Gebeliğe Hazırlık ÇİKOLATA KİSTİ İLE GEBE KALMA SAVAŞ TOPİĞİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi görünüyo cnm ama fsh sıkıntılı bizim için en fazla 10 olması lazım az olsa en iyisi lanet olası kist yumurta kalitesini etkiliyor malesef
malesef ki ben şimdi takviye olarak
Doppelherz Aktiv Vitamin C+ Çinko+ Vitamin E 40 Tablet aldım.

Etken Maddeler (1 tablet, 1365 mg) referans değeri Vitamin C 400 mg % 500 Vitamin E 36 mg % 300 Çinko 5 mg % 50 Folik asit 400 µg % 200 Selenyum 30 µg % 50

C ve E vitaminleri yumurta kalitesini arttırıyormuş. Bir de hergün bir kaşık bal yemeye başladım. Adet olursam bakalım önümüzde ki ay işe yaramış mı görcez

lanet olası pislik bişey bu kist yaaa... hayır kanserin tedavisini buluyorlar ama bi kist ile başaçıkamıyorlar... zerdeçal ve karabiberi ilk kez duydum

Allah yardımcın olsun canım benim , malesef dediğin gibi süründürüyor

ÜYE ADIÇİKOLATA KİSTİ CMHASTANEDOKTORGEBELİK DURUMUDÜŞÜKSAVAŞTÜP BEBEK

Kızlarrr listeye adını yazdırmak isteyenler , burdaki boşluklara uygun cevap veriniz .

kızlar bnm gibi içi sıkılan kafasına takan varsa dua ile rahatlayalım , belki dua şifa bile olabilir bize.

İNŞİRAH SURESİ OKUNUŞU

Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Elem neşrah leke sadrek
2- Ve vada'na 'anke vizreke
3- Elleziy enkada zahreke
4- Ve refa'na leke zikreke
5- Feinne me'al'usri yüsren
6- İnne me'al'usri yüsren
7- Feiza ferağte fensab
8- Ve ila rabbike ferğab

İNŞİRAH SURESİ ANLAMI

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Senin için bağrını açmadık mı?
2- İndirmedik mi senden o yükünü?
3- O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?
4- Senin şanını yüceltmedik mi?
5- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
6- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
7- O halde boş kaldığında yine kalk yorul!
8- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul!

şuan kist tedavisinde önce konumuz gebelik ona yoğunlaştı , o yüzden kist ilacı vermedi. Yumurta kalitesini arttırmak ve progesteronumu yükseltmek için duphaston kullanmaya başladım
Bana da dün doktor duphoston verdi cnm bugün başladım kullanmaya. Ne zamandır kullanıyorsun sen

Bana da dün doktor duphoston verdi cnm bugün başladım kullanmaya. Ne zamandır kullanıyorsun sen
Çarşamba günü başladım ben. Yumurta kalitesini arttırmak için vermiştir sana da , inşallah aralığa kadar bebiş haberleri alırız. Duphaston hamile kalmayı kolaylaştırıyor, inşallah işe yarar

canım bunu da tavsiye ederim Doppelherz Aktiv Vitamin C+ Çinko+ Vitamin , folic asit , selenyum var . Etken maddeleri çok iyi. Yumurtaların güçlenmesine yardımcı

Ay inş cnm ya. Netten okudum da baya yan etkileri varmış sen hissettin mi

canım bunu da tavsiye ederim Doppelherz Aktiv Vitamin C+ Çinko+ Vitamin , folic asit , selenyum var . Etken maddeleri çok iyi. Yumurtaların güçlenmesine yardımcı
Bi sorayım doktoruma cnm baya beğendim doktoru bu kez. Ona sormadan bişey yapmak istemiyorum

Bide sağda yumurta tembelliği var dedi hiç bi doktor görmemişti aslında canım sıkıldı. Benim adetlerim de düzenlidir hormonlarım da iyi anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…