Gebeliğe Hazırlık ÇİKOLATA KİSTİ İLE GEBE KALMA SAVAŞ TOPİĞİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim 9 yıldır var 6 cmken öğrendim sonra diğer taraftada çıktı kullanmadığım macun bitkisel karışım kalmadı walla kaç doktora da gittiysem tek çözüm hamilelik diyor 5cm çok büyük değil bence direk tüp bebek deneyin
Vicenna diye bi ilaç varmış onları küçültüyor diye duydum

Bana doktor önermişti ama yan etkileri ağırdır diye kullanmadım çünkü devamlı kullanmak gerekmiş
ben 3 ay geçici menapoza girmiştim iğneyle o baya küçültmüştü ağrılarımda bitmişti ama tabi geçici çözüm adet görünce yeniden başlıo

ben 3 ay geçici menapoza girmiştim iğneyle o baya küçültmüştü ağrılarımda bitmişti ama tabi geçici çözüm adet görünce yeniden başlıo
Tekrar çok geçmiş olsun seni çok çok iyi anlıyorum inşaallah çabaların sonucu bebeğine kavuşursun

1 ay sonra tüp bebeğe başlanmıştı canım gittiğimde dolmuştu keşke içini boşaltsa da kalmasa

Sen de hidrosalpinks mi var tüp bebeğin tutmama ya da düşme nedenlerinden biri diye biliyorum
aynen canım çok ileri boyutta değil ama içime sinmedi aldırcam donmuş embryoları boşa vermemek için zaten bi düşük bir negatifim var bu esnada hem histereskopi yapcak hem de kistin içini boşaltcak

Her. Doktor bir şey diyor canım senin menepozdan önce mi yumurtan toplandı iyi embriyon olmuş maşaallah
bu msgını yeni gördüm canım menapozdan önce toplandı 6 embryo bende beklemiodum açıkcası iki taraflı da kist olunca umudum yoktu o dönem macun kullanmıştım onun mu faydası oldu bilmiyorum

bu msgını yeni gördüm canım menapozdan önce toplandı 6 embryo bende beklemiodum açıkcası iki taraflı da kist olunca umudum yoktu o dönem macun kullanmıştım onun mu faydası oldu bilmiyorum
İnşaallah sağlıklıdır canım kaç embriyo var donmuş şimdi

Merhaba benimde sol yumurtalikta 4 cm cikolata kisti vardi .Ilk denememde kimyasal düsük oldu. Dr gittim riskli filan dedi sonra profa gittim hicbisey olmaz devam et dedi 4 ay sonra tekrar hamile kaldim. Cok şükür bebeğimi kucağima aldim .Pes etmeyin hemen umutsuzluğa kapilmayin
Ay ne güzelll ya allah bizlere de göstersin inşallah

X