Sivilceli Ciltler Cildim Pürüzsüz Oldu !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...-sivilcelerime-yillar-once-su-veda-ettim.html Tatlım biraz geç oldu kusura bakma bu konuya bir göz at istersen. :)
bu yosun sabunun markası nedır ?

Doa idi benim sabunumun markası

canım paylaşım için teşekkürler yarın ilk iş lavanta ve yosun sabunu alıcam, ben de gözeneklerden illallah dedim artık. 20 günlük bir roaccutane denemem oldu ama yorumlardan baya bi tırstım ve yarıda bıraktım.

sen de 6 aylık bir tedaviden bahsetmişsin, sanırım roaccutane kullandın, peki bu gözeneklerdeki gözle görlülür fark 6 aylık tedavinin sonucu olmasın? :26:

Bryce sana ne kadar teşekkür etsem az yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve gerçekten alnimdaki putur putur şeyler inanılmaz azaldı,o kadar mutluyum ki gerçekten çok çok çok teşekkür ederim paylastigin için,hiç bişey fayda etmemişti bana, insallah sürekli olur

Bende bugün başladım umarım benimde cildim pürüzsüz olur :) canım senin cildin şuan nasıl?

Yüzümde çıkan sivilcelere mi yanayım yoksa bıraktıkları lekelere mi bilemiyorum.....ama yazını gördüğüme ne kadar sevindiğimi anlatamam en kısa zamanda uygulamaya koyulucam aldığın sonucu umarm bende alırım

8.sınıftan berı sıvılce sorunu yasıytorum 11 e gectım sıvılcelerımden kurtuldum fakat hala alnımda kucuk kucuk mınnacık kızarılıklar cukur gıbı bıseyler var sıvılcem olmadıgı halde sıvılcelı gıbı gozukuyo alnım, bunu yarın alıp denıcem ınsallah faydasını gorurum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…