Gebeliğe Hazırlık ÇİKOLATA KİSTİ İLE GEBE KALMA SAVAŞ TOPİĞİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkese umut olsun dıye yazıyorum tesadufen denk geldım.yaklasık 8 cm lık kıstle endometrıozıs tanısıyla,sol yumurtalıgım da alınarak amelıyat oldum . o zamanlar bekardım.4 sene sonra evlılıgımın ılk ayında,tek yumurtalıkla hamıle kaldım.saglıklı bır kızım var .5 yıl sonra ılk denememde tekrar hamıle kaldım.su anda 5 aylık hamıleyım.kontrole gıttıgımde doktor gebelık sansımın yuzde 1 oldugunu,tup bebekle bıle sansımın dusuk oldugunu soyledı.umut her zaman var.bol dua ve ınanmaktan gecen zor bır surec.Allah hepımızın yardımcısı olsun

Belim kasıklarım aşırı ağrıdı 3 4 gün sonra söküldüm. Yarın gidicem cnm sorucam bakalım

Sizin adınıza çok sevindim allah bizlere de nasip etsin inşallah. Bizim aile de çikolata kisti genetik annemin 21cm büyüklükteydi. Teyzeminde çok büyükmüş ve yumurtalığının bir tanesi alındı , tek tumurtalığı ile 2 kere hamile kaldı. 8.ay denemem inşallah 2020 ye hamiş girerim isteyen tüm arkadaşlarımla birlikte

Belim kasıklarım aşırı ağrıdı 3 4 gün sonra söküldüm. Yarın gidicem cnm sorucam bakalım
sor bakalım canım ne diyecek, benmki de 2 gün gecikmeli geldi, dediğin gibi bel kasık ağrısı öldürdü , adet bitiminden snra bile kasık ağrısıyla uyandımi gün içinde de kasıklarımda hep sızlama vardı , belimden bacagıma kadr ağrım vardı , çok ağır geçti ki , bnm adet dönemim hiç ağrılı geçmez. Sanırım ilacın yan etkileri olabilir.

kızlar aslan pençesi içiyorum günde yarım bardak , afrodizyak etkisi varmış sanırım. Biliyorsunuz çikolata kisti libidoyu çok düşürüyor, kuruluk vs yapıyor. Ah o aslanpençesi yok mu evlendiğimden beri ilk kez böyle kuvvetli bir istek verdi. Tavsiye ederimm

Anladim.peki yumurta catlatma ignesi yaptirdinizmi hic

Benim Bi hafta erken geldi. Benim zaten ağrılı geçerdi pek farketmedi

Yaa bunu duyduğuma sevindim bende acana niye böyleyim diyodum

Canım senin progesteronun kaç çıktı?

amın ınsallah .allah ısteyen herkese dogru zamanda nasıp etsın

Benim de 7 çıktı ama doktor normal dedi ilaç vermedi anlamadım sana ne dedi doktor?
Normal değer 10 olması gerekiyormuş , 10 un altında ise progesteron düşük kabul edilir dedi. Hamile kalma ihtimalin çok düşük , kalsan bile düşükle sonuçlanır. Bebek progesteron sayesinde tutunur dedi. Progesteron yeterli seviye de değilse vücut bu yumurtayı atar dedi. 7 ne çok düşük ne de normal aslında sende risk taşıyorsun , bence doktorunu değiştir.

Şuan adeti bekliyorum zaten bir sonraki ay 21. gün ilk işim yeni doktor yeni tahliller

sende mi aslan pençesi içiyosun ?
Yok cnm normalde öyleyim de gittim doktora tatlım kistim 1 cm küçülmüş demek o yüzden aşırı ağrım olmuş..gebelik de yüzde 2y engeller dedi. Rahim filmi çekil bakalım sonuçlara dedi baya umutluyum çok şükür

ayy ben değilim ya normalde hiç istek yok yani ben aslanpençesi içince bi ateşler bastı beni

Çektir bakalım bi , bende rahim filmi istiycem bu ayda tutmazsa bir de ona da baksınlar

Çikolata kisti kuruluk mu yapıyor canım ben o yüzden öyleyim o zaman herşeyimizi etkiliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…