• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti olup bebek sahibi olmayı başaranlar:(

kumral adacık nasılsın ne yaptın görüşmeyeli nasılsın ben daha yeni yeni atlatıyorum düşük psikolijisini :KK43:inşallah en kısa zamanda hepimizin hayırlı haberlerini alalımm
Iyiyim manolyam. .. zor bir süreç olsa gerek kuzum. Inşallah hayırlı haberlerimiz tez zamanda olur ben bugun adet oldum ama

Iyiyim manolyam. .. zor bir süreç olsa gerek kuzum. Inşallah hayırlı haberlerimiz tez zamanda olur ben bugun adet oldum ama
bende oldum olacam bugün yarın :(ama nasretin hoca misali ya tutarsaaa:) sen aşılama denemişmiydin kumral bide ameliyat oldunmu ben yazın olacak gibiyim kafamda deli sorular:(

Ya benim kardesimin arkadaşları varda çikolata kisti olan onlar tup bebeğe başlamadan Dr almayı uygun gormus alıp öyle tüp bebek yapmış bu arada kardesimde polikistik över var oda tup bebek yaptırdı ayın onunu beklioz;)ayrıca senin kucukmus canm normal yollada olur inş

Ya benim kardesimin arkadaşları varda çikolata kisti olan onlar tup bebeğe başlamadan Dr almayı uygun gormus alıp öyle tüp bebek yapmış bu arada kardesimde polikistik över var oda tup bebek yaptırdı ayın onunu beklioz:KK66:ayrıca senin kucukmus canm normal yollada olur inş
Inşallah müjdeli haber alırsınız canım. O arkadaşının ki büyüktür belki canım 5cm den büyükse ameliyat sanırım

Kizlar bendede var bayagi kuculdu en son 3 cm civari dediler ve drum gebeligi engellemeyecegini soledi ama bebis yok asilama yaptrdm ikinciye olmszsa tup bebege gitcm ameliyat icin iyi dusunun zararda verebiliyoms ameliyat allah korusun

Kizlar bendede var bayagi kuculdu en son 3 cm civari dediler ve drum gebeligi engellemeyecegini soledi ama bebis yok asilama yaptrdm ikinciye olmszsa tup bebege gitcm ameliyat icin iyi dusunun zararda verebiliyoms ameliyat allah korusun
Merhaba canım 2. Aşılama yi yaptircakmisin

Kaç yıldır var canm en başta kaç cmdi küçüldü kaç zamandır olmuyo benm evliligim iki yıl olacak nerdeyse ve bikez kendiliğinden hamilelik oldu ama düşük oldu maalesef: (

Klomen kullandım 1 ay birsürü kist yaptı adetle attım. Soğan kuru yaptım bi değişiklik olmadı. Rahim filmi çektirdim temiz cikti şükür. Öyle başka da bişey yok
Bende soğan kuru kullandım bi kaç kere canm bide incir kuru yaptım o ay işte hamilelik oldu sonrası malum şimdi bayrama gittiğimde tekrar bi dra gorincem bakalım ne olacak ama suna çok inanıyorum bi gün hepimizin bebisleri olur Allahım izniyle inşallah:)

Kaç yıldır var canm en başta kaç cmdi küçüldü kaç zamandır olmuyo benm evliligim iki yıl olacak nerdeyse ve bikez kendiliğinden hamilelik oldu ama düşük oldu maalesef: (
Cnm 2 yildr oomuyo bi kere kimyasal oldu..Baslarda hicbisey yoktu gecen eylulde bi gittim hoop 6,5 cm kist dediler sobra 5,4 en son 3 cm di drlarmi yalns gordu sogan yapmstm bi ara o mu kuculttu bilmiyorm

Cnm 2 yildr oomuyo bi kere kimyasal oldu..Baslarda hicbisey yoktu gecen eylulde bi gittim hoop 6,5 cm kist dediler sobra 5,4 en son 3 cm di drlarmi yalns gordu sogan yapmstm bi ara o mu kuculttu bilmiyorm
Soğandan da olabilir faydasını gören çok inş tutar nezman belli olacak sonuç bizide haberdar et.mutlu olalım:)

Back
X