü bir olayı unutmak adına değil. Tazelemek ve de canlandırmak adına. Bunu kastetmiştim. Ben tek bir örnek vereyim. Normal bir günde eşimin iş yerine bir mektup yazdım ve kargo etmiştim onu sevdiğimi çok mutlu olduğumu falan yazmıştım. Bunun gibi şeyler. Aşkın ateşini korumak gibi.
Hürrem bir örnektir bir temsildir. O çağda hürrem vardı öncesinde de tarihe damga vuran bir sürü kadın var. Çağ eskide kaldı ama kadın erkek ilişkileri özünde aynı. Kuram ve kavram değişiklikleri olabilir ama teoride aynı aslında. Elbette o çağda uygulananlar bu çağda olmaz en nihayetinde..belki de cümleler yanlış seçildi o an aklıma hürrem geldiği için onu örnekledim. Yani başka bir deyişle herşey eskidiği gibi evlilikler de yaşlanıyor. Hiç kimse artık kocasını görünce kalbi çıkacak gibi olmuyor sanırım. Elini tutunca eli terlemiyor sanırım. Zaman zaman evliliklere reset atmak lazım ama kötü bir olayı unutmak adına değil. Tazelemek ve de canlandırmak adına. Bunu kastetmiştim. Ben tek bir örnek vereyim. Normal bir günde eşimin iş yerine bir mektup yazdım ve kargo etmiştim onu sevdiğimi çok mutlu olduğumu falan yazmıştım. Bunun gibi şeyler. Aşkın ateşini korumak gibi.
wallaha benim esim biraz SIKAR elalemin arabasina binmek (kadin) bogarim onu.belki annen dogru soyluyor veya gaz veriyor sen daha iyi bilirsin
Günaydın güzeller
Evde iyice kapandı konunun üstü. Her şey normale döndü. Ben yine de adı geçen şahısa karşı antipati duysam da sanırım eşime haksızlık ediyorum. Yalnız buradan çıkan bir sonuç var ve ilk kez düşündürdü beni bu. Dünyada hiç bir şey olmaz değildir, bir gün karşındakine ne kadar güvenirsen güven başına gelebilir. Ben konu başında da belirttim eşimi bir kadınla mum ışığında görsem aklıma gelmezdi, ama ilk kez yüzleştim olabilir mi diye? Derine inince de evet yani nefis bu diyorsun. O yüzden biz kadınlar daha yönetici olmak durumundayız galiba ilişkilerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?