Gebeliğe Hazırlık ÇİKOLATA KİSTİ İLE GEBE KALMA SAVAŞ TOPİĞİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
güzel doktor bulup bütün hormon testlerini yaptır canım mutlaka. çikolata kistimiz olduğu için kontrollere gitmemiz şart bir nevi , bnmde 7aydır olmuyor, 2 aydır doktora gidiyorum işte
Hormon testimde prolaktin dışında Bi sıkıntı yok cnm onda da ilaç kullandım inş düşmüştür. Peki ne için tedavi görüyosun hamilelik için mi kist için mi? Şimdiye kadarki 3.doktorum cnm çok iyişeyler duydum hakkında inş öyledir yarın gidicrm

doktor gerçekten önemli faktör... Kontrol altındayım sürekli zaten kistim 4cm e ulaşmış , şimdi gebelik için tedavi göreceğim.

doktor gerçekten önemli faktör... Kontrol altındayım sürekli zaten kistim 4cm e ulaşmış , şimdi gebelik için tedavi göreceğim.
Benim kistim 8 yıldır hep aynı 4 5 cmlerde. Korkuyorum doktor kist için ilaç vereyim derse diye. Ben zaman kaybetmek istemiyorum söylücem bakalım ne dicek

Merhabalar cikolata kisti bende de vardi sol overde yumurta kisti 12 cm sag overde 4 cm cikolata kisti temmuz ayinda acik ameliyat oldum.doktorum tuplerin saglam yumurtaligindada sorun yok 4 ay deneme yapmami istedi bu ay malesef olmadi herkes farkli yorumlar yapiyor ocak ayina kadar eger olmaz ise tup bebek denemesine gireyecegiz tabi Allahtan umut kesilmez sadece yasadigim olayi sana soylemek istedim Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Sıkı takipte ol canim. Bi bakiyorsun tekrarlamis bilee. Amh kacti ca125 falan

Var tabiki tedavisiz kalan da çok. Bi tanıdığımızıj tedavisiz ikinci bebeği oldu beklemeden hemde

ovulosyon zamanı çok önemli , kaçırmamak gerekiyor , hamile kalma şansın daha yüksek. Diğer zamanlarda ise bu oran oldukça düşük ihtimal. Ovüden 3gün öncesinde değerlendirmeye başlamak gerekiyor ovüden 3 gün sonra da aynı şekilde...

İnş cnm görcez bakkaım. Adet günlerinde azalma var mı senin? Benim Bi buçuk sene önce 5 6 gün sürerdi artık 3 4 gün sürüyor
bnde 2015 yılından beri mücadele ediyorum. 12cm lerde ve bekar olduğum için patlama riskini göze alamadım ve açık ameliyat oldum. Lucrin tedavisine başladık ardından, 6 ay geçici menepoza girdim. Kontrollere gidiyordum herşey güzeldi taa ki geçen yıla kadar. Yine kist oluştu vs... 2mm deydi hep , ama bu yıl düşük yaptıktan sonra 8 ay içinde 4cm ulaştı. son 2 aydır senin dediğin gibi 7 gün süren reglim 3 günde bitiyor 4.gün leke görüyorum. Bu büyüdüğüne işaret ediyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…