Gebeliğe Hazırlık ÇİKOLATA KİSTİ İLE GEBE KALMA SAVAŞ TOPİĞİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar benim de 3. tüp benek denemem olcak iki trflı çikolata kistiyle ilk deneme tuttu kaybettim 6 haftalık ikinci tutmadı bu ay ameliyat olcam tüpün birini mahvetmiş bu kist doktor onu almam lazım yoksa hamilelik zor dedi öldürmüo süründürüo resmen bu kist

Tup bebek icin ne kadar ucret verdin acaba?

Canim iliski gunlerini nasil ayarladin adet baslangici itibari ile 14.gun den sonrami?
3.cm cikolata kistim var kizlar 4 ay denedim 4. Ayimda allahin izni ile bugun beta sonucum 352.6 cikti doktor henuz erken 10gun sonra gel bakalim dedi kendinizi rahat tutun bol bol dua edin yuruyus yapin
4

3.cm cikolata kistim var kizlar 4 ay denedim 4. Ayimda allahin izni ile bugun beta sonucum 352.6 cikti doktor henuz erken 10gun sonra gel bakalim dedi kendinizi rahat tutun bol bol dua edin yuruyus yapin
Allah’a şükürler olsun çok sevindim darısı bana olsun:)isteyen tüm herkese tez zamanda olsun. Böyle yazsalar keşke de umut olsa sevinsek moralim çok bozuluyor bazen

Kizlar bende gebelik istiyorfum 3.ay da olmayinca doktora gorundum ve 4 cm sol overde cikolata kisti gordu.cok kotuyum dunden beri agliyorum.gebe kalmaya engel dedi ne yapicam bilmiyorum
Aslında gebe kalınmaz diye birşey yok evet zorlaştırıyor ama doğal yollarla hamile kalanda çok oyüzren umudumuzu kaybetmiyoruz ve tedavimizi olmaya çalışıyoruz

Canim iliski gunlerini nasil ayarladin adet baslangici itibari ile 14.gun den sonrami?

4
Akinti seviyemi ve seklini takip ettim onun disinda kafamiza gore gelisti genelde
Rahim filminiz Çekildi mi ve c125 seviyenizi biliyor musunuz
Insallah canim herkesin kolay olur ben cok umutsuzdum baslarda gectigimiz ay saldim rahim filmi cekilmedim c125 seviyem dusuktu hatta ona agustosa kadar bakmamisti bile dr test pozitiff cikana kadar hic umudum yoktu emin olamiyordum testten sonra bu kadar erken olmasina sasirdim sevindim cok degisik duygular yasiyorum henuz goremedim acikcasi kimyasal veya dis gebelik olmasindan korkuyorum su haftayi sorunsuz atlatirsak cikolata kistiyle hamile kalmak bekledigimdeb kolay oldu diyecegim

Dr tedavi olarak ne onerdi

Kaç çıktı canım progesteron sonucun? Normalde kaç olmalı? Doktor yönlendirmedi mi? Çikolata kisti olup gebe kalan çooook inşAllah biri de sen olursunn
Kac ay sonra hamile kaldilar her ay umutlaniyorum bende ama hep sonu husran psikolojim bozuldu netten arastirma yapmaktan kendimi alamiyorum.bir umut belki bilgi verirsen umutlarim yeserir

Kac ay sonra hamile kaldilar her ay umutlaniyorum bende ama hep sonu husran psikolojim bozuldu netten arastirma yapmaktan kendimi alamiyorum.bir umut belki bilgi verirsen umutlarim yeserir
Kuzum 4 ay sonra gebe kalan da var 3 yıl sonra kalan da. Bende hamdolsun çikolata kisti yok ama 8 aydır kimyasal bile olsa gebe kalamadım. Nasip işte çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun kalbimize ferahlık versin

2 yıldır mı olmuyor ve doktorun söylediği size ne bilgi paylaşabilir misin canım bende 1 senelik evliyim bende olmuyor da
2 yıllık evliyim ama 3 ay sonra Kadın Hastalıklarım ortaya çıktı çok korunmadık ama sürekli ilaç kullandım kist için yada enfeksiyon için tam olarak geçen sene Temmuz ayından beri deniyoruz . Geçtiğimiz haziranda aşılama yaptırdım tutmadı . Doktorların hep dediği stres yapma kistim baş düşmanıdır diyor . Yediklerime içtiklerime dikkat eden biriyimdir ama hep aynı . Soğan kürü denedim macun denedim bitkisel otlar sülük küçülmedi ama büyümedide ama bu dönemler hep bir yoğun geçti benim stres yapmamam elde değildi . 1 ay önce nerdeyse hsg çektirdim 2. Di bu . Şükür temiz çıktı eşimin kontrolleride iyi

Tam okuyamadım kaçıncı denemende gebelik oluştu peki normal yolla kaç ay yada sene denedin bilgi paylaşabilirmisin canım
cnm şöle 4 yıllık evliyim geçen yıla kdr çocuk düşünmüoduk kistin ağrıları arttığı için dontora gittim amh 0.95 çıktı yaşım 35 doktor norma yolla 1 yıldada olur 6 aydada vakit kaybetme tüp dene dedi rahim filmi çektirdim biri tıkalı diğerinde zor geçiş oldu yani normal deneseydim zor olurdu tüp bebek ilk deneme tuttu 6. haftalıkken kalbi durdu ikinci deneme tutmadı şişmiş olan tüpü aldırıp donmuş embryo trnsferi olcam yani benim hatam oldu kist varken vakit kaybetmemem gerekiodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…