- 18 Ocak 2015
- 61
- 13
- 18
- 40
- Konu Sahibi manolyamm84
kumral adacık nasılsın ne yaptın görüşmeyeli nasılsın ben daha yeni yeni atlatıyorum düşük psikolijisiniYok canım sorun yoktu da bi daha yaptırdı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kumral adacık nasılsın ne yaptın görüşmeyeli nasılsın ben daha yeni yeni atlatıyorum düşük psikolijisiniYok canım sorun yoktu da bi daha yaptırdı.
Iyiyim manolyam. .. zor bir süreç olsa gerek kuzum. Inşallah hayırlı haberlerimiz tez zamanda olur ben bugun adet oldum amakumral adacık nasılsın ne yaptın görüşmeyeli nasılsın ben daha yeni yeni atlatıyorum düşük psikolijisiniinşallah en kısa zamanda hepimizin hayırlı haberlerini alalımm
bende oldum olacam bugün yarınIyiyim manolyam. .. zor bir süreç olsa gerek kuzum. Inşallah hayırlı haberlerimiz tez zamanda olur ben bugun adet oldum ama
Yok canım hiçbişey olmadım ameliyat olmam sanırım daha. Tüp bebek denerimbende oldum olacam bugün yarınama nasretin hoca misali ya tutarsaaa:) sen aşılama denemişmiydin kumral bide ameliyat oldunmu ben yazın olacak gibiyim kafamda deli sorular
![]()
ameliyat olmadan tup bebek yapıyorlarmı ki kaç cmdi senin kistYok canım hiçbişey olmadım ameliyat olmam sanırım daha. Tüp bebek denerim
3cm canım tabiki yapıyorlarameliyat olmadan tup bebek yapıyorlarmı ki kaç cmdi senin kist
Ne kdara kadar olunca yapiolarki acaba boyutu3cm canım tabiki yapıyorlar
Inşallah müjdeli haber alırsınız canım. O arkadaşının ki büyüktür belki canım 5cm den büyükse ameliyat sanırımYa benim kardesimin arkadaşları varda çikolata kisti olan onlar tup bebeğe başlamadan Dr almayı uygun gormus alıp öyle tüp bebek yapmış bu arada kardesimde polikistik över var oda tup bebek yaptırdı ayın onunu bekliozayrıca senin kucukmus canm normal yollada olur inş
Benim 4.5cmdi en son kaç aydır gitmiyorum dra :)memlekete gidince gitcem inş:) bana kalsada direk tüp bebek yaptirirdim ama esimi ikna edemedim henüzInşallah müjdeli haber alırsınız canım. O arkadaşının ki büyüktür belki canım 5cm den büyükse ameliyat sanırım
Merhaba canım 2. Aşılama yi yaptircakmisinKizlar bendede var bayagi kuculdu en son 3 cm civari dediler ve drum gebeligi engellemeyecegini soledi ama bebis yok asilama yaptrdm ikinciye olmszsa tup bebege gitcm ameliyat icin iyi dusunun zararda verebiliyoms ameliyat allah korusun
Kaç yıldır var canm en başta kaç cmdi küçüldü kaç zamandır olmuyo benm evliligim iki yıl olacak nerdeyse ve bikez kendiliğinden hamilelik oldu ama düşük oldu maalesef: (Kizlar bendede var bayagi kuculdu en son 3 cm civari dediler ve drum gebeligi engellemeyecegini soledi ama bebis yok asilama yaptrdm ikinciye olmszsa tup bebege gitcm ameliyat icin iyi dusunun zararda verebiliyoms ameliyat allah korusun
Kumral sen ilaç falan kullandinmi yada kür felanMerhaba canım 2. Aşılama yi yaptircakmisin
Klomen kullandım 1 ay birsürü kist yaptı adetle attım. Soğan kuru yaptım bi değişiklik olmadı. Rahim filmi çektirdim temiz cikti şükür. Öyle başka da bişey yokKumral sen ilaç falan kullandinmi yada kür felan
Bende soğan kuru kullandım bi kaç kere canm bide incir kuru yaptım o ay işte hamilelik oldu sonrası malum şimdi bayrama gittiğimde tekrar bi dra gorincem bakalım ne olacak ama suna çok inanıyorum bi gün hepimizin bebisleri olur Allahım izniyle inşallah:)Klomen kullandım 1 ay birsürü kist yaptı adetle attım. Soğan kuru yaptım bi değişiklik olmadı. Rahim filmi çektirdim temiz cikti şükür. Öyle başka da bişey yok
Cnm 2 yildr oomuyo bi kere kimyasal oldu..Baslarda hicbisey yoktu gecen eylulde bi gittim hoop 6,5 cm kist dediler sobra 5,4 en son 3 cm di drlarmi yalns gordu sogan yapmstm bi ara o mu kuculttu bilmiyormKaç yıldır var canm en başta kaç cmdi küçüldü kaç zamandır olmuyo benm evliligim iki yıl olacak nerdeyse ve bikez kendiliğinden hamilelik oldu ama düşük oldu maalesef: (
Yaptrdm cnm bekliyorm...Merhaba canım 2. Aşılama yi yaptircakmisin
Canim inşallah olur Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versinYaptrdm cnm bekliyorm...
Soğandan da olabilir faydasını gören çok inş tutar nezman belli olacak sonuç bizide haberdar et.mutlu olalım:)Cnm 2 yildr oomuyo bi kere kimyasal oldu..Baslarda hicbisey yoktu gecen eylulde bi gittim hoop 6,5 cm kist dediler sobra 5,4 en son 3 cm di drlarmi yalns gordu sogan yapmstm bi ara o mu kuculttu bilmiyorm