• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Çikolatalı Baklava -Nestle chokella sponsorluğunda

Ay sen oyu gösteriyosun vermiyosun :63:
Canım konuya açıklık getireyim.Aslında nasıl oldu bilmiyorum,oyları görüntülerken yanlışlıkla sana oy vermişim.Son günü farkettim.Nasıl olsa oylamada farklılık olmayacak kalsın dedim.Sonrasında nananaise oyumu sana vereceğim demiştim,vermeyince yalancı çıkacağımı düşünüp ,oyu değiştirdim.Kakaonun sunumunu da çok beğendiğim için 2.oyu da Ona verdim.Ama ben kimin oy verdiğinin bilinmediğini sanıyordum.Oy sayısına tıklanınca kimin verildiğinin görüldüğünü bilmiyordum.Yoksa öyle bir hata yapmazdım.Sonrasında pişman oldum.Sana 1 oy borcum olsun canım.:KK60:

Yapma be güzel miydi bari:kk77::kk77::kk77:
Valla tadı normal baklava ayarında, çikolata kokan hali, hazırını yediğimde tadı ağır gelmişti, ben çikolatayı bir tek ortasında kullandım. Bu şekil normal.. Verdiğim ölçü 25x35 tepsi ölçüsü, yani büyük dikdörtgen borcam tepsi ebatı gibi, bence kesinlikle denemelisin :KK66:

Valla tadı normal baklava ayarında, çikolata kokan hali, hazırını yediğimde tadı ağır gelmişti, ben çikolatayı bir tek ortasında kullandım. Bu şekil normal.. Verdiğim ölçü 25x35 tepsi ölçüsü, yani büyük dikdörtgen tepsi ebatı gibi, bence kesinlikle denemelisin :KK66:
Bu tarifi yapmamak mümkün mü kuzum. Mutlaka denicem

Canım konuya açıklık getireyim.Aslında nasıl oldu bilmiyorum,oyları görüntülerken yanlışlıkla sana oy vermişim.Son günü farkettim.Nasıl olsa oylamada farklılık olmayacak kalsın dedim.Sonrasında nananaise oyumu sana vereceğim demiştim,vermeyince yalancı çıkacağımı düşünüp ,oyu değiştirdim.Kakaonun sunumunu da çok beğendiğim için 2.oyu da Ona verdim.Ama ben kimin oy verdiğinin bilinmediğini sanıyordum.Oy sayısına tıklanınca kimin verildiğinin görüldüğünü bilmiyordum.Yoksa öyle bir hata yapmazdım.Sonrasında pişman oldum.Sana 1 oy borcum olsun canım.:KK60:
Canın sağolsun ne diyim :KK61:

Baklava ile kaptı oyunu zaten:63:

Back