Gebeliğe Hazırlık ÇİKOLATA KİSTİ İLE GEBE KALMA SAVAŞ TOPİĞİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar yumurtlarken , yumurta akı gibi beyaz sıvı geliyor yoğun şekilde. Eskiden buna bakar anlardım. Şimdi yumurta akı falan kalmadı. Çikolata kisti süt beyazı akıntı yapıyor sonra o pul pul oluyor. Sizinde böyle mi ?

Az önce alakasız bir konu için propolis araştırırken şöyle bir araştırmaya denk geldim:

2 yıldır gebe kalamayan 40 endomitriosis hastası kadından yarısına günde 500 mg propolis verilmiş, yarısı ise plasebo almış. 9 ay sonunda propolis alan 20 kadından 12'si hamile kalırken konrol grubundan 4 kadın hamile kalmış. Çok az sayıda kadınla yapılmış deney ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

selam kızlar iki gün önce ameliyatı oldum lapraskopi diye girdim doktor yapışıklıktan tüplere ulaşamamış korkunç vaziyetteymiş bagırsak mesane hepsi birbirine girmiş açık ameliyata dönmüş tüpleri almış kistin birini de almış bu kist başa bela hayatımı mahvetti resmrn

Çok geçmiş olsun canım hangi kistini almış rezervin zarar görmez inşaallah

geçmiş olsun. peki ameliyata girmeden önce yapışıklık olduğu belli değil miydi yoksa herşey normal sadece kist mi görünüyordu

Çok geçmiş olsun canım hangi kistini almış rezervin zarar görmez inşaallah
çok saol cnm çikolata kisti 8 cmdi rezervden bende korkuorum diğer yumurtalığına dokunmadım dedi doktor donmuşlar var allahtan artık normal yolla ihtimalide kalmadı zaten

geçmiş olsun. peki ameliyata girmeden önce yapışıklık olduğu belli değil miydi yoksa herşey normal sadece kist mi görünüyordu
saol cnm yok sadece kist gözüküyordu doktor bi tek tüpü alcaktı hidrosalpenks olan ama yapışıklıktan diğer tüpte işlevini kaybetmiş onu da almak zorunda kaldım dedi

çok saol cnm çikolata kisti 8 cmdi rezervden bende korkuorum diğer yumurtalığına dokunmadım dedi doktor donmuşlar var allahtan artık normal yolla ihtimalide kalmadı zaten
İnşaallah ağrıların azalır canım yapışıklıklrı açmış mı bağırsaktaki yumurtalığa dokunmadan kisti alabilmiş mi

İnşaallah ağrıların azalır canım yapışıklıklrı açmış mı bağırsaktaki yumurtalığa dokunmadan kisti alabilmiş mi
inşallah açık ameliyat olunca ağrı çok tabi yapışıklıkları açmış baya bağırsak mesane birbirine girmiş durumdaydı dio

Benim de 4cm kistim var kızlar. Doktor ameliyat dedi, ayni zamanda rahimdeki polipler de alinacak. Histeroskopi ve laporoskopi. 1-2 ay sonra olmayı düşünüyorum. Polipler olduğu icin gebelik ihtimalim zaten çok çok az suanda. O yüzden bebek icin calismiyorum. Adet dönemlerim çok zor geciyor. Aşırı gaz sancısı çekiyorum. Zaten butun ay şiş geziyorum. Benim gibi olan var mi?

Ben de şiş geziyorum canım adet dönemi daha fazla tabi bazen kasıklarım sızlıyor

bal tarçın çörek otu da çok iyi

bnde hamişleymişim gibi koca bir göbekle geziyorum adet döneminde. Çok geçmiş olsun tez zamanda kurtulursun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…