- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi manolyamm84
Canim benim duaları seninle inşaallah bize umut olursuneve hayırlısı yarın gitcem bakalım çok umudum yok ama bakalım ne diycek dr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim duaları seninle inşaallah bize umut olursuneve hayırlısı yarın gitcem bakalım çok umudum yok ama bakalım ne diycek dr![]()
Başkalarına yaptigimiz dualar daha makbul inşallah kabul olur bende size edeceğim inşallah simdi hastanedeyim dualarinizi bekliyorumCanim benim duaları seninle inşaallah bize umut olursun
Canim umarım güzel haberlerin vardırI
Başkalarına yaptigimiz dualar daha makbul inşallah kabul olur bende size edeceğim inşallah simdi hastanedeyim dualarinizi bekliyorum
Cok iyi değil canm haberler ama umutsuzda değil inşallah kanama devam ediyor hastanedeyiz ama bebegimiz canlı imiş suan kanama durursa iyi olacak inşallah ama her ihtimale hazırlayın diolar düşuihtimallei devam ediyor dua bekliyorum cokcaCanim umarım güzel haberlerin vardır
Allah im sizi korusun canım inşaallah mutlu haberlerini alırız.Cok iyi değil canm haberler ama umutsuzda değil inşallah kanama devam ediyor hastanedeyiz ama bebegimiz canlı imiş suan kanama durursa iyi olacak inşallah ama her ihtimale hazırlayın diolar düşuihtimallei devam ediyor dua bekliyorum cokca
Biz senin kadar şanslı olamadikArkadaşlar, hepinize çok çok geçmiş olsun. Rabbim evlat isteyenlere hayırlısıyla o güzel duyguyu nasip etsin. Bende de çikolata kisti vardı hem de 4 cm olmuştu. Evlenmeden önce şiddetli adet sancısından dolayı hangi doktora gittiysem normal dediler gönderdiler, düğünden 4 ay önce kist olduğunu öğrendim. Çok üzülmüştüm ben de çocuğum olmazsa diye çok kafaya taktım ama yumurtaya can veren Allah düğünden 2 ay sonra hamile kalmamı nasip etti hem de okulum devam ederken. Şimdi 17 haftalık hamileyim ve kistim kaybolmuş durumda. Canınızı sıkmayın, kontrollerinizi aksatmayın. Özellikle bu konuya yorum yapmak için daha yeni üye oldum, umutsuz mesajları görünce çok üzüldüm. Rabbim size de nasip etsin, umudunuzu kaybetmeyin inşallah. Doktorlarınızı iyi seçmeniz önemli ve tabiki denilenleri uygulamak.
senin adına çok sevindim arkdaşım inşallah bizimde olurArkadaşlar öncelikle hepinize çok geçmiş olsun. Bekarken sağ yumurtalığımda 8 cm çikolata kisti tespit edildi ve apar topar ameliyata girdim ameliyatta rahimde dağılmış bir çok minik kist farketmiş doktorum ve onları da temizledi. Ameliyatımı Eylül 2013 de oldum ve 2014 Haziran da evlendim.Eşimde evlenmeden 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu. Ve şu an çok şükür hamileyim doğal yollarla hamile kaldım inşallah size de bir umut olurum asla umudunuzu kaybetmeyin. İnşallah sizde böyle güzel umut dolu haberlerinizi buraya yazarsınız.
Inşallah sizinde en kısa sürede olur asla umutsuzluğa kapılmayın dualarım hepinizle. Yaklaşık 6,5 7 ay sonra hamile kaldımsenin adına çok sevindim arkdaşım inşallah bizimde olurtam olarak evlendikten kaç zamn sonra hamile kalabildin sekiz ay falanmı
Geçmiş olsun inşallah her şey en kısa sürede yoluna girer yalnız bir şey sormak istiyorum bende ameliyattan sonra visanne kullandım hatta günde 2 adet içiyodum 2 aya yakın kullanabildim çok kanamalı adet gördüğüm için bıraktım size doktorunuz adet görmeyin diye mi verdi visanneyiarkadaşlar bende sizin gibiyim. kendimden bahsedeyim bundan 3 yıl önce 11cm büyüklüğünde çikolata kistinden ameliyat oldum. geçen yıl da haziran ayında kistimin tekrarlandığını öğrendim düzensizlikten ve ağrılardan doktora gitmiştim ilk ameliyatımda bekardım. ikinci öğrendiğimde ise nişanlıydım ve ocak ayında düğün yaptık. hazirandan ocak ayına kadar kist büyüme göstermesin diye visanne içtim. adet olmamam gerekiyordu. şuanda hala 4 cm kistim var. hergün visanne içiyorum. hatta düğün ayında günde iki taneye çıkardı doktor çünkü ilaçta etki etmedi adet görüyordum. neyse evlenince herşey iyi olacak ilacı bırakacam diye düşündüm bir baktım ki balayında hiç cinsel birliktelik olmadı doktora gittim ve sonuç vajinusmustum şimdi o sayfada arkadaşaların desteğiyle bu sorunu yenmeye çalışıyorum bu sürede ilaca devam ediyorum. ama cinselliğim normale girince hamile kalabilmem ne kadar onu hiç bilmiyorum allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
İlk başlarda çok kanamam oldu kisti durdurmak için adet görmemeliyiz her kanamada kist büyüyebilir evlenin cocuk yapın demeleri de 9aylık süreçte kist kaybolabiliyor. Visanne ilacı sadece çikolata kisti için üretilmiş bende ilk ay hep adettim hergün hemde sonraları normale bindi son üç aydır da ayda bir leke gelirGeçmiş olsun inşallah her şey en kısa sürede yoluna girer yalnız bir şey sormak istiyorum bende ameliyattan sonra visanne kullandım hatta günde 2 adet içiyodum 2 aya yakın kullanabildim çok kanamalı adet gördüğüm için bıraktım size doktorunuz adet görmeyin diye mi verdi visanneyi
İlk başlarda çok kanamam oldu kisti durdurmak için adet görmemeliyiz her kanamada kist büyüyebilir evlenin cocuk yapın demeleri de 9aylık süreçte kist kaybolabiliyor. Visanne ilacı sadece çikolata kisti için üretilmiş bende ilk ay hep adettim hergün hemde sonraları normale bindi son üç aydır da ayda bir leke gelir
bende bayadır giremiyordum sancıdan uzun süre kıvrandım hamile olduğumu öğrendim hemde doğal yolla birşey yapmadan ama kese görünmedi daha yeni diye onu bekliyorum şimdi inşallah tutar kese de görünür endometriozis hastalarında dış gebelik olabiliyormuş malesef inşallah yoktur bendearkadaşım bayadır bakamıodum foruma nasıl oldun ,nşallah atlatabilmişsindir o süreci![]()
arkadaşım bende gebeyim ama daha yeni 4 haftalık biraz zaman varmış kese için. bthcg değerim ilk öğrendiğimde 47 idi sonra 157 ye çıktı doktor iyi bir artış 10 gün bekle dedi hem artar hemde kese görünür dedi bende korkuyorum ya dış gebelikse diye doğal yolla hamile kaldım çünkü kendiliğindenGeçmiş olsun inşallah her şey en kısa sürede yoluna girer yalnız bir şey sormak istiyorum bende ameliyattan sonra visanne kullandım hatta günde 2 adet içiyodum 2 aya yakın kullanabildim çok kanamalı adet gördüğüm için bıraktım size doktorunuz adet görmeyin diye mi verdi visanneyi
Çok sevindim canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Hiç kötü düşünme sen dış gebelik falan diye bende çok korkuyodum şükür Korktuğum olmadı sen dinlen bol bol ağır iş yapma Bebeğin sana sımsıkı tutunsunarkadaşım bende gebeyim ama daha yeni 4 haftalık biraz zaman varmış kese için. bthcg değerim ilk öğrendiğimde 47 idi sonra 157 ye çıktı doktor iyi bir artış 10 gün bekle dedi hem artar hemde kese görünür dedi bende korkuyorum ya dış gebelikse diye doğal yolla hamile kaldım çünkü kendiliğinden
Kizlar hangi tedavilerdn gectiniz ve kac cmle dogal yolla hamile kaldn cnk bende 2. Asilama icin ignelere basladmarkadaşım bende gebeyim ama daha yeni 4 haftalık biraz zaman varmış kese için. bthcg değerim ilk öğrendiğimde 47 idi sonra 157 ye çıktı doktor iyi bir artış 10 gün bekle dedi hem artar hemde kese görünür dedi bende korkuyorum ya dış gebelikse diye doğal yolla hamile kaldım çünkü kendiliğinden