- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Benim de kasık ağrım oluyo ara araevet canım aşırı derece de yapıyordu bende sonra o akıntı pul pul oluyordu.
alkali su içmeyi denesene onunda faydası var diyorlar, bnde başladım 3 haftadır içiyorum sabah akşamBenim de kasık ağrım oluyo ara ara
Valla karbonatı denedim bende ağrılarında azalma olmadı ama deneyeyim dediğini. Satın mı alınıyor kendin mi yapıyorsun o suyualkali su içmeyi denesene onunda faydası var diyorlar, bnde başladım 3 haftadır içiyorum sabah akşam
yok canım karbonatlı su yani , kistin büyümesini engelliyormuş inşallah işe yararValla karbonatı denedim bende ağrılarında azalma olmadı ama deneyeyim dediğini. Satın mı alınıyor kendin mi yapıyorsun o suyu
Valla ben kistimi 20li yaşlarda öğrendim hep 4 5 cm civarında büyümemesine seviniyorumyok canım karbonatlı su yani , kistin büyümesini engelliyormuş inşallah işe yarar
duphastonu neden verdiler sanayine duphaston kullanıyorm canım ne olsun , bu hafta sonu yine progesteronuma baktırıcam bakalım
benimde 5.5 sene oldu senin kaç senedir varValla ben kistimi 20li yaşlarda öğrendim hep 4 5 cm civarında büyümemesine seviniyorum☺
22 yaşımda öğrendim cnm şuan 30 yaşındayım ama 12 yaşında adet oldum yıllarca hep ağrı çektim bence daha önce vardıbenimde 5.5 sene oldu senin kaç senedir var
progesteronum düşük canım o yüzden verdi doktorduphastonu neden verdiler sana
sağlıcakla kucağın al inşallahSol yumurtalıkta 5. 8 cm çikolata kisti ile ilk denemede hamile kaldım kuzular.
İçinizi karartmayın demekki olabiliyor ❤
Amin kuzum,sağlıcakla kucağın al inşallah
sağlıkla kucagında gör inşallah canım :) peki kistlerini ilaçlar büyüttü mü cannım, birde transferi hemen mi yaptı yoksa kistleri baskılayıp mı?Sol yumurtalıkta 5. 8 cm çikolata kisti ile ilk denemede hamile kaldım kuzular.
İçinizi karartmayın demekki olabiliyor ❤
Transfer ile değil doğal yolla gebe kaldım kuzum.sağlıkla kucagında gör inşallah canım :) peki kistlerini ilaçlar büyüttü mü cannım, birde transferi hemen mi yaptı yoksa kistleri baskılayıp mı?
Ne işe yarıyormuş cnmPromotil woman ı aldım kızlar allahım inşallah işe yarar
Ne işe yarıyormuş cnm