Gebeliğe Hazırlık ÇİKOLATA KİSTİ İLE GEBE KALMA SAVAŞ TOPİĞİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne işe yarıyormuş cnm
canım bunun gibi bir sürü olumlu yorumlar okudum , bugün sipariş verdim , yumurta kalitesini arttırdığını da hatta bazı kişilerde amh nin yükseldiği görmüşler. Tüp bebekte sağlıklı yumurtalar toplansın diye veriyorlarmış ama nerdeyse çoğunluğu ilaç sayesinde doğal yolla hamile kalmış.

canım bunun gibi bir sürü olumlu yorumlar okudum , bugün sipariş verdim , yumurta kalitesini arttırdığını da hatta bazı kişilerde amh nin yükseldiği görmüşler. Tüp bebekte sağlıklı yumurtalar toplansın diye veriyorlarmış ama nerdeyse çoğunluğu ilaç sayesinde doğal yolla hamile kalmış.
Hım doktoruma sormadan bişey kullanmak istemiyorum ben ya.

Ne işe yarıyormuş cnm

Promotil Women, Üreme organları fonksiyonlarında en önemli negatif faktörlerden olan Oksidatif stres ve ROS hasarlarının azaltılması potansiyelini taşıyan güçlü ve zengin Antioksidan içeriği ile; kadın üreme sisteminde, hormon regülasyonu, mensturasyon döngüsünün düzenlenmesi, yumurta hücre olgunlaşması, yumurta sayı ve kalitesininin düzenlenmesi ve Yardımcı Üreme Teknikleri’ne (ART) destek ortamın hazırlanmasını gözetir.
Özellikle içindeki 2000 MG Myo-Inositol ve üzüm çekirdeği ekstresi sayesinde PCOS üzerinde etkilidir. Oksidatif stres üzerindeki nötrleyici etkisi ile, Uterus ve yumurtalıklarda oluşabilecek endometriosis, enfamasyon gibi hasarların önlenmesine yardımcı olarak, gebelik oluşumu için uterusun hazırlanmasına ortam hazırlar

Myo-Inositol2000 mg*
L-Arginin500 mg*
Üzüm Çekirdeği Ektraktı (OPC)100 mg*
Co Enzim Q10100 mg*
Ginseng Ekstraktı50 mg*
Damiana Ekstraktı50 mg*
PABA25 mg*
Vitamin C200 mg250%
Vitamin E12 mg100 %
Beta karoten2 mg41%
Folat400 mcg200 %
6S-5- MTHF glukozamin tuzu741 mcg*
Vitamin B1210 mcg400 %
Vitamin D10 µg200 %

kuzum bu vitaminmiş herkes etkili olduğunu yazmış başka yazılarda okudum ama bulamadım onları , sayfada kullananların çoğu hep hamile kalmış
Aslında haklısın cnm takviye almak faydalı olabilir. Omega 3 kullananlar da var kisti olup

peki faydası oldu mu bir de promotil i ne zamandır kullanıyorsun ?
Ben prowomen kullaniyorum .ben ilaclari kist icin kullaniyorum Donmus embriyo transferi olacagim bu surecte endometriosis e iyi gelsin diye kullaniyoru m.
Agustos ta tup bebek yaptirdim 6ay sure ile bu tarz ilaclar kullandim 5yumurtam olgun ,4u dollendi 3.gun donduruldu

Bendede 2 tarafta kist var 4 kez tup bebek denedik.ilk ikisinde dollenme olmadi.diger ikisi piezo ile dollendi transfer yapildi ama tutmadi.bende arastiriyorum surekli biseyler iciyorum.caresi varsa banada mesaj atarsaniz cok sevinirim.

Kızlar siyah üzümü çekirdeği ile yiyin.
Çikolata kistini küçültüp vücuda olumsuz etkisini kırıyor.
Her akşam alın bir kase tv karşısında yiyin.
Bana doktorum söyledi. 1 ay boyunca yedim. Her akşam 1 bardak da kefir içtim. Kefir de bağırsak emilimini arttırıyor.
6 cm kist ile bebek bekliyorum.

bugun farkli doktora gttim 4.5 cm olmus kistim ona yapisik 2 tane daha kist var , diger yumurtaligimda da kucuk kist olusmus. hormon testlerimi yeniledi , rahim filmi ve amh yaptiricam esimde spermiogram testi yaptircak , asilama mi yoksa tup bebek mi bakicak duruma ama dogal yolla cok zor , kist cok cabuk buyuyor ve iki yumurtaliginda da var gec kalmamak lazim dedi. Yikildim bugun resmen 😢😢😢

bugun farkli doktora gttim 4.5 cm olmus kistim ona yapisik 2 tane daha kist var , diger yumurtaligimda da kucuk kist olusmus. hormon testlerimi yeniledi , rahim filmi ve amh yaptiricam esimde spermiogram testi yaptircak , asilama mi yoksa tup bebek mi bakicak duruma ama dogal yolla cok zor , kist cok cabuk buyuyor ve iki yumurtaliginda da var gec kalmamak lazim dedi. Yikildim bugun resmen 😢😢😢
Umutsuz olma cnm dur bakalım inş eşinin ve snein değerlerin iyi çıkar. Ne zamandır istiyodunuz

Bendede 2 tarafta kist var 4 kez tup bebek denedik.ilk ikisinde dollenme olmadi.diger ikisi piezo ile dollendi transfer yapildi ama tutmadi.bende arastiriyorum surekli biseyler iciyorum.caresi varsa banada mesaj atarsaniz cok sevinirim.
Canım ben henüz tüp bebek denemedim, doktor tüp bebek yapabiliriz diye çağırmıştı birkaç ay önce ama gidemedim maddi durumlar yüzünden. Sol yumurtaligimda çikolata kisti ve karın içerisinde yaygın endometriozis odaklarım var.
Bu ay reglden sonra hayıt tohumu kullandım ve dün (adetimden üç gün önce) hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sağlıkla ilerler tabi daha çok erken. Bilmiyorum kullandın mi hayıt tohumu ama bende vesile oldu galiba.

Aslında daha yeni cnm ama işte bu kist malesef süreci uzatabiliyo.. Ne zaman öğrendin kistini
gebeyken ogrenmistim 2mm di gecen yil ocakta evet canim uzatabiliyor ve cok cabuk buyuyor daha once 10 cm olmustu amleyat olmustum. simdi iki yumurtaligimda da var ve bnmkiler hizli buyuyor cok sikintili durum

gebeyken ogrenmistim 2mm di gecen yil ocakta evet canim uzatabiliyor ve cok cabuk buyuyor daha once 10 cm olmustu amleyat olmustum. simdi iki yumurtaligimda da var ve bnmkiler hizli buyuyor cok sikintili durum
Demek hamile kalabiliyosunncnm bence çok sıkıntın yok ya sadece doğru zamanı bekliyo bebek😍 umutsuz olmayalım Allahın izniyle olucak

Canım ben henüz tüp bebek denemedim, doktor tüp bebek yapabiliriz diye çağırmıştı birkaç ay önce ama gidemedim maddi durumlar yüzünden. Sol yumurtaligimda çikolata kisti ve karın içerisinde yaygın endometriozis odaklarım var.
Bu ay reglden sonra hayıt tohumu kullandım ve dün (adetimden üç gün önce) hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sağlıkla ilerler tabi daha çok erken. Bilmiyorum kullandın mi hayıt tohumu ama bende vesile oldu galiba.
Hayirli olsun hamileliginiz insallah devami gelir.karin icindeki endometriosis odaklarini nasil tespit ettiler ?

X