- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 16 Kasım inş hamile kalırız hepimizben soğan kürü karbonat ve hayıt denedik malesef işe yaramadı bende
25 kasım inşallah gelmez :)
ÇİKOLATA KİSTİ CM | HASTANE | DOKTOR | BEKLENEN ADET TARİHİ | DÜŞÜK | SAVAŞ | TÜP BEBEK |
Kistim 4 buçuk 5 cm arası oynuyo 5 yaz senözel muayene doktorum ziya çetin 4.ay denememizin henüz yok kimyasal düşük dış gebelik
ÇİKOLATA KİSTİ CM HASTANE DOKTOR BEKLENEN ADET TARİHİ DÜŞÜK SAVAŞ TÜP BEBEK
kızlar bu soruları da cevaplayın yazayım. ayyyy hadi inşallah ya güzel haberler alalımmm
teşekkür ettim canım yazdımKistim 4 buçuk 5 cm arası oynuyo 5 yaz sen☺özel muayene doktorum ziya çetin 4.ay denememizin henüz yok kimyasal düşük dış gebelik
99malesef ki ben şimdi takviye olarak
Doppelherz Aktiv Vitamin C+ Çinko+ Vitamin E 40 Tablet aldım.
Etken Maddeler (1 tablet, 1365 mg) referans değeri Vitamin C 400 mg % 500 Vitamin E 36 mg % 300 Çinko 5 mg % 50 Folik asit 400 µg % 200 Selenyum 30 µg % 50
C ve E vitaminleri yumurta kalitesini arttırıyormuş. Bir de hergün bir kaşık bal yemeye başladım. Adet olursam bakalım önümüzde ki ay işe yaramış mı görcez
Iyi olmaya calisiyoruz cnm.sen nasilsinnasılsınız kızlar
?
iyi ne olsunn işte çabalıyoruz hala99
Iyi olmaya calisiyoruz cnm.sen nasilsin
sende de mi öyle oldu , canım benimde regli bitiminden snra bile kasıklarım ağrıdı çok. İlk günüm ağrılı olurdu yada ağrı olmadan bel ağrısı ile anlardım , bu kez ağrılarım geçmedi sürekli ağrıkesici kullanmak durumunda kaldm. Doktora ne zaman gitçeksin peki?Bende idare ediyorum. Duphaston kullandım bir kutu. 3 gündür lekelenme ve aşırı ağrım var doktoru aradım bu hafta içi gel normal dedi
Ben düzenli doktora gidiyorum canım , diğer değerlerim iyi fakat progesteronum biraz düşük , yükseltsn diye duphaston verdi ama reglim ağrılı geçti , arkadaşta duphaston kullanıyordu onunda ağrsı çok olmuş.Benm allahtan agri vs sorunum yok.reglilerimi hapsiz ayakta geciriyorum.ama 4 aydir hamile kalamadim.yarin hormon testi yaptiriyorum.reglimin 3.gunu.aranizda cikolata kisti olup hormon testi yaptiran varmi
visanne vermişlerdi ama ben kullanamadım canım çok yan etki yapmıştı bana , göğüslerim ağrıyordu bir de kitle var gibi sertleşmişti bende bıraktım.Kızlar mrb. Benimde çikolata kistimvar 4 cm . Dr bugün visanne verdi bana . Gerçekten faydasını goren ve hamile kalan var mı bana yardımcı olur musunuz
Anladim.cnm peki yumurtalik durumlarin nasilBen düzenli doktora gidiyorum canım , diğer değerlerim iyi fakat progesteronum biraz düşük , yükseltsn diye duphaston verdi ama reglim ağrılı geçti , arkadaşta duphaston kullanıyordu onunda ağrsı çok olmuş.
yumurta rezervi çikolata kisti yüzünden mükemmel değil az üretiyor ama en azından buna da şükür , 1 yumurta gelişiyor çatlıyor ama malesef progesteronum düşük olduğu için gebe kalamıyorum bu 8.ay denemem... Daha önce hamile kaldım düşük yaptım. Şimdi sen adetin3. günü hormon testii yaptırcaksın bir de adetin 21.günü progesteron hormonuna kesinlikle baktır o çok ama çok önemli, ben onun düşük çıkması sebebiyle hamile kalamıyorum ve bebek tutunamıyor.Anladim.cnm peki yumurtalik durumlarin nasil