Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tatlı Tarifi Çikolatalı Baklava -Nestle chokella sponsorluğunda
- Konu Sahibi Brunella
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mart 2008
- 141.441
- 212.817
- 1.423
- 60
Senin şekerin kolesterolün varmış ben öyle duydum.Senin neyine baklava
Bak sen neler duymuş öyle
- 20 Mart 2008
- 141.441
- 212.817
- 1.423
- 60
Nevreste HanimKelesimiGetir deynepnaz inanın yollaması kolay, kuru bir tatlı olsa seve seve yollarım
Düşünmen bile çok nazikçe sağol..
- 2 Aralık 2015
- 31.657
- 105.542
- 598
- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.245
- 198
Çikolatanın her çeşitini severim de hamur açma konusunda maharetim olmadığı için bi gün annemi kafalamam lazım bu arada tatlıyı bence bana göndermelisin HanimKelesimiGetir ve Nevreste yaşlı olduğu için şekjer tansiyon yükselir yazık günahj
- 20 Mart 2008
- 141.441
- 212.817
- 1.423
- 60
Çikolatanın her çeşitini severim de hamur açma konusunda maharetim olmadığı için bi gün annemi kafalamam lazım bu arada tatlıyı bence bana göndermelisin HanimKelesimiGetir ve Nevreste yaşlı olduğu için şekjer tansiyon yükselir yazık günahj
Bittin sen varyaa kaç hemen bencee kurtar kendiniiii Nevreste gel annem gellll duy bak nelerrr diyor
Ne kadar uyanıksınYazı tura atalım .Ben yazı diyorum .Attım ,yazı geldi.Mızıkçılık yapma ,hakkına razı ol,önce bana gönderecek
Çok teşekkür ederim canım düşünmen yeterliNevreste HanimKelesimiGetir deynepnaz inanın yollaması kolay, kuru bir tatlı olsa seve seve yollarım
Sen bize ne dedin HanimKelesimiGetir Bak bize ne diyorÇikolatanın her çeşitini severim de hamur açma konusunda maharetim olmadığı için bi gün annemi kafalamam lazım bu arada tatlıyı bence bana göndermelisin HanimKelesimiGetir ve Nevreste yaşlı olduğu için şekjer tansiyon yükselir yazık günahj
Ablam keleşini alıp gel köşede sıkıştıralımBittin sen varyaa kaç hemen bencee kurtar kendiniiii Nevreste gel annem gellll duy bak nelerrr diyor
- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Valla bende genç sayılmamÇikolatanın her çeşitini severim de hamur açma konusunda maharetim olmadığı için bi gün annemi kafalamam lazım bu arada tatlıyı bence bana göndermelisin HanimKelesimiGetir ve Nevreste yaşlı olduğu için şekjer tansiyon yükselir yazık günahj
Bence hamur açmak, yemek yapmayı seven biriysen bir stresten kurtuluş yöntemidir Verdiğim ölçü 26x35 tepsi ölçüsü, eğer deneyecek olursan. (Dikdörtgen borcam boyu) Eğer yuvarlak tepside yaparsan 30-35 cm.. Daha büyük tepside açarsan yumurta sayısı artıyor, ona görede malzemeler artar
Bir gün kendin denersen küçükte dene
- 20 Mart 2008
- 141.441
- 212.817
- 1.423
- 60
Sen bize ne dedin HanimKelesimiGetir Bak bize ne diyor
Dövecem onu varya şansını zorluyorr haberi yokkkkk
Bu tatlı için diyet bozulurBu kategorideki tüm tatlılar benimNevoş kesin diyettedir yemesin zaten sende yeme uzaktan böleeeeee bak işteeee
- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
- 20 Mart 2008
- 141.441
- 212.817
- 1.423
- 60
Ablam keleşini alıp gel köşede sıkıştıralım
Bana bırak halletcem tenhalarda menhalardaaa buluşalımmm hayhayyyy
Kimlerle uğraşıyor bilmiyorDövecem onu varya şansını zorluyorr haberi yokkkkk
Ahh gece gelme gündüz gelBana bırak halletcem tenhalarda menhalardaaa buluşalımmm hayhayyyy
Tenhalarda menhalarda buluşalım vay vay
- 20 Mart 2008
- 141.441
- 212.817
- 1.423
- 60
Bu tatlı için diyet bozulurBu kategorideki tüm tatlılar benim
Şerbetliler senin sütlüler benim olsun
- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Tamam canım, bende lokma tatlından alayım aynı hızlaTatlimmm Bursadayım ben, yurtiçi kargo çok hızlı
Hooppp ne oluyor sıraya geçTatlimmm Bursadayım ben, yurtiçi kargo çok hızlı