- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.685
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Tup bebek icin ne kadar ucret verdin acaba?merhaba kızlar benim de 3. tüp benek denemem olcak iki trflı çikolata kistiyle ilk deneme tuttu kaybettim 6 haftalık ikinci tutmadı bu ay ameliyat olcam tüpün birini mahvetmiş bu kist doktor onu almam lazım yoksa hamilelik zor dedi öldürmüo süründürüo resmen bu kist
43.cm cikolata kistim var kizlar 4 ay denedim 4. Ayimda allahin izni ile bugun beta sonucum 352.6 cikti doktor henuz erken 10gun sonra gel bakalim dedi kendinizi rahat tutun bol bol dua edin yuruyus yapin
yaklaşık 13-14 bin tuttuTup bebek icin ne kadar ucret verdin acaba?
Allah’a şükürler olsun çok sevindim darısı bana olsun:)isteyen tüm herkese tez zamanda olsun. Böyle yazsalar keşke de umut olsa sevinsek moralim çok bozuluyor bazen3.cm cikolata kistim var kizlar 4 ay denedim 4. Ayimda allahin izni ile bugun beta sonucum 352.6 cikti doktor henuz erken 10gun sonra gel bakalim dedi kendinizi rahat tutun bol bol dua edin yuruyus yapin
Rahim filminiz Çekildi mi ve c125 seviyenizi biliyor musunuz3.cm cikolata kistim var kizlar 4 ay denedim 4. Ayimda allahin izni ile bugun beta sonucum 352.6 cikti doktor henuz erken 10gun sonra gel bakalim dedi kendinizi rahat tutun bol bol dua edin yuruyus yapin
Aslında gebe kalınmaz diye birşey yok evet zorlaştırıyor ama doğal yollarla hamile kalanda çok oyüzren umudumuzu kaybetmiyoruz ve tedavimizi olmaya çalışıyoruzKizlar bende gebelik istiyorfum 3.ay da olmayinca doktora gorundum ve 4 cm sol overde cikolata kisti gordu.cok kotuyum dunden beri agliyorum.gebe kalmaya engel dedi ne yapicam bilmiyorum
Akinti seviyemi ve seklini takip ettim onun disinda kafamiza gore gelisti geneldeCanim iliski gunlerini nasil ayarladin adet baslangici itibari ile 14.gun den sonrami?
4
Insallah canim herkesin kolay olur ben cok umutsuzdum baslarda gectigimiz ay saldim rahim filmi cekilmedim c125 seviyem dusuktu hatta ona agustosa kadar bakmamisti bile dr test pozitiff cikana kadar hic umudum yoktu emin olamiyordum testten sonra bu kadar erken olmasina sasirdim sevindim cok degisik duygular yasiyorum henuz goremedim acikcasi kimyasal veya dis gebelik olmasindan korkuyorum su haftayi sorunsuz atlatirsak cikolata kistiyle hamile kalmak bekledigimdeb kolay oldu diyecegimRahim filminiz Çekildi mi ve c125 seviyenizi biliyor musunuz
Cok fazla yayaklaşık 13-14 bin tuttu
Merhaba Hanımlar, Çikolata kisti illeti yüzünden strese girdik, üzüldük, kimi zaman, umudumuz kırıldı ama yılmadan bu yolda ilerleyip hep beraber birbirimize verdiğimiz destek sayesinde silkelenip kendimize geleceğiz ve o bebişler bu topikte doğacak. belki zorlu yollardan geçeğiz, belki hep beraber ağlayacağız ama bu adı kadar tatlı olmayan çikolata kisti ile mücadele edeceğiz.
Çikolata kisti ile savaşımızı ve bebiş için neler yaptıklarımızı birbirimizle paylaşacağız. Topiğimiz hepimize şans getirmesi dileğiyle...
ÜYE ADI ÇİKOLATA KİSTİ CM HASTANEDOKTOR GEBELİK DURUMU DÜŞÜK SAVAŞ TÜP BEBEK @balbocegi35 4 cm Ege yaşam hastanesi-İzmir Fatih UÇAR yok var 7ay -
Dostinex miŞuan 30 yaşındwu
İlaç içtim cnm ismini hatırlamıyorum şuan ama etkili Bi ilaçmış. Bi kaç hafta sonra tekrar bakıcak doktor
Kac ay sonra hamile kaldilar her ay umutlaniyorum bende ama hep sonu husran psikolojim bozuldu netten arastirma yapmaktan kendimi alamiyorum.bir umut belki bilgi verirsen umutlarim yeserirKaç çıktı canım progesteron sonucun? Normalde kaç olmalı? Doktor yönlendirmedi mi? Çikolata kisti olup gebe kalan çooook inşAllah biri de sen olursunn
2 yıldır mı olmuyor ve doktorun söylediği size ne bilgi paylaşabilir misin canım bende 1 senelik evliyim bende olmuyor daBenimde çikolata kistim var2 yıllık evliyim . Ümit inceboz doktorum
maalesef öyle maddi manevi çok zor bir süreçCok fazla ya
Tam okuyamadım kaçıncı denemende gebelik oluştu peki normal yolla kaç ay yada sene denedin bilgi paylaşabilirmisin canımmaalesef öyle maddi manevi çok zor bir süreç
Evet cnmDostinex mi
Kuzum 4 ay sonra gebe kalan da var 3 yıl sonra kalan da. Bende hamdolsun çikolata kisti yok ama 8 aydır kimyasal bile olsa gebe kalamadım. Nasip işte çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun kalbimize ferahlık versinKac ay sonra hamile kaldilar her ay umutlaniyorum bende ama hep sonu husran psikolojim bozuldu netten arastirma yapmaktan kendimi alamiyorum.bir umut belki bilgi verirsen umutlarim yeserir
2 yıllık evliyim ama 3 ay sonra Kadın Hastalıklarım ortaya çıktı çok korunmadık ama sürekli ilaç kullandım kist için yada enfeksiyon için tam olarak geçen sene Temmuz ayından beri deniyoruz . Geçtiğimiz haziranda aşılama yaptırdım tutmadı . Doktorların hep dediği stres yapma kistim baş düşmanıdır diyor . Yediklerime içtiklerime dikkat eden biriyimdir ama hep aynı . Soğan kürü denedim macun denedim bitkisel otlar sülük küçülmedi ama büyümedide ama bu dönemler hep bir yoğun geçti benim stres yapmamam elde değildi . 1 ay önce nerdeyse hsg çektirdim 2. Di bu . Şükür temiz çıktı eşimin kontrolleride iyi2 yıldır mı olmuyor ve doktorun söylediği size ne bilgi paylaşabilir misin canım bende 1 senelik evliyim bende olmuyor da
cnm şöle 4 yıllık evliyim geçen yıla kdr çocuk düşünmüoduk kistin ağrıları arttığı için dontora gittim amh 0.95 çıktı yaşım 35 doktor norma yolla 1 yıldada olur 6 aydada vakit kaybetme tüp dene dedi rahim filmi çektirdim biri tıkalı diğerinde zor geçiş oldu yani normal deneseydim zor olurdu tüp bebek ilk deneme tuttu 6. haftalıkken kalbi durdu ikinci deneme tutmadı şişmiş olan tüpü aldırıp donmuş embryo trnsferi olcam yani benim hatam oldu kist varken vakit kaybetmemem gerekioduTam okuyamadım kaçıncı denemende gebelik oluştu peki normal yolla kaç ay yada sene denedin bilgi paylaşabilirmisin canım