- 20 Mart 2011
- 13.740
- 32.272
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni yicem bak minnoşumBiri bu kadına dur desin
Sensiinnnnmuhteşemmmmm
Yaaa utandırdın beni canım benim, çok teşekkür ederim nazik düşüncen içinYok artık! Bu kurabiye değil sanat hangileri ceviz hangileri kurabiye karıştırdım
Oylama için bildirim gelir umarım, bir oy benden
KurbişşşVay arkadas bu nedir
Cidden mi yaa,yaparken benzetmedim hic diyordum ay mervis yirim seni hee, cansinÜff be kadın bu neee gercek cevizden daha gercek olmus bunlaar
Yaaaa bebişim öyle demeeee, tüm kurabiyeler harika neler değişir bekli olmaz çok teşekkür ederim canım benimEllerin EMEĞİNE sağlık canım, ince işçilik var burda boşa ugraştirmişsın bizi
Yorumun için çok teşekkür ederim Bonusum,çok mutlu oldum emek verince karşılığını böyle güzel yorumlarla aldım çok şükürASSOSyal aşırı güzel olmuş eline sağlık bu nasıl bir emek
Sosyalim muhteşem olmuş ellerine sağlıkSeni yicem bak minnoşum
Teveccühün minnoş piyemsesimmSosyalim muhteşem olmuş ellerine sağlık
Ama ben seni yirim ki incitanemmm sen böyle çok tatlısın amaaaa eridim be kuzumm,ne güzel şeyler yazmışsın delilik başa bela kuzum tek tek uğraştım hele begenilince iyi ki yapmışım ugrasmisim diyorum kuzum oyunuz beni onurlandırir efemm,çok teşekkür ederim canım benim incitanemYaa sen her zaman bu kadar minnoş , bu kadar tatlış, bu kadar güzel olmak zorunda mısın acaba bunlar ne böyle çıldırıcam tek tek uğraşmış bir de bunlarla çok ama çok güzel olmuş canımın içi kirazcığım, kimse duymasın ama bir oyum bu tarife
Mervisim yaaa güldürdün beni,yerim püü banaaa teşekkür ederim merviskosuPüü o nasıl şekil saka mığğ
Ama ben seni yirim ki incitanemmm sen böyle çok tatlısın amaaaa eridim be kuzumm,ne güzel şeyler yazmışsın delilik başa bela kuzum tek tek uğraştım hele begenilince iyi ki yapmışım ugrasmisim diyorum kuzum oyunuz beni onurlandırir efemm,çok teşekkür ederim canım benim incitanem