• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti olup bebek sahibi olmayı başaranlar:(

Off ne kadar pahali eğer burda da böyleyse fiyat ben hemen tup yaptirirm
Cnm sen nerdesin? Tup 7 bin gibi biseye mal oluyo ilaclarla ben o yuzden daha kolay ve daha az masrafli olani denemek istedim.Ben bursaya gittm tup bebek uzmanina o bana asilama onerdi gerci ilki tutmadi..Ikincide olmazsa tup dusunecem....

Cnm sen nerdesin? Tup 7 bin gibi biseye mal oluyo ilaclarla ben o yuzden daha kolay ve daha az masrafli olani denemek istedim.Ben bursaya gittm tup bebek uzmanina o bana asilama onerdi gerci ilki tutmadi..Ikincide olmazsa tup dusunecem....
Canim mersin deyim ben.adanada bi tanıdığım yaptirdi tup 3000 lira mersinde aşılama 500 600 diye biliyorum

Slm kızlar bnde de cikolata kisti var inanın olacagına BM hep inandım rabbim de nasip etti ve hamileyim

Canim mersin deyim ben.adanada bi tanıdığım yaptirdi tup 3000 lira mersinde aşılama 500 600 diye biliyorum
Cnm cok ucuzmus hayret ettim valla tup cok maliyetli nasil 3 bin ki...Devlet destegiyle yaptirms olabilir mi? Ayrica asilamanin sadece ilaclari 750 lira falan senin dedigib devlet destegiyle mi benim dedigim ozeldeki fiyatlar...

Cnm bir yıl denedim ama düzenli olmadı ilişki sonra 4 ay vısanne ilacı içtim 4ay boyunca adet görmedim bir ay da öyle denemedim sonra da denediğimiz ay oldu
Ne guzel cnm yaaa Bi asilama yaptrdm olmadi ikinciyi yaptiracam dr normalde olabilir dio ama olmadi yaaa bende sogan suyu ictm bilmiyorm onunmu etkisi oldu ama kuculdu en son 2,8 cm dedi dr ne olur dua et bana..Nerdeyse iki yildr bekliyorm

O zaman tabi fiyat dusuyo cnm..Ben ozel drun muayenesinde yaptiriyorun.tupte bursa acibademde muayeneye gittigimde orasi verdi bu fiyati...Devlet destegi icin ne yapmak gerekiyo ?? Bu arada yas kac?
Canim yaş 30
Benim bi tanıdığım yaptirdi bilmiyorum özel bi şart arıyorlar mi Adana baskentte

Ederim c
Ne guzel cnm yaaa Bi asilama yaptrdm olmadi ikinciyi yaptiracam dr normalde olabilir dio ama olmadi yaaa bende sogan suyu ictm bilmiyorm onunmu etkisi oldu ama kuculdu en son 2,8 cm dedi dr ne olur dua et bana..Nerdeyse iki yildr bekliyorm
M stres yapma.tüplerinr bakıldı mı

Back
X