- Konu Sahibi patiliseker
Canım ben 1.5 yıllık evliyim bekarlıktan beri mücadele etmeme rağmen 1 ken 2 oldu evlendiğimde 3 oldu tedaviye başladığım ay ilk muayenem 4 olduğunu öğrendim bende büyümüyor ama çoğalıyor. 2 ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım 1. Yılımızda bi dr göründüm bu tedaviyi boşuna olduğumu bende kist olduğundan ya tüp bebek ya da beklemek dedi . Bu ilaçlar seni kistini azdırır fayda göremezsiniz dedi . Ben biraz beklemeyi tercih ettim o sürede oluşmayınca beklemek istemedik çünkü bu kist kalitesini düşünebiliyor ki hiç AA kalite emriyonun da olmadı canım . 15 yumurtadan 1 tane 3 gün 3 tane 5 gün emriyonun donduruldu 5 en iyi kalite 5bb transfer edildi
Cok gecmis olsun, ben de 2015 yilindan beri kistim duruyor, once visanneyle tedavi uygulandi ama kuculmedi. Sobra da takibi biraktim... kistlerinizin en buyugu 4cm demistiniz sanirim ben de ilk gorusmeye pazartesi gunu gidecegim ve cok heyecanliyim.. cok merak ediyorum acaba ne diyecekler nasil bir tedavi uygulayacaklar.. Allah hepimizin yardimcisi olsun ve bu cikolata kistlerinin kotuluklerinden korusun... Famara ve catlatma ignesini asilama icin mi kullanmistiniz?