- 20 Mart 2008
- 141.441
- 212.816
- 1.423
- 60
Kimlerle uğraşıyor bilmiyor
Öğrenecek ablasıııı
Ahh gece gelme gündüz gel
Tenhalarda menhalarda buluşalım vay vay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimlerle uğraşıyor bilmiyor
Ahh gece gelme gündüz gel
Tenhalarda menhalarda buluşalım vay vay
Ablam sen şerbetli tatlı sevmezsin bu tatlıları bana bırak,sütlü tatlılar olunca bölüşürüz onlarada ortak olurumŞerbetliler senin sütlüler benim olsun
Bi tanede benim için vuruver sana zahmet NevresteciğimKimlerle uğraşıyor bilmiyor
Oooo öyle miElimizden çekeceği varBi tanede benim için vuruver sana zahmet Nevresteciğim
Bana verdiği oyu geri aldı geçenki yarışmada o
Tatlimmm Bursadayım ben, yurtiçi kargo çok hızlı
Ablam sen şerbetli tatlı sevmezsin bu tatlıları bana bırak,sütlü tatlılar olunca bölüşürüz onlarada ortak olurum
Bi tanede benim için vuruver sana zahmet Nevresteciğim
Bana verdiği oyu geri aldı geçenki yarışmada o
Sen bana o baklavayi gönder, ben lokmanin yanına ek menüler yapıp yollarım sözTamam canım, bende lokma tatlından alayım aynı hızla
Biz karşılıklı anlasacagiz aramıza girmeyinHooppp ne oluyor sıraya geç
Tamam rofleli_kedi 'yi sana bırakıyoruzÖnce bennnnnnn bekle sıranııı
Bak biliyon sende tamamdırr merkez anlaşıldı
Ben halletcem onıu kimse karışmasın siz arkaya geçin beklemede kalınnn
Lokmayı fazla yap bizede yollayacaksınSen bana o baklavayi gönder, ben lokmanin yanına ek menüler yapıp yollarım söz
Biz karşılıklı anlasacagiz aramıza girmeyin
Tamam rofleli_kedi 'yi sana bırakıyoruz
Ne kiskancsiniz, belki önce bana göndermek isteyecek. Sizden bana kalmaz kiÖnce bennnnnnn bekle sıranııı
Bittin sen varyaa kaç hemen bencee kurtar kendiniiii Nevreste gel annem gellll duy bak nelerrr diyor
Sen bize ne dedin HanimKelesimiGetir Bak bize ne diyor
Ablam keleşini alıp gel köşede sıkıştıralım
Valla bende genç sayılmam
Bence hamur açmak, yemek yapmayı seven biriysen bir stresten kurtuluş yöntemidir Verdiğim ölçü 26x35 tepsi ölçüsü, eğer deneyecek olursan. (Dikdörtgen borcam boyu) Eğer yuvarlak tepside yaparsan 30-35 cm.. Daha büyük tepside açarsan yumurta sayısı artıyor, ona görede malzemeler artar
Bir gün kendin denersen küçükte dene
Tatlimmm Bursadayım ben, yurtiçi kargo çok hızlı
Ne kiskancsiniz, belki önce bana göndermek isteyecek. Sizden bana kalmaz ki
Brunella bacım bugün ayrı bi güzel olmuşsun
ama ablaaa ben tatlı için demiştim aslında yalnızcaaa yoksa siz beni cebinizden çıkartırsınız oldu mu acaba
ben zaten çıkışı biliyoum
Ben seviyorum yemek yapmayı
hele de tarife bağlı kalmazsam kendimi kaybediyorum
ama ne yazık ki ancak akşamdan akşama onda da hamura bulaşamıyorum bile
ama denicem ilk uzun izin zamanımda
Sana gönderirse bende geleyim mi yemek için çok yakınım da
Gel tabi, fazla gönderir, cimri değildir Brunella imizSana gönderirse bende geleyim mi yemek için çok yakınım da
ayyy ben sizin hızınıza yetişemedim resmen mesajları çorba yaptım alıtılayamadım hepsini
Eyvah bea, hiç küçüklerine sevgin yok mu senin.Olmazzzz cıkkkssss en büyük benim önce bana gelecek o tatlılarrrr
Şekerli, orta sade mi ? Damla sakızlı mı, kakuleli mi, yoksa bildik düz kahvemiBrunella bir kahve reca etsemmm bende