Sivilceli Ciltler Cildim Pürüzsüz Oldu !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
hmm cnm pekı bı urun vardıya adı aklımada degıl g ile baslıyodu 3 ü bır arada seklınde sıyah noktalrı falan temızlıyo bılıyomusun nasıl bı urun bimde falan da satılıyodu bı ara
bu arada ya offf yuzum pul pul olmaya basladı cok kuru bı cıldım var aynı zamanda yaglı da anlamadım bı kac gundur asırı kuruluk var ben hıc nemlendırıcı kullnmıyorum korkumdan sıvılce cıkar dıye ne yapıyım bılemedım :KK25:

Sabundan olabilir canım sabun kurutur çünkü :) söylediğin ürün garnier 3 ü bir arada. sanki hissetmiş gibi arife günü bime gidip elime aldım ürünü bakıyorum yanıma bi bayan yaklaştı cildin problemlimi dedi, yok bazen sivilce çıkıyo dedim. bence kullanma problemli değilse dedi. kendiside kullanıyormuş, ben problemli cildim olduğu için kullanıyorum dedi :)

Sabundan olabilir canım sabun kurutur çünkü :) söylediğin ürün garnier 3 ü bir arada. sanki hissetmiş gibi arife günü bime gidip elime aldım ürünü bakıyorum yanıma bi bayan yaklaştı cildin problemlimi dedi, yok bazen sivilce çıkıyo dedim. bence kullanma problemli değilse dedi. kendiside kullanıyormuş, ben problemli cildim olduğu için kullanıyorum dedi :)

hadı ya benımce arada cıkan sıvılceler ıcın ıstıyorudm bıorde kuruluk olusmaya basladı belkı gecer dıye alsammıkı bılemedım baska kullnan bıldıgın arkalrın varmı cnm ??

bu arada sabun hıc surmem yuzume dedıgım gıbı bebe sampuanı kullnıyorum cnm onun da yapıcannı dusunmuyorum aslında bol su ıcmeyı denıcem bakalım bı ara ıcıyodum bıraktım ondan mıkı dıyorum

hadı ya benımce arada cıkan sıvılceler ıcın ıstıyorudm bıorde kuruluk olusmaya basladı belkı gecer dıye alsammıkı bılemedım baska kullnan bıldıgın arkalrın varmı cnm ??

bu arada sabun hıc surmem yuzume dedıgım gıbı bebe sampuanı kullnıyorum cnm onun da yapıcannı dusunmuyorum aslında bol su ıcmeyı denıcem bakalım bı ara ıcıyodum bıraktım ondan mıkı dıyorum

içinde kil varmış haftada bir peeling olarak kullan bence hergün kullanınca yüzünü çizerse bide:KK50:

hmm cnm pekı bı urun vardıya adı aklımada degıl g ile baslıyodu 3 ü bır arada seklınde sıyah noktalrı falan temızlıyo bılıyomusun nasıl bı urun bimde falan da satılıyodu bı ara
bu arada ya offf yuzum pul pul olmaya basladı cok kuru bı cıldım var aynı zamanda yaglı da anlamadım bı kac gundur asırı kuruluk var ben hıc nemlendırıcı kullnmıyorum korkumdan sıvılce cıkar dıye ne yapıyım bılemedım :KK25:

ben bir süre kullandım o ürünü. 2 günde 1 banyoda kullanıyordum. bir zararını görmedim ama çok da faydalı oldugunu da düşünmüyorum. tek güzelliği, banyodan çıktıktan sonra nemlendiriciye ihtiyaç duymuyordum. bu arada cildim karma cilt :KK34:

konuda bahsedilen lavanta suyu ve yosun sabununu bende deneycegim bugunden itibaren. fakat benim cildim karma oldugu için nemlendiriiciye de ihtiyaç duyuyorum. bazen cildimin kurudugunu veya gerildigini hissediyorum da :26:

bunun için önerebileceginiz bir şey var mı arkadaşlar ?

ben bir süre kullandım o ürünü. 2 günde 1 banyoda kullanıyordum. bir zararını görmedim ama çok da faydalı oldugunu da düşünmüyorum. tek güzelliği, banyodan çıktıktan sonra nemlendiriciye ihtiyaç duymuyordum. bu arada cildim karma cilt :KK34:

konuda bahsedilen lavanta suyu ve yosun sabununu bende deneycegim bugunden itibaren. fakat benim cildim karma oldugu için nemlendiriiciye de ihtiyaç duyuyorum. bazen cildimin kurudugunu veya gerildigini hissediyorum da :26:

bioderma ürünlerini tavsiye ederim memnun olmayanı görmedim :KK16:

içinde kil varmış haftada bir peeling olarak kullan bence hergün kullanınca yüzünü çizerse bide:KK50:

bebe sampuanının ıcınde mı kıl varmıs :KK53:
ben sabunla degıl bebe sampuanıyla her gun yıkıyorum cnm
yoksa garnıer 3 u bır aradanın ııcnde mı kıl varmıs anlamdım cnm :KK34:

cnm urun ıcın bılgı verdıgınıcın sagol :KK34:
ve cılt kurulugunu bu ara bende yasıyorum bı ara su ıcerdım gunde 1.5 lt falan bı ara bıraktım vucudum alısmıs heralde ondan sonra kuruluk basladı yanı ben oyle tahmın edıyorum cunku bebe sampuanı da kullnıyorum ben ama onu uzun zamandan berı kullnıyorum kuruluksa su ıcmeyı bıraktıktan sonra oldu tekrara basldım ıkı gundur ıcıyorum ıyıyım sımdı kuruluk resmen gıttı benım cıldımde karmaydı yaglı mı oldu ne anlamadım :KK50: yanagımda yag falan cıkmaya basladı alnımda artık hıc sıvılce cıkmıyo cıldım degıstı resmen yaglı mı oluyorum ben sımdı cnm ya yanagımda sıvılce falan cıkmaz ama

ha bu arada dedıgım gıbı bol su cıdden kurulugu gıderıyo :KK34:

İreem sana nasıl teşekkür etsem azdır, bu forumu hep takip ediyodum ama sırf buraya yazabilmek için üye oldum. Benim öyle büyük sivilcelerim yoktur ama alnımda hep küçük küçük sivilceler vardı senin yazını okur okumaz aktara gittim ve aldım dediklerini. Yosun sabunu resmen mucizevi bir şey. Yüzüm cidden pürüzsüz oldu ilk kez bu kadar etkili bir şey buldum çok sağool :) gerçi daha kullanmaya başlayalı 1 hafta falan oldu ama yine de çok değişiklik oldu yüzümde. dokunduğumda pürüzsüz ve yumuşacık resmen. sürekli alnıma dokunuyorum mutluluktan :KK70: sadece bazı yerlerinde azcık kaldı onlar da geçer umarım en yakın zamanda :KK43: sen bu tam pürüzsüzlüğü ne kadar zamanda yakaladın söyler misiin?? dipnot: lavanta bende büyüük sivilceler falan da çıkarmadı herkese tavsiye ediyorum yosun sabunu lavanta tohumu ikilisi süpeer!!

Son düzenleme:
İreem sana nasıl teşekkür etsem azdır, bu forumu hep takip ediyodum ama sırf buraya yazabilmek için üye oldum. Benim öyle büyük sivilcelerim yoktur ama alnımda hep küçük küçük sivilceler vardı senin yazını okur okumaz aktara gittim ve aldım dediklerini. Yosun sabunu resmen mucizevi bir şey. Yüzüm cidden pürüzsüz oldu ilk kez bu kadar etkili bir şey buldum çok sağool :) gerçi daha kullanmaya başlayalı 1 hafta falan oldu ama yine de çok değişiklik oldu yüzümde. dokunduğumda pürüzsüz ve yumuşacık resmen. sürekli alnıma dokunuyorum mutluluktan :KK70: sadece bazı yerlerinde azcık kaldı onlar da geçer umarım en yakın zamanda :KK43: sen bu tam pürüzsüzlüğü ne kadar zamanda yakaladın söyler misiin?? dipnot: lavanta bende büyüük sivilceler falan da çıkarmadı herkese tavsiye ediyorum yosun sabunu lavanta tohumu ikilisi süpeer!!

Ne demek canım benim faydalı olabildiysem ne mutlu bana :KK1: Ben buraya ilk konu açtığımda 2 haftaya yakındı sanırım daha sonrasında kullandıkça dahada düzgün ve pürüzsüz oldu :21: Aynı zamanda halamada verdim sabundan hatun taş oldu valla :KK52:

ireem bi teşekkür de benden :KK16: :KK34: göz altlarımda beyaz küçük yağ bezecikleri vardı lavanta suyunu cildimi temizledikten sonra gözaltlarmda olmak üzere yüzüme sürdüm gece yatmadan evvel o bezecikler yok oldu şaka gibi bu kadar hızlı bi şekilde etki etmesi şaşırttı beni çok çok çok teşekkürler cildimi parlattı fazla yağını aldı bizimle bunu paylaştığın için çok teşekkürler tekrardan :KK34:

ireem bi teşekkür de benden :KK16: :KK34: göz altlarımda beyaz küçük yağ bezecikleri vardı lavanta suyunu cildimi temizledikten sonra gözaltlarmda olmak üzere yüzüme sürdüm gece yatmadan evvel o bezecikler yok oldu şaka gibi bu kadar hızlı bi şekilde etki etmesi şaşırttı beni çok çok çok teşekkürler cildimi parlattı fazla yağını aldı bizimle bunu paylaştığın için çok teşekkürler tekrardan :KK34:

Güle güle kullan canım benim :KK16:

Kızlar topiği okuyunca aktara yosun sabunu sordum yüzüme sürsem işe yarar mı diye o da yüze işe yaramaz ancak bqacaklarda selülit için kullanılabilir dedi.Bu arada bende bıktım Allah başka dert vermesinde yüzümdeki akne problemim bitmedi hala ve cildimin düzeni bozuldu dudak üstleri iyice kurudu yanak ve alın yağlı burun üstü gözenekli birgün temizleme hemen dolar.Geçen yaz üşenmedim doktorun verdiği en sonki yapma ilaçta mahvedince yüzümü kendim çare aramaya başladım o kadar güzel olmuştuki cildim neyse şimdi bu yaz hem depresyonda olmam hemde yazın tatilde arap kızı gibi yanmak ve o kadar deniz tuzuna rağmen ilk defa bana mısın demeyen kırmızı sivilcelerim( bu arada anneyim) iyice çökertti.Kim ne derse desin insanın yüzünde kırmızı sivilce olunca güzelliğini etkiliyor şuan kendimi çok çirkin hissediyorum ve kendime alternatif uygulamalar arıyorum.Karma ve yağlı ciltler için kil maskesi harika hem cilde gerginlik veriyor ama düzenli yaparsan.Ben diyorumki demlediğimiz lavanta suyunu buz kalıbına dokup içinede limon damlatıp dondursak buz halinde yüzüme sürsem acaba dudak üstündeki kurumayı artırır mı ki ( hani konuşmadan dolayı oluşan konuşma çizgileri olurya oralar kuruluktan kararıyor eğer iyi nemlendirmezsem).Kuruyunca tekrar düzeltmek inanın çok zor oluyor kararma oluyor ciltte.

benim çenemde lanet olası izler var kahverengi kahverengi:KK43::KK43: çok canım sıkılıyor ya normalde gayet düzgün güzel bi cildim var bi çenede yani sanki ayrı bi dünya gibi çenem:KK43: banada bi çare ey kk güzelleri:KK5:

yarın ilk iş alıp deniyoruz yengemle bi hafta deneyeceğiz sıkıntı olmassa ki umarım olmaz :) inşallah iyi gelir :) sonucları yazacağım ama işte tek korkum benim cildim yağlı ama hasssas çok sıkıntı olmaz inş. ...iremm93 teşekkür ederim şimdiden

benim çenemde lanet olası izler var kahverengi kahverengi:KK43::KK43: çok canım sıkılıyor ya normalde gayet düzgün güzel bi cildim var bi çenede yani sanki ayrı bi dünya gibi çenem:KK43: banada bi çare ey kk güzelleri:KK5:

Sivilce lekelerimde var artık geçtim onları ama
Aynen sizinki gbi çenemde leke var,açık kahverengi
Küçük bişeyde değil bütün çenemde :KK14:
Ben bi çare bulamadım,doktorlarda çare olamadı henüz :KK43:

Sivilce lekelerimde var artık geçtim onları ama
Aynen sizinki gbi çenemde leke var,açık kahverengi
Küçük bişeyde değil bütün çenemde :KK14:
Ben bi çare bulamadım,doktorlarda çare olamadı henüz :KK43:

napsak ki acaba:KK43: tamam kapatıcı fln kapatıyor biryerde ama bazen makyaj yapasım gelmiyor işte o zaman öyle de gezmek istemiyorum:KK43: bi gidiyor bi geliyor sivilceler:KK43: oynamamaya çalışyorum ama ah ellerim ah farkında olmadanda oynuorum annem uyarıyor öle:KK5::KK5:

X