Gebeliğe Hazırlık ÇİKOLATA KİSTİ İLE GEBE KALMA SAVAŞ TOPİĞİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen kendin farketmismiydin hic. Belirti falan veriyor mu
[/QUOTEa
Açıkcası ben okadar canımın kiymetini bilmeyen biriyimki adetliyken zor dışkılama olurdu ağrılı yani yada ishal olurdum ancak bunları normal sanırdım. Meğersem bu nodüllerde kanadığı için adet dönemi rahatsızlık hissedilirmiş. Açıkçası ne olacak bilmiyorum hala rahim filmi çektirmedim onu çektirin denildi

Kötü düşünmeyin belki yoktur rahim filminden sonra napılavak konuşucaz artık. Siz naptınız peki?
Bir asilama yapilmisti o tutmadi. Gecen gun tup bebek merkezine gittim gorusmek icin. Testler istedi regl olunca yaptirip goturecegm. Ameliyat önermiyorlar. Dun aksam da test yaptim 2 saat sonra baktim ikinci cizgi cikmis ne dusunsem bilemedm hep beni bulur boyle sacma seyler zaten :))

Bir asilama yapilmisti o tutmadi. Gecen gun tup bebek merkezine gittim gorusmek icin. Testler istedi regl olunca yaptirip goturecegm. Ameliyat önermiyorlar. Dun aksam da test yaptim 2 saat sonra baktim ikinci cizgi cikmis ne dusunsem bilemedm hep beni bulur boyle sacma seyler zaten :))
Yaaaa keşke gebelik olsa ne güzel olur. Kaç gün var adetinize ki?

Herkese geçmiş olsun arkadaşlar bende de sağ da 6ve 2 cm solda 7 cm kistlerim var iki kere. Normal yolla gebe kaldım olmadı benim karında şişlik gaz ve kasıklarımda çok dolgunluk oluyor sizin de öyle şikayetleriniz var mı bağırsaklarımı yapıştırmasından korkuyorum

Herkese geçmiş olsun arkadaşlar bende de sağ da 6ve 2 cm solda 7 cm kistlerim var iki kere. Normal yolla gebe kaldım olmadı benim karında şişlik gaz ve kasıklarımda çok dolgunluk oluyor sizin de öyle şikayetleriniz var mı bağırsaklarımı yapıştırmasından korkuyorum
2kere gebe kaldınız ama düşük mü oldu anlayamadım bununla birlikte bende de şişkinlik var herkes hamile sanıyor gaz adet dönemlerimde çok fazla.

geçmiş olsun rahim filmi çektirdiniz mi

kızlar tüplerde sıvı birikmesinden ameliyat olan var mı ameliyat olucam doktor kiste dokunmıcak tüpü alcam dedi

X