Sivilceli Ciltler Cildim Pürüzsüz Oldu !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ben kapatıcı falan kullanmıyorum hiç,sivilcelerim olduğu için
Hangi kremleri kullandın şu zamana kadar,hiç faydası dokunan olmadı mı ?

Canım bende selülit için aldım ilk sonra yüzüme sürünce çok faydasını gördüm. Benim halam 40 yaşında alnında ve burnunda sivilceler oluyodu yanaklarında damar damar kırmızılık ve kuruluk vardı. Onun yanında pirinç kepeği yağı önerdim ikisini birlikte kullanıyo ve şuan cildi bebek gibi sivilceler tamamen geçmiş alnı hep kızarık pütür pütürdü şmdi bembeyaz kaymak gibi oldu kırmızılıklarıda baya bir düzelmiş. Yani yosun sabunuyla beraber uygun nemlendirici veya bakım yağı kullanıldığında ciltte herhangi bir kuruma tahriş olmuyor.
benim çenemde lanet olası izler var kahverengi kahverengi çok canım sıkılıyor ya normalde gayet düzgün güzel bi cildim var bi çenede yani sanki ayrı bi dünya gibi çenem banada bi çare ey kk güzelleri
Canım bende geçenlerde yanağındaki siyah noktaları sıkarken çok bastırmışım sanırım ki bildiğimiz kabuklu yara oldu. Ben kil maskesi yapıyorum haftada bir inanırmısın 3. uygulamamda kabuk düştü(çok şükür) iz miz kalmadı

Kolay gelsin canım umarım memnun kalırsın

İremcim teşekkür ederim cevabın için. Bende 29 yaşındayım menepoza gircem yakında Halanızın cilt tipi nasıl, benim karma.Şimdi diyeceksinki alt tarafı sabun al kullan inanır mısın artık her dereceden ürün alıp kullandım artık deney faresi olmaktanda bıktım herşeyede körü körüne atlamak istemiyorum evin banyosu yarısı tekin acar dükkanı yarısı lokman hekim dükkanı oldu:) Lavantayı dün demeledim sirke ve limon damlatıp sürdüm rabbim şifa verir inşallah.Birde kızlar ben aktarcı beni artık tanıdığı için dert yandım gene adama '' yüzüme bak yine ne oldu'' diye o da cildin en iyi dostu enginar dedi yapraklarını çay olarak iç dedi bende hemen bulamayacağım için damıtılmış enginar suyu aldım kullanalı 4 gün oldu 10 gün içinde etkisini görürsün dedi.Bende bir etki görürsem yazarım yalnız şuan ben tetradoxs diye antibiyotikte kullanıyorum.Kolay gelsin.

bikaç gündür yosun sabunu+lavanta methini duydum ama kullanmaya fırsat olmadı.açıkçası yüzüme sabun sürmeye çekiniyorum:) bu sabunun herhangi bi markası varmı yoksa öyle alelade bişey midir alınması gereken? eğer öyleyse bi koşu aktara akmam lazım

bide halana önerdiğin pirinç kepeği yağı sabundan sonramı kullanılıyo? yağ sürmekte istemiyorum aslında yüzüme sanırım senin formülü yaparımmm teşekkürler bu güzel bilgilendirme iiçinnn:13:

halamın alın ve burun bölgesi yağlı yanakları kuruydu karma oluyor sanırım Kesinlikle alt tarafı bi sabun demem bi kadını gösteren cildinin kalitesi bence umarım faydalı olabilmişimdir
Ben daha öncesinde dove sabun kullanıyordum ara sıra o yüzden sabuna alışkınım yıllar öncede kükürt sabununu denemiştim. Ben internetten sipariş etmiştim ama aktardan alıp memnun kalan arkadaşlarda oldu tabi güvenilir bi marka olsa daha iyi olur ne idü belirsiz bişey kullanmakta olmaz yosun derler içine çer çöp koyarlar çok duyuyoruz haberlerde pirinç kepeği yağını haftada 1-2 gün yatmadan nce yüzünü temizleyip kullanıyor bende kullanıyorum maske yaptığım günlerde filan bir iki damla

cnm lavanta suyunu her gun mu hazırladın sen bende sadece lavanta suyuyla pamukla temızleyım dıyorumda aslında yaptım dolaba koydum 2 gun falan surdum sonra kullnmadım daha taze degıl dıye

mrb ben daha önce lavantayı bu şekilde 3 4 gün kullanmıştım iyi gelmemişti belki devam etmedim diye bırakma nedenim lavantanın saçlara iyi gelmesi ve tüylendirme ihtimaliydi ama madem bu kadar övülüyor denicem.ibrahim saraçoglundan duymuştum lavantayı çay olarak demleyip içince karacigeri temizledigi için cildide temizleyip pürüssüzleştiriyor hatta makyaja ihitiyaç duymucaksınız yazıyordu.netten araştırabilirsiniz ama bende öle mucizevi etkisi olmadı dedigim gibi .buarada bu konuyu tenzih ederek şunu söylemek istiyorum lütfen gerçekten işe yaramıyorsa insanları yönlendirmeyelim kul hakkına girmeyelim ben burdaki yorumların samimi olduguna inanarak dermaroller aldım cildimi berbat etti göz altına igneyle müdahale edip yag bezesi çıkarmaya kalktım nerdeyse gözümden olcaktım allaha şükür bişi olmadı salyangoz kreminden tutunda bir sürü krem yag aldım bir işe yaramadı çok samimiyetsiz yalan yanlış 1 günlük deneyimlerle insanları yönlendirenleri allaha havale ediyorum.dedigim gbi bu konuyu açan kişiye alakası yok sözlerimin genel olarak konuştum.umarım herkesi pürüssüz cilde bir an önce kavuşur saglıcakla

Son düzenleme:

Canım bende yanlış yönlendirme olmasın diye özellikle cilt tipimi ve uygulama şeklimi belirttim memnun kalan arkadaşlrda oldu memnun kalmayanda ama iğne sokmak kadar tehlikeli bi yöntem değil öyle feci bir vaka çıkabileceğini sanmıyorum :) b,rde şunu belirteyim ben lavantayı tek başına değil sabunla beraber kullandım onun haricinde haftada bir kil maskesi yapıyordum o uygulamaya devam ettim, cildimi gergin hissettiğimde yağsız nemlendiricimi kullandım ve bol bol su içtim bu işler öyle bir tarifle mucizevi bir etki yaratabilecek kadar basit değil malesef. öpüyorum

Son düzenleme:
birşey sormak istiyorum benim cildim karma t bölgem hafif yağlı yanaklarım kuru şuan doktorun verdiği kükürt sabunu ve kremi kullanıyorum çok fazla sivilcem yok ama burnumun kenarlarında oluyorlar ve en büyük derdim gözenekler

sormak istediğim soru şu siz sabunla yada temizleyici ile yıkadıktan sonra krem sürüyormusunuz doğal olarak cilt kuruo o an
ben doktor dışında sabun yada temizleyici ile yıkadıktan sonra soft kremim var normalde kullandığım onu sürüyorum ama şöyle düşünüyorum acaba yanlış mı yapıyorum cildim dha da mı yağlanır sivilcelenir deiye düşünmeden edemiyorum

Canım ben yağsız krem kullanıyorum çünkü kuruluk oluyor illa. Ama içime siniyor desem yalan olur çünkü yağlanma yapıyor azda olsa. Sivilceye gelecek olursak daha öncesinde vishy kullandım o yaptı şuanda bioderma kullanıyorum sivilce yapmıyor :)

Sayende çok çok olmasada sivilcelerimin 4te 3ü gitti 2 3 haftadır kullanıyorum izleride geçer inşallah hiç sivilcem çıkmadı ogünden bugüne :) İzler için ne önerirsin?

Sayende çok çok olmasada sivilcelerimin 4te 3ü gitti 2 3 haftadır kullanıyorum izleride geçer inşallah hiç sivilcem çıkmadı ogünden bugüne :) İzler için ne önerirsin?

Bunu duyduğuma çok sevindim inşallah tamamı geçer Kil maskesi izlere bire bir ama dikkat et herkese iyi gelmiyormuş Eğer kullanırım dersen soyucu bir kremde olabilir

Ben de aldım dün kullandım.Yüzümde sivilce yok şuan canlı zaten hepsi kuru ama umarım pürüzsüz olmasına yardımcı olur yosun sabunu

Yalnız bugünlerde çok yağlı şeyler yiyorum yurda gidicem ya evdekiler balla börekle besliyor.Bu sabun çok kurutmadı gibi yüzümü yani o yüzden heralde ama çok memnun kalan var zaten sabunum bitmişti bitene kadar kullanıcam nasılsa bunu zararı olmaz ya

Bendede var o dert orda bulamazsın yiyemezsin diye yediriyolar 100 kilo olcam
Yosun sabununu nerden aldınız?? markası var mı acaba??

Ben internetten aldım markası doa ama aktardan alanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…