- 26 Aralık 2016
- 1.639
- 511
- Konu Sahibi balbocegi35
Mr da mi cikti. Sonuçlarını yukleyebilir misin canmEvet varmış nodülde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mr da mi cikti. Sonuçlarını yukleyebilir misin canmEvet varmış nodülde
Hayır MR da değil tanıdık bir doktora gittik makattan muayene ile teşhis ettiMr da mi cikti. Sonuçlarını yukleyebilir misin canm
Ne olcakmis pekiHayır MR da değil tanıdık bir doktora gittik makattan muayene ile teşhis etti
Sen kendin farketmismiydin hic. Belirti falan veriyor muNe olcakmis peki
Sen kendin farketmismiydin hic. Belirti falan veriyor mu
[/QUOTEa
Açıkcası ben okadar canımın kiymetini bilmeyen biriyimki adetliyken zor dışkılama olurdu ağrılı yani yada ishal olurdum ancak bunları normal sanırdım. Meğersem bu nodüllerde kanadığı için adet dönemi rahatsızlık hissedilirmiş. Açıkçası ne olacak bilmiyorum hala rahim filmi çektirmedim onu çektirin denildi
Kötü düşünmeyin belki yoktur rahim filminden sonra napılavak konuşucaz artık. Siz naptınız peki?Kesin bende de var ozaman
Bir asilama yapilmisti o tutmadi. Gecen gun tup bebek merkezine gittim gorusmek icin. Testler istedi regl olunca yaptirip goturecegm. Ameliyat önermiyorlar. Dun aksam da test yaptim 2 saat sonra baktim ikinci cizgi cikmis ne dusunsem bilemedm hep beni bulur boyle sacma seyler zaten :))Kötü düşünmeyin belki yoktur rahim filminden sonra napılavak konuşucaz artık. Siz naptınız peki?
Bir asilama yapilmisti o tutmadi. Gecen gun tup bebek merkezine gittim gorusmek icin. Testler istedi regl olunca yaptirip goturecegm. Ameliyat önermiyorlar. Dun aksam da test yaptim 2 saat sonra baktim ikinci cizgi cikmis ne dusunsem bilemedm hep beni bulur boyle sacma seyler zaten :))
Yaaaa keşke gebelik olsa ne güzel olur. Kaç gün var adetinize ki?
2kere gebe kaldınız ama düşük mü oldu anlayamadım bununla birlikte bende de şişkinlik var herkes hamile sanıyor gaz adet dönemlerimde çok fazla.Herkese geçmiş olsun arkadaşlar bende de sağ da 6ve 2 cm solda 7 cm kistlerim var iki kere. Normal yolla gebe kaldım olmadı benim karında şişlik gaz ve kasıklarımda çok dolgunluk oluyor sizin de öyle şikayetleriniz var mı bağırsaklarımı yapıştırmasından korkuyorum
Kalpleri durdu bebeklerimin şişkinlik çoğu zaman oluyor bende nadir olmuyor2kere gebe kaldınız ama düşük mü oldu anlayamadım bununla birlikte bende de şişkinlik var herkes hamile sanıyor gaz adet dönemlerimde çok fazla.
ah o yumurtalar yok muuuBide sağda yumurta tembelliği var dedi hiç bi doktor görmemişti aslında canım sıkıldı. Benim adetlerim de düzenlidir hormonlarım da iyi anlamadım..
Allahım tez zamanda sağlıkla versin inşKalpleri durdu bebeklerimin şişkinlik çoğu zaman oluyor bende nadir olmuyor
Kısmet ya Allah ne zaman naisp ettiyse o zaman olucak. Hiç sıkıntısı olmayıp uzun süre bekleyenler de varah o yumurtalar yok muuu
Amin cümlemize inşaallahAllahım tez zamanda sağlıkla versin inş
geçmiş olsun rahim filmi çektirdiniz miHerkese geçmiş olsun arkadaşlar bende de sağ da 6ve 2 cm solda 7 cm kistlerim var iki kere. Normal yolla gebe kaldım olmadı benim karında şişlik gaz ve kasıklarımda çok dolgunluk oluyor sizin de öyle şikayetleriniz var mı bağırsaklarımı yapıştırmasından korkuyorum
benim iki arkadaşım oldu canm. birinin tek tüpü alındı sonra kendisi hamile kaldı diğerine tüp bebek yapılacakkızlar tüplerde sıvı birikmesinden ameliyat olan var mı ameliyat olucam doktor kiste dokunmıcak tüpü alcam dedi