Sivilceli Ciltler Cildim Pürüzsüz Oldu !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba,

epeydir siteye üyeyim zaman ayırıp bakamıyordum ya da paylaşımları okuyordum deneme fırsatı bulamyordum aktardan yosun sabunu aldım müthiş ilk defa yıkamama rağmen fark etti paylaşımda emeği geçen herkese teşekkürler

bende aldım 3 kez kullandım ama sanki iyi gelmedi. acaba markadan mı anlamadım. yumuşacık yapptı ama sanki sivilce çıkmaya başladı kırmızı kabarıklar oluştu

bende aldım 3 kez kullandım ama sanki iyi gelmedi. acaba markadan mı anlamadım. yumuşacık yapptı ama sanki sivilce çıkmaya başladı kırmızı kabarıklar oluştu

bilemiyorum ama ben memnun kaldım ve lavanta filan da sürmedım sabunla yıkadım

kuvvet markası benım sabunun doğal mineralli zeytinyağı özüde varmış öyle yazıyor

bilemiyorum ama ben memnun kaldım ve lavanta filan da sürmedım sabunla yıkadım

kuvvet markası benım sabunun doğal mineralli zeytinyağı özüde varmış öyle yazıyor

bende sadece sabunla yıkıyorum günde iki kezden bire düşürdüm. mecitefendi benimki bilmiyorum iyi midir. belki alerjim var çünkü yıkadıktan sonra uzun süre hapşuruyorum :))

Rica ederim
Yosun sabununu nerden bulucazz?
Aktardan veya internetten satın alabilirsiniz :)
Doğrudur oluşmuş olabilir :) Bende oluşmadı bişey diyemeyeceğim daha öncede sivilce çıktı diyen arkadaşlar olmuştu amöa onlar lavanta suyuyla birlikte kullananlardı ( deri altındaki sivilceleri çıkarma gibi bir özelliği varmış) Veyahut sıcaklardan pişik olmuş olabilir yüzünüz :))))
bende sadece sabunla yıkıyorum günde iki kezden bire düşürdüm. mecitefendi benimki bilmiyorum iyi midir. belki alerjim var çünkü yıkadıktan sonra uzun süre hapşuruyorum :))
Hapşurmak mı ? Bir sabunun hapşurtabileceğini sanmıyorum, yıkama şeklinizden olabilir burnunuza kaçıyorsa su veya sabun ya da havlunuzda sizi hapşurtan bişey olabilir

Benim de cildim pürüzsüz ve ben Acnecinamide ürünlerini kullanıyorum.Gerek temizleme jelim gerek makyaj altı kullandığım kremim gerekse güneş koruyucum...Hem yağlı cildime iyi geliyor hem de sivilce oluşumunu engellerken olan sivilceleri söndürüyor siyah noktalara da iyi geliyor.Bunun dışında kaliteli makyaj malzemeleri kullanın ve mutlaka eve gelince çıkarın makyajınızı.. Ben Bebak acıbadem sütüyle çıkarıyorum makyajımı..Bunun dışında bir de sade sodayla haftada 2 kere cildime masaj yapıyorum..Bu hem cildimi gerginleştiriyor toparlıyor hem gözeneklerin küçülmesini sağlıyor verdiği canlılık da görülmeye değer:) Gül suyuyla da silerdim önceden cildimi hakiki gül suyu da gözeneklere etkili:) Benden bu kadar kızlar ..

Bu arada aktardan yosun değil de zamanında kükürt sabunu alıp kullandım ama pek bir fayda göremedim.. çok kuruttu sanki cildimi

bende kuvvet marka aldım içeriği daha az ve istediğim gibi geldi ve kurutmuyor içine baktım sabun yada sabun bazı yazmıyor aldğım yerde mecit efendide vardı ama içindekiler fazla geldi bir kaç yağ vardı bnde o yüzden bunu aldım

acı babek yağıyla makyajımı çıkarıyorum demişşsin birde cildim yağlı demişsin daha da yağlandırmıyor mu cildini

kokusu çok ağır,ondan hapşuruyor olabilirim.Anneme aldırmıştım oradan bir kadın koklamış o da hapşurmaya başlamış
deri altındakileri kusturuyor da olabilir doğru. bugün hiç kullanmadım. bebek pudrası-gül suyu karışımı sürdüm sivilcenin üstüne kupkuru yaptı cildimi. bir yok olsun gitsin, sabunu da kullanmak istiyorum :)

Cilt temizleme rutininizi çok beğendim, bende yeni yeni oturtmaya çalışıyorum işte. :)
Bu arada aktardan yosun değil de zamanında kükürt sabunu alıp kullandım ama pek bir fayda göremedim.. çok kuruttu sanki cildimi
Ben bunu yazın sıcaktan terlemekten çıkan minik sivilcelerim için kullandım :) Kış için jel bir ürüne geçmeyi düşünüyorum çünkü kışa ağır gelip kurutabilir
acı babek yağıyla makyajımı çıkarıyorum demişşsin birde cildim yağlı demişsin daha da yağlandırmıyor mu cildini
Arkadaş yerine ben cevap vereyim İlk makyajını temizliyor anladığım kadarıyla daha sonrada jelle yıkama yapıyor, böylelikle yağlanmaz

Kokusu aklıma gelmemişti :44: Olabilir benimkinin öyle çok ağır bir kokusu yok :)

Birde ben size birşey sormak istiyorum. Acnecinamide ürünlerinden hangilerini kullanıyorsunuz ve ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?

cildim yağlı evet ama acnecinamide kullandığımdan yağı dengeleniyor.Ben siliyorum makyajımı ne sivilcelenme ne başka bir şey oluyor.Başta cıvık kalıyor ama cilt emince pamuk gibi oluyor. Eve gider gitmez siliyorum. Yatarken de jelimle yıkıyorum mis gibi oluyor.

Birde ben size birşey sormak istiyorum. Acnecinamide ürünlerinden hangilerini kullanıyorsunuz ve ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?

Canım ben 1.5 senedir kullanıyorum ve gerçekten kayda değer gelişmeler kaydettim.3 4 ayda olacak şey değil uzun süre düzenli kullanım gerektiriyor.Ben cildimi hiçbir şeyini kullanmasam bile yüz yıkama jeliyle yıkıyorum. Makyaj altı olarak da jel kremini kullanıyorum.Yazın güneş koruyucusunu kullandım makyaj altı olarak ve minik dokunuşlarlar pudrayla geçtim terimi yağımı cildim emsin diye çok güzel ve ferah bir yaz geçirdim. Cildim ilk başladığımda biraz kötüydü ben pha jel kullandım baya soydu yaktı ama cildimi o düzeltti hakkını yemiyim.Artık cildimde sivilce çıkmıyor yaşım da 20.

arkadaslar ben aktardan zey teen markalı zeytinyağlı ve yosunlu sabunu aldım. adama yosunlu sabun istedigimde bunu verdi üzerinde zeytin yagi falanda var yazinca acaba saf yosunlu olanınımı alsaydım diye dusundum sizin dusunceniz nedir degistirmelimiyim henuz kullanmadann?

offff ya maymun oldum ne kullancamı şaşırdım
dün dr a gittim bana yine tetradoks sivex falan bişeler yazdı işte
roakutan istedim tekrardan ısrarla vermiyo 3 sene önce kullanmıstım bitek o iyi gelmişti şimdi yine başa döndüm
izlere kremlerin çaresi yok tek çözüm lazer dedi poffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…