- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi manolyamm84
Yok canım sorun yoktu da bi daha yaptırdı.Esinde sorun mu cikmsti cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım sorun yoktu da bi daha yaptırdı.Esinde sorun mu cikmsti cnm
Cnm ileri hareket yavas hareket falan bakildimi bizede iki kere bakildi bi tanesinde hareket sınırda cikti ama sorun yok dediler..Yok canım sorun yoktu da bi daha yaptırdı.
75 milyonu ileri hareketliymis canım yeterli sanirimCnm ileri hareket yavas hareket falan bakildimi bizede iki kere bakildi bi tanesinde hareket sınırda cikti ama sorun yok dediler..
Süper miş sperm hareketliliği kaç bnm eşimin sperm hareketliliği azdı o yüzden kullandı.Mambiacim almadık eşim tekrar sperm tahlili yaptirdi 200 milyon çıktı
Nm o zaman zamanı gelince olacak. Bnm hem hareketliliği cok az dı sayısı da sınırdaydı75 milyonu ileri hareketliymis canım yeterli sanirim![]()
Inşallah canım bu mübarek ayda dualarimizi kabul eder.C
Nm o zaman zamanı gelince olacak. Bnm hem hareketliliği cok az dı sayısı da sınırdaydı
İyi gidiyor cnö ama cok bulantim var sürekli çıkartıyorum sen napıyon cnmInşallah canım bu mübarek ayda dualarimizi kabul eder.
Nasıl gidiyor kuzum hamislik
Guzel günler bunlar inşallah ben de yasarim. Ben de aynı seminere gidiyorumİyi gidiyor cnö ama cok bulantim var sürekli çıkartıyorum sen napıyon cnm
Kime soyledinizdoktora git canım. buraya yazmakla olmaz.
İnşallah kuzum. YasayacaksınGuzel günler bunlar inşallah ben de yasarim. Ben de aynı seminere gidiyorum
benimde öyle oldu visanne kullanmayı bıraktım bir ay olmadı ikinci ay tuttu ama şimdi de korkularım var sizde kramp ağrısı oldu mu?Cnm bir yıl denedim ama düzenli olmadı ilişki sonra 4 ay vısanne ilacı içtim 4ay boyunca adet görmedim bir ay da öyle denemedim sonra da denediğimiz ay oldu
VAR.. arada oluyor agrim. Normal bunlar. Korkma. Bulantım fazlabenimde öyle oldu visanne kullanmayı bıraktım bir ay olmadı ikinci ay tuttu ama şimdi de korkularım var sizde kramp ağrısı oldu mu?
ya benim bulantılar başlamadı dahaVAR.. arada oluyor agrim. Normal bunlar. Korkma. Bulantım fazla
Cnm bnm altıncı haftada basladıya benim bulantılar başlamadı daha
Çok şükür bebeğin kesesi göründü :) ama düşük ihtimali görünüyor etrafında kan pıhtıları var kesenin onun için progestron verdi. Kalp atışı için on gün sonra gel dedi :)O kasık ağrısı çok normal ben adet olacakmışım gibi ayrı çektim hamileliğin ilk 3 ayı şimdi 6 ay bitecek hala ara ara ağrıyor. 10 gün sonra o güzel mutlu haberi de yaz dualarım seninle bebeğinle inşallah
Bugün aldığım en güzel haber bu çooook sevindim gözünaydın canımÇok şükür bebeğin kesesi göründü :) ama düşük ihtimali görünüyor etrafında kan pıhtıları var kesenin onun için progestron verdi. Kalp atışı için on gün sonra gel dedi :)
ciddi misin içimi rahatlattın bende korkuyordum o ilacı kullanmayaBugün aldığım en güzel haber bu çooook sevindim gözünaydın canımEkim anneleri diye bi topicimiz var ordaki çoğu arkadaşımda progestron kullandı çok yararı var onun miniğin sana sıkı sıkı tutunuyor o sayede
minik pıt pıtları da duy bi oh beee Çek artık kalp atışını videoya almayı unutmayın açar açar dinlersin ben öyle Yaptım da
hadi tekrar gözünaydın canım benim dinlen bol bol artık
![]()
canm hepimiz dra gidiyoruz ama burda bu hastalığa rağmen hamile kalanlerı duymak moral veriyor:)doktora git canım. buraya yazmakla olmaz.
diğer trafta sormuştum ama burda aldım cevabı:)çok sevindim senin adına dikkat et kendine kalp atışlarındanda haber et bizi:)ciddi misin içimi rahatlattın bende korkuyordum o ilacı kullanmayavideoya alırım inşallah çok güzel bir düşünce teşekkür ederimm
![]()