- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
malesef kiİyi görünüyo cnm ama fsh sıkıntılı bizim için en fazla 10 olması lazım az olsa en iyisi lanet olası kist yumurta kalitesini etkiliyor malesef
ayyy bazı g.zekalı doktorlar alttan bakıcam diye tutturuyor. Benimkine bakmışlardı bende aptal gibi izin verdimAminnnn canlarim benim haftaya gorecegiz insallah bat gunu ogredim cok erken dedi doktor alttanda bakmak istemedi
lanet olası pislik bişey bu kist yaaa... hayır kanserin tedavisini buluyorlar ama bi kist ile başaçıkamıyorlar... zerdeçal ve karabiberi ilk kez duydumAmeliyatin ertesi gunu gobekten igne vurdular 3 ay gecici menopoz olacaksin dedi doktor oylede oldu ama malesef kontrole gittigimde 1.5 cm çikolata kisti tekrar çıktıdoktorum zerdeçal karabiber kapsüllü hap verdi kontrol altına alıyormuş kisti bebek oluşumuna engel değil dedi bana
yumurta rezervinde azalma oluyor ve gebeliği geciktiriyore2 değeriniz kaç çıkıyor kızlar. bu kist sizde ne gibi etkilere neden oluyor mesela
Allah yardımcın olsun canım benim , malesef dediğin gibi süründürüyormerhaba kızlar benim de 3. tüp benek denemem olcak iki trflı çikolata kistiyle ilk deneme tuttu kaybettim 6 haftalık ikinci tutmadı bu ay ameliyat olcam tüpün birini mahvetmiş bu kist doktor onu almam lazım yoksa hamilelik zor dedi öldürmüo süründürüo resmen bu kist
Çok geçmiş olsun hoşgeldin aramızaBenimde çikolata kistim var2 yıllık evliyim . Ümit inceboz doktorum
şuan kist tedavisinde önce konumuz gebelik ona yoğunlaştı , o yüzden kist ilacı vermedi. Yumurta kalitesini arttırmak ve progesteronumu yükseltmek için duphaston kullanmaya başladımDr tedavi olarak ne onerdi
Kac ay sonra hamile kaldilar her ay umutlaniyorum bende ama hep sonu husran psikolojim bozuldu netten arastirma yapmaktan kendimi alamiyorum.bir umut belki bilgi verirsen umutlarim yeserir
amin sağol cnmAllah yardımcın olsun canım benim , malesef dediğin gibi süründürüyor
ÜYE ADI | ÇİKOLATA KİSTİ CM | HASTANE | DOKTOR | GEBELİK DURUMU | DÜŞÜK | SAVAŞ | TÜP BEBEK |
Bana da dün doktor duphoston verdi cnm bugün başladım kullanmaya. Ne zamandır kullanıyorsun senşuan kist tedavisinde önce konumuz gebelik ona yoğunlaştı , o yüzden kist ilacı vermedi. Yumurta kalitesini arttırmak ve progesteronumu yükseltmek için duphaston kullanmaya başladım
Çarşamba günü başladım ben. Yumurta kalitesini arttırmak için vermiştir sana da , inşallah aralığa kadar bebiş haberleri alırız. Duphaston hamile kalmayı kolaylaştırıyor, inşallah işe yararBana da dün doktor duphoston verdi cnm bugün başladım kullanmaya. Ne zamandır kullanıyorsun sen
canım bunu da tavsiye ederim Doppelherz Aktiv Vitamin C+ Çinko+ Vitamin , folic asit , selenyum var . Etken maddeleri çok iyi. Yumurtaların güçlenmesine yardımcıBana da dün doktor duphoston verdi cnm bugün başladım kullanmaya. Ne zamandır kullanıyorsun sen
Ay inş cnm ya. Netten okudum da baya yan etkileri varmış sen hissettin miÇarşamba günü başladım ben. Yumurta kalitesini arttırmak için vermiştir sana da , inşallah aralığa kadar bebiş haberleri alırız. Duphaston hamile kalmayı kolaylaştırıyor, inşallah işe yarar
Bi sorayım doktoruma cnm baya beğendim doktoru bu kez. Ona sormadan bişey yapmak istemiyorumcanım bunu da tavsiye ederim Doppelherz Aktiv Vitamin C+ Çinko+ Vitamin , folic asit , selenyum var . Etken maddeleri çok iyi. Yumurtaların güçlenmesine yardımcı
Evet varmış nodüldeBelki benm vardir agrm oluyor. Sende var mıymış yoksa