• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Çikolatalı Baklava -Nestle chokella sponsorluğunda

Çikolatanın her çeşitini severim de hamur açma konusunda maharetim olmadığı için bi gün annemi kafalamam lazım :anneadayı: :anneadayı: bu arada tatlıyı bence bana göndermelisin HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ve Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yaşlı olduğu için şekjer tansiyon yükselir yazık günahj :KK53::KK53:

Bittin sen varyaa kaç hemen bencee kurtar kendiniiii :KK11::KK11: Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. gel annem gellll duy bak nelerrr diyor

Çikolatanın her çeşitini severim de hamur açma konusunda maharetim olmadığı için bi gün annemi kafalamam lazım :anneadayı: :anneadayı: bu arada tatlıyı bence bana göndermelisin HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ve Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yaşlı olduğu için şekjer tansiyon yükselir yazık günahj :KK53::KK53:
Valla bende genç sayılmam :KK53:
Bence hamur açmak, yemek yapmayı seven biriysen bir stresten kurtuluş yöntemidir :KK70:Verdiğim ölçü 26x35 tepsi ölçüsü, eğer deneyecek olursan. (Dikdörtgen borcam boyu) Eğer yuvarlak tepside yaparsan 30-35 cm.. Daha büyük tepside açarsan yumurta sayısı artıyor, ona görede malzemeler artar ;)
Bir gün kendin denersen küçükte dene ;)

Back