Tamam öyle olsun,he he pratik,çok pratik,ne var ki bunu yapmadaCanım normalde baklava 10 arlı açılıp, 8-10 kat açılır, benimki 4li 8 katBence pratik
Valla 2 gündür içimiz dışımız baklava oldu
Hep laf hep laf,demesi kolay tabii,birinizde cidden paket yapıp yollayınTeşekkür ederim Yamukprensesciğim
İstediğin baklava olsunYollarız yeniden yapıpta ne olacak
Ay şimdi şımaraciğimŞaştım kaldım açmış resimlemiş ,atmış,buraya yahu gecenin 2sinde ütü yapan bir hatundan bahsediyoruz deynebim
Ay utandım şimdiHep laf hep laf,demesi kolay tabii,birinizde cidden paket yapıp yollayın
Şımar tabii,hakettin ,oyumu sana verceğim,ama son gün alır mıyım bilememAy şimdi şımaraciğim
Ay sen oyu gösteriyosun vermiyosunŞımar tabii,hakettin ,oyumu sana verceğim,ama son gün alır mıyım bilemem
Heeee hep laf ,prensesimHep laf hep laf,demesi kolay tabii,birinizde cidden paket yapıp yollayın
Yapma be güzel miydi bariValla 2 gündür içimiz dışımız baklava oldu
Evet farkındayım,ben de dedim ama ayy utandım demiş geçiştirmişHeeee hep laf ,prensesimkuru baklava paketleniyo diyorum ama kime diyorum..
Canım konuya açıklık getireyim.Aslında nasıl oldu bilmiyorum,oyları görüntülerken yanlışlıkla sana oy vermişim.Son günü farkettim.Nasıl olsa oylamada farklılık olmayacak kalsın dedim.Sonrasında nananaise oyumu sana vereceğim demiştim,vermeyince yalancı çıkacağımı düşünüp ,oyu değiştirdim.Kakaonun sunumunu da çok beğendiğim için 2.oyu da Ona verdim.Ama ben kimin oy verdiğinin bilinmediğini sanıyordum.Oy sayısına tıklanınca kimin verildiğinin görüldüğünü bilmiyordum.Yoksa öyle bir hata yapmazdım.Sonrasında pişman oldum.Sana 1 oy borcum olsun canım.Ay sen oyu gösteriyosun vermiyosun
Valla tadı normal baklava ayarında, çikolata kokan hali, hazırını yediğimde tadı ağır gelmişti, ben çikolatayı bir tek ortasında kullandım. Bu şekil normal.. Verdiğim ölçü 25x35 tepsi ölçüsü, yani büyük dikdörtgen borcam tepsi ebatı gibi, bence kesinlikle denemelisinYapma be güzel miydi bari
O utandım diye geçiştirmiş ,ben ne diyem bilemedimEvet farkındayım,ben de dedim ama ayy utandım demiş geçiştirmiş
Bu arada sen ne yapcan bize,olmadı sen gönderirsin
Anacım hangi birinize yollayayım, valla vereyim adresimi buyurun gelin, memnuniyetle yaparım taze tazeEvet farkındayım,ben de dedim ama ayy utandım demiş geçiştirmiş
Bu arada sen ne yapcan bize,olmadı sen gönderirsin
Bu tarifi yapmamak mümkün mü kuzum. Mutlaka denicemValla tadı normal baklava ayarında, çikolata kokan hali, hazırını yediğimde tadı ağır gelmişti, ben çikolatayı bir tek ortasında kullandım. Bu şekil normal.. Verdiğim ölçü 25x35 tepsi ölçüsü, yani büyük dikdörtgen tepsi ebatı gibi, bence kesinlikle denemelisin
Canın sağolsun ne diyimCanım konuya açıklık getireyim.Aslında nasıl oldu bilmiyorum,oyları görüntülerken yanlışlıkla sana oy vermişim.Son günü farkettim.Nasıl olsa oylamada farklılık olmayacak kalsın dedim.Sonrasında nananaise oyumu sana vereceğim demiştim,vermeyince yalancı çıkacağımı düşünüp ,oyu değiştirdim.Kakaonun sunumunu da çok beğendiğim için 2.oyu da Ona verdim.Ama ben kimin oy verdiğinin bilinmediğini sanıyordum.Oy sayısına tıklanınca kimin verildiğinin görüldüğünü bilmiyordum.Yoksa öyle bir hata yapmazdım.Sonrasında pişman oldum.Sana 1 oy borcum olsun canım.
Baklava ile kaptı oyunu zatenCanım konuya açıklık getireyim.Aslında nasıl oldu bilmiyorum,oyları görüntülerken yanlışlıkla sana oy vermişim.Son günü farkettim.Nasıl olsa oylamada farklılık olmayacak kalsın dedim.Sonrasında nananaise oyumu sana vereceğim demiştim,vermeyince yalancı çıkacağımı düşünüp ,oyu değiştirdim.Kakaonun sunumunu da çok beğendiğim için 2.oyu da Ona verdim.Ama ben kimin oy verdiğinin bilinmediğini sanıyordum.Oy sayısına tıklanınca kimin verildiğinin görüldüğünü bilmiyordum.Yoksa öyle bir hata yapmazdım.Sonrasında pişman oldum.Sana 1 oy borcum olsun canım.
İnsan eli değmişken ufak tepsiyle 100 tepsi yapardı,kim sana ufak tepsiyle yap dediAnacım hangi birinize yollayayım, valla vereyim adresimi buyurun gelin, memnuniyetle yaparım taze taze
Ağlama ,üzme beni,seni üzmek için yazmadım benCanın sağolsun ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?