Tatlı Tarifi Çikolatalı Baklava -Nestle chokella sponsorluğunda

ellerine sağlık :) çok güzel görünüyor aslında sade olsa hamur daha mı çok gösterir çikolatayı diye düşündm bir an :)

ellerine sağlık :) çok güzel görünüyor aslında sade olsa hamur daha mı çok gösterir çikolatayı diye düşündm bir an :)
Teşekkür ederim Sabahvesen ciğim, aynen bende sade hamurla düşünmüştüm, ama görüntü anlamında farkı sadece hamurunda kakao olduğundan, orjinal tarife bağlı olsun dedim
Bir dahaki şerbetli tatlı yada baklava yarışmasınada öyle yaparım

Ne yaptın sen
Allahım cidden birr baklava buuu hemde cikolatalı hemde sen açtın,,, vayyyy beyaa biliyormusun kuru baklava gönderimi oluyor.. Başarılar

Ne yaptın sen

Allahım cidden birr baklava buuu hemde cikolatalı hemde sen açtın,,, vayyyy beyaa biliyormusun kuru baklava gönderimi oluyor.. Başarılar
Teşekkür ederim kakaocuğum,
Aslında hazır yufkadan yapacaktım, ama bu zor gözükmedi..
Ben hala ısrarlıyım, baklava şerbetliler arasında ayrı kategoridir diye, sadece bak bak, kendi açamıyorda böyle konuşuyor demesinler diye açtım

Ayyy bu neeeeHem baklava,hem çikolatalı,hemde cevizli,triplex enerji bombasıKeşkeee beniimmm olsaaaaa
Maşaallah bilinmeyenciğim bu nasıl bir el hüneri,harikasın,nefis görünüyor,bana yarısını yollasana
Cidden şu baklava büyük marifet ister,ellerine bir kez daha sağlık canım,yarışmada başarılar dilerim.

Çok güzel olmuş .bayıldım. Baklavanın yeri ayrıdır elbet o serbetlilerin KRALIDIR

Ne yaptın sen

Birde girişinde pratik baklava dememiş mi,şaka gibi.Pratiği böyle olursa zorunu düşünemiyorum.

Yaaaa prensesim ne ELLER varmış kiskandim.

Teşekkür ederim Yamukprensesciğim
İstediğin baklava olsun Yollarız yeniden yapıpta ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…