• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti olup bebek sahibi olmayı başaranlar:(

Cnm bir yıl denedim ama düzenli olmadı ilişki sonra 4 ay vısanne ilacı içtim 4ay boyunca adet görmedim bir ay da öyle denemedim sonra da denediğimiz ay oldu
benimde öyle oldu visanne kullanmayı bıraktım bir ay olmadı ikinci ay tuttu ama şimdi de korkularım var sizde kramp ağrısı oldu mu?

O kasık ağrısı çok normal ben adet olacakmışım gibi ayrı çektim hamileliğin ilk 3 ayı şimdi 6 ay bitecek hala ara ara ağrıyor. 10 gün sonra o güzel mutlu haberi de yaz dualarım seninle bebeğinle inşallah
Çok şükür bebeğin kesesi göründü :) ama düşük ihtimali görünüyor etrafında kan pıhtıları var kesenin onun için progestron verdi. Kalp atışı için on gün sonra gel dedi :)

Çok şükür bebeğin kesesi göründü :) ama düşük ihtimali görünüyor etrafında kan pıhtıları var kesenin onun için progestron verdi. Kalp atışı için on gün sonra gel dedi :)
Bugün aldığım en güzel haber bu çooook sevindim gözünaydın canım ;) Ekim anneleri diye bi topicimiz var ordaki çoğu arkadaşımda progestron kullandı çok yararı var onun miniğin sana sıkı sıkı tutunuyor o sayede :KK46: minik pıt pıtları da duy bi oh beee Çek artık kalp atışını videoya almayı unutmayın açar açar dinlersin ben öyle Yaptım da :anneadayı::nazar: hadi tekrar gözünaydın canım benim dinlen bol bol artık :KK68:

Bugün aldığım en güzel haber bu çooook sevindim gözünaydın canım :KK66: Ekim anneleri diye bi topicimiz var ordaki çoğu arkadaşımda progestron kullandı çok yararı var onun miniğin sana sıkı sıkı tutunuyor o sayede :KK46: minik pıt pıtları da duy bi oh beee Çek artık kalp atışını videoya almayı unutmayın açar açar dinlersin ben öyle Yaptım da :anneadayı::nazar: hadi tekrar gözünaydın canım benim dinlen bol bol artık :KK68:
ciddi misin içimi rahatlattın bende korkuyordum o ilacı kullanmaya :oops: videoya alırım inşallah çok güzel bir düşünce teşekkür ederimm:KK68::KK37:

Back
X