- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Çok geçmiş olsun canım hangi kistini almış rezervin zarar görmez inşaallahselam kızlar iki gün önce ameliyatı oldum lapraskopi diye girdim doktor yapışıklıktan tüplere ulaşamamış korkunç vaziyetteymiş bagırsak mesane hepsi birbirine girmiş açık ameliyata dönmüş tüpleri almış kistin birini de almış bu kist başa bela hayatımı mahvetti resmrn
geçmiş olsun. peki ameliyata girmeden önce yapışıklık olduğu belli değil miydi yoksa herşey normal sadece kist mi görünüyorduselam kızlar iki gün önce ameliyatı oldum lapraskopi diye girdim doktor yapışıklıktan tüplere ulaşamamış korkunç vaziyetteymiş bagırsak mesane hepsi birbirine girmiş açık ameliyata dönmüş tüpleri almış kistin birini de almış bu kist başa bela hayatımı mahvetti resmrn
çok saol cnm çikolata kisti 8 cmdi rezervden bende korkuorum diğer yumurtalığına dokunmadım dedi doktor donmuşlar var allahtan artık normal yolla ihtimalide kalmadı zatenÇok geçmiş olsun canım hangi kistini almış rezervin zarar görmez inşaallah
saol cnm yok sadece kist gözüküyordu doktor bi tek tüpü alcaktı hidrosalpenks olan ama yapışıklıktan diğer tüpte işlevini kaybetmiş onu da almak zorunda kaldım dedigeçmiş olsun. peki ameliyata girmeden önce yapışıklık olduğu belli değil miydi yoksa herşey normal sadece kist mi görünüyordu
evet cnm baya açık ameliyata dönmüşKarnını açarak mı ameliyat oldun
İnşaallah ağrıların azalır canım yapışıklıklrı açmış mı bağırsaktaki yumurtalığa dokunmadan kisti alabilmiş miçok saol cnm çikolata kisti 8 cmdi rezervden bende korkuorum diğer yumurtalığına dokunmadım dedi doktor donmuşlar var allahtan artık normal yolla ihtimalide kalmadı zaten
rahim filmin normalmiydi.. ayy kimbilir benim içimi açsalar neler çıkarsaol cnm yok sadece kist gözüküyordu doktor bi tek tüpü alcaktı hidrosalpenks olan ama yapışıklıktan diğer tüpte işlevini kaybetmiş onu da almak zorunda kaldım dedi
inşallah açık ameliyat olunca ağrı çok tabi yapışıklıkları açmış baya bağırsak mesane birbirine girmiş durumdaydı dioİnşaallah ağrıların azalır canım yapışıklıklrı açmış mı bağırsaktaki yumurtalığa dokunmadan kisti alabilmiş mi
rahim filminde tek taraflı hidrosalpenks gözüküyordu sadece walla bu kist başa bela maalesef açınca gözüküyorrahim filmin normalmiydi.. ayy kimbilir benim içimi açsalar neler çıkar
Ben de şiş geziyorum canım adet dönemi daha fazla tabi bazen kasıklarım sızlıyorBenim de 4cm kistim var kızlar. Doktor ameliyat dedi, ayni zamanda rahimdeki polipler de alinacak. Histeroskopi ve laporoskopi. 1-2 ay sonra olmayı düşünüyorum. Polipler olduğu icin gebelik ihtimalim zaten çok çok az suanda. O yüzden bebek icin calismiyorum. Adet dönemlerim çok zor geciyor. Aşırı gaz sancısı çekiyorum. Zaten butun ay şiş geziyorum. Benim gibi olan var mi?
Allah hepimize şifa versininşallah açık ameliyat olunca ağrı çok tabi yapışıklıkları açmış baya bağırsak mesane birbirine girmiş durumdaydı dio
bal tarçın çörek otu da çok iyiAz önce alakasız bir konu için propolis araştırırken şöyle bir araştırmaya denk geldim:
2 yıldır gebe kalamayan 40 endomitriosis hastası kadından yarısına günde 500 mg propolis verilmiş, yarısı ise plasebo almış. 9 ay sonunda propolis alan 20 kadından 12'si hamile kalırken konrol grubundan 4 kadın hamile kalmış. Çok az sayıda kadınla yapılmış deney ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
bnde hamişleymişim gibi koca bir göbekle geziyorum adet döneminde. Çok geçmiş olsun tez zamanda kurtulursun inşBenim de 4cm kistim var kızlar. Doktor ameliyat dedi, ayni zamanda rahimdeki polipler de alinacak. Histeroskopi ve laporoskopi. 1-2 ay sonra olmayı düşünüyorum. Polipler olduğu icin gebelik ihtimalim zaten çok çok az suanda. O yüzden bebek icin calismiyorum. Adet dönemlerim çok zor geciyor. Aşırı gaz sancısı çekiyorum. Zaten butun ay şiş geziyorum. Benim gibi olan var mi?