• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti olup bebek sahibi olmayı başaranlar:(

Çok sevindim canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Hiç kötü düşünme sen dış gebelik falan diye bende çok korkuyodum şükür Korktuğum olmadı sen dinlen bol bol ağır iş yapma Bebeğin sana sımsıkı tutunsun :KK46::nazar:
teşekkür ederim canım yapmıyorum çoğunluk dinleniyorum inşallah on gün sonra hayırlı haber alırım onu da paylaşırım. kasıklarım çok ağırıyor ama normalde olurmuş ama benim baya ağır kistten dolayı mı acaba?

Kizlar hangi tedavilerdn gectiniz ve kac cmle dogal yolla hamile kaldn cnk bende 2. Asilama icin ignelere basladm
ben ameliyat olmuştum 2011 de 2014te tekrarladı 10 ay visanne kullandım. sonra doktor dedi ilacı bırak çocuk için nisanda bıraktım. bırakır bırakmaz 2 gün sonra adet oldum ve 10 gün feci bir kanama geldi kan sayımım aşırı düşmüş doktor adet kesici ilaç verdi kan yapıcı ilaç verdi kuru üzüm falan kendime geldim sonra mayısta düzenli bir şekilde 21 gün sonra adet oldum ve o ay ilişkide kendiliğinden tutmuş tahmini tutma süresi 5 haziran görünüyor ama tıpta adet son adet günün ilk günü baz alınıyor diye 4 haftalık kabul ediliyor bebiş.

ilk ameliyatımda kapalı ameliyattı ve kistim 11 cmdi. şimdi kistim 4 cm sol tarafta daha önce de sol taraftaydı.
Ayyy ne guzel...Rabbim ol desin yeterki bendede tek tarafta var ilk once 6.5 cm demislerdi sonra 5,4,3 en son 2.8 cm dediler sogan suyu icmstm bilmiyorm onun etkisimi oldu....Ana bebis olmuyo olmuyo

teşekkür ederim canım yapmıyorum çoğunluk dinleniyorum inşallah on gün sonra hayırlı haber alırım onu da paylaşırım. kasıklarım çok ağırıyor ama normalde olurmuş ama benim baya ağır kistten dolayı mı acaba?
O kasık ağrısı çok normal ben adet olacakmışım gibi ayrı çektim hamileliğin ilk 3 ayı şimdi 6 ay bitecek hala ara ara ağrıyor. 10 gün sonra o güzel mutlu haberi de yaz dualarım seninle bebeğinle inşallah

O kasık ağrısı çok normal ben adet olacakmışım gibi ayrı çektim hamileliğin ilk 3 ayı şimdi 6 ay bitecek hala ara ara ağrıyor. 10 gün sonra o güzel mutlu haberi de yaz dualarım seninle bebeğinle inşallah
Cnm sen kac cmle kaldn normal yollami oldu umuda ihtiyacm var 2. Asilamayi yaptrcm bende

sağol hayatım yazarım inşallah bende sabırsızlanıyorum gün geçmiyor bir türlü

Ayyy ne guzel...Rabbim ol desin yeterki bendede tek tarafta var ilk once 6.5 cm demislerdi sonra 5,4,3 en son 2.8 cm dediler sogan suyu icmstm bilmiyorm onun etkisimi oldu....Ana bebis olmuyo olmuyo
senin harika küçülmüş ben soğan suyu denedim hiç küçülmedi o zamanlar. doktora göründün mü. bu durumlarda eşinin sperm kalitesi de çok önemliymiş haberin olsun doktorum söylemişti. tek tarfta olması çok büyük avantaj aslında. yumurtlama gününü hesapla o gün birliktelik yap o aralıkta yani. denedin mi hiç böyle şeyleri?

Kac cmdi ameliyat oldn cnm ameliyatta sınır kac?
ameliyatta sınır 5 bnim ilk teşhis konulduğunda 4ttü ne olduysa küçültemediler. göbekten iğne bile vuruldum üç ay menapoz dönemi geçirdim ona rağmen küçülmemişti bekardım diye çok istemediler ameliyat olmamı ama en son mecbur kaldım oldum. ameliyata o kadar yanaşmıyorlar evlilik varsa çünkü o da tüplere zarar veriyormuş senin de o kadar büyük değil küçülmüş ameliyatlık bir durum yok doktorlar ne diyor senin ,için?

senin harika küçülmüş ben soğan suyu denedim hiç küçülmedi o zamanlar. doktora göründün mü. bu durumlarda eşinin sperm kalitesi de çok önemliymiş haberin olsun doktorum söylemişti. tek tarfta olması çok büyük avantaj aslında. yumurtlama gününü hesapla o gün birliktelik yap o aralıkta yani. denedin mi hiç böyle şeyleri?
Ahhh cnm denedim ovulqsyon testleri klomen catlatma ignesi hsg...olmadi olmadi kist yokken bi kimyasal gebelik gecirdm sonrada kist cikti bi anda tup bebek uzmanina gittim bu kistle su an tupe gerek yok normal yollada olur dedi ama istersen asilama deneyebilirsn dedi 2 kere...Ilk asilama tutmadi ikinci yapilacak iste...Cok uzuluyorm strese giriyorm hatta su anki asilama drum sizinki sebepsiz aciklanamayan infertilite dio..Bu boyut kucuk engel degil dio..Ama benim moral yerle bir nerdeyse iki senedr bekliyorm bebis yok...

Ahhh cnm denedim ovulqsyon testleri klomen catlatma ignesi hsg...olmadi olmadi kist yokken bi kimyasal gebelik gecirdm sonrada kist cikti bi anda tup bebek uzmanina gittim bu kistle su an tupe gerek yok normal yollada olur dedi ama istersen asilama deneyebilirsn dedi 2 kere...Ilk asilama tutmadi ikinci yapilacak iste...Cok uzuluyorm strese giriyorm hatta su anki asilama drum sizinki sebepsiz aciklanamayan infertilite dio..Bu boyut kucuk engel degil dio..Ama benim moral yerle bir nerdeyse iki senedr bekliyorm bebis yok...
Allah hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah peki eşiniz de bir skntı var mı bence strese girme oluruna bırak

Esimin tahlillerine baktilar sorun olmadigini soledilr cnm...
canım sen stres yapma her zaman iyi düşün iyi olsun Allah büyük hiç beklemediğin bir anda gelir miniğin hiç merak etme sen.. yeter ki stres yapma rahat ol ;) sana çok tavsiye veren olmuştur ama ben bizim yaptığımızı söyliyim sana yumurtlama gününden 3 gün önce ilişkiye girin ve gün aşırı girin bir hafta boyunca. ilişkiden sonra da dik ayaklarını 25 30 dakika hiç kalkma yataktan sabaha kadar. biz böyle yaptığımız ay hamile kaldım ben.. bu ara ben kist ameliyatlıyım ya eşimde varikosel ameliyatı oldu 2014 ocak ayında çok şükür bizim olduysa normal yollardan sizinde olur sen içini ferah tut :KK68:

Canim benim aşılama denedin mi sen
Banada doktorlar kistin engel değil diyor hsg çektirdim sorun yok hormonlar normal ama olmadı 14 aydır deniyoruz
Aaa cnm seni hatirladm daha onceleride yazismstk..Evt denedim ilki olmadi ikinciyide carsamba yaptiracam banada su qnki dr sizinki aciklanamayan infertilite dio ama nerdeyse iki yildr bebis yok...Kac cm senin engel degil diolar..

Aaa cnm seni hatirladm daha onceleride yazismstk..Evt denedim ilki olmadi ikinciyide carsamba yaptiracam banada su qnki dr sizinki aciklanamayan infertilite dio ama nerdeyse iki yildr bebis yok...Kac cm senin engel degil diolar..
3 cm canim benimki klomen kullandım kist yaptı bi daha vermediler o kistleri adetle attım Allah a şükür
aşılama ne kadar tuttu canim

Back
X