lavanta suyunu kullanıyorum ama yosun sabunu alsammı diye düşünüyorumbende sivilceler var ama daha çok sivilcelerin lekeleri var acaba onlardada etkili mi? cildim kuru-yağlı karma yani garip biraz
benimde cildim yağlı ve şimdiye kadar kullandıklarım yarım saatlik etki etti
yazdıklarından sivex dışında hepsini bende kullandım aynı etkileri gördüm özellikle kükürt sabunu yüzümde pullanma yaptı
birde yosun sabunu ve lavantayı deneyeceğim
yüzümde sivilce yok burun ve çevresinde siyah noktalar var yoğun şekilde
cep telefonuyla konuştuktan sonra telefonun ekranı yağlı yağlı oluyor çok utanıyorum ortamda
o kullanıp memnun kalmadıgın ürünler konusunda ben de hem fikirim. sırf sikilce lekelerim icin deneyecegim bunu. lekerim sırtımda ve hafif alnımda var
Valla benim cildim çok yağlı. Ama yosun sabunu bende kurutma yapmadı :) Lekelerede etkili sanırsam çünkü bembeyaz oldu yüzüm
lavanta suyunu kullanıyorum ama yosun sabunu alsammı diye düşünüyorumbende sivilceler var ama daha çok sivilcelerin lekeleri var acaba onlardada etkili mi? cildim kuru-yağlı karma yani garip biraz
ayy şu yaz sivilceleri bennmde sorunum . dönem dönem çıkan sivilcelrmde artış oldu çok değğil ama normalnde ürünlerimi düzgün kullandığım zaman hiç bir sorun çıkartmazdı. bende deniyeceğim şu lavanta suyunu . evde lavatam da var hem lavanta sivilcelere iyi geliyor .
" lavanta çiçeğinin suyu aknelere karşı antiseptik etkili hücre yenilenmesini hızlandırır.Ergenlik sivilceleri için yüz lavanta suyu ile yıkanarak durulanır."
ibrahim saraçoğlunun da lavanta kürü var 21 günlük bi kür bu uygulanabilr aslında bitek sivilce için değil sağlığmz için de iyi :)
vee yosun sabununu berraklaştırıcı durulayıcı etkisi var :)
"YOSUN Sabunu
Yosun sabunu selülit için birebirdir. Mineral açısından çok zengindir Cilde duruluk ve ferahlık verir.,denizden aldığı mineraller deriyi dinlendirir ve parlaklık kazandırır, yosun sabunu ile banyo yapıldığında ölü deriyi yok eder.Yosunlar yüksek miktarda protein,mineral ve vitamin ihtiva ederler,kalsiyum,fosfor ve iyot açısından zengindirler. Yosunlar A.C.B1.B2.B6.B12.E gibi vitaminleri bünyesinde bulundurur. cildin dengelenmesinde tenin parlamasında çok etkilidir ve cildin yaşlanmasını önler.Deniz yosunlu sabunlarla yıkanılan ciltlerdeki değişimi bir süre sonra farkedeceksiniz. Denizden aldığı mineraller deriyi dinlendirir ve parlaklık kazandırır. İçindeki yoğun A, B , C ve E vitaminleri kolajen ve ilastin liflerinin oluşumunda etkili olur. E vitamini ise cildin yaşlanmasını önler.Yosun tuz içerdiğinden antiseptik özellik taşır,bakterilere karşı koruyucudur."
canım çok saol hatırlattğın için :)))
Bilgilendirme için teşekkürederim canımmm :) ben bir sürü sabun araştırdım okudum yosun sabununda karar kıldım iyikide kullanmışım yüzümü kurutmadan temizledi ilk defa bir sabun umarım sanada faydası olurr
yosun sabunu aldım, yüzümü yıkadım gittim annemin yanına oturdum bana tuhaf tuhaf baktı yüzün peynir gibi olmuş dedi, bizim oralarda güzel pırıl pırıl cilde öyle diyorlar :)
anladım ki doğru ürünü buldum kendim için, yüzümü yıkayalı 4 saat oldu hala yağlanmadı hala yüzümde duru bir görüntü var
lavantayıda aldım ama hala uygulamadım bakalım sonuç ne olacak onda