Gebeliğe Hazırlık ÇİKOLATA KİSTİ İLE GEBE KALMA SAVAŞ TOPİĞİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fsh mi 7,73 yoksa onun karşısında menepoz kısmı var o mu 7,73
Fsh heralde canım menopoz diye bişey yazmıyo bende ama hormonlara bide amhye baktırcam bu ara yine, çünkü tonla iğne yedim hormonlarım alt üst olmuş olabilir, onu düzeltmeden de tüpe başlamiyim bari beklemişken az daha duriyim

Fsh heralde canım menopoz diye bişey yazmıyo bende ama hormonlara bide amhye baktırcam bu ara yine, çünkü tonla iğne yedim hormonlarım alt üst olmuş olabilir, onu düzeltmeden de tüpe başlamiyim bari beklemişken az daha duriyim
bnde cumartesi gidip baktırayım çok merak ettim ya , özele mi gitçeksin tüp bebek için yoksa devlete mi? bende düşük yapalı 10 ay oldu yılbaşına kadar olmazsa bnde tüp bebek için önce devlete gideyim diyorum

bnde cumartesi gidip baktırayım çok merak ettim ya , özele mi gitçeksin tüp bebek için yoksa devlete mi? bende düşük yapalı 10 ay oldu yılbaşına kadar olmazsa bnde tüp bebek için önce devlete gideyim diyorum
Özele gitcem canım bahçeci iyi diyolar oraya gidelim dedik, ön görüşmeye gitcem haftaya zeki akkuma, devlet karşılıyomu canım 3 yılı doldırmak gerekmiş

kızlar adetime 10 gün var göğüslerim acımaya başladı yan duphaston un yan etkisi ya da hayır olsunnn diyelimmm

Daha gitmedik canım izne haftaya çıkcakmışız o zaman gitcez, senin nasıl gidiyo
Ne olsun işte beklemelerce.... tüp bebek konusunda uzman bir doktor buldum. imkansız denilenlerin bile doğal yollarla çocuğu olmuş yılbaşına kadar beklicem olmadı o doktora gidicem ya

Ne olsun işte beklemelerce.... tüp bebek konusunda uzman bir doktor buldum. imkansız denilenlerin bile doğal yollarla çocuğu olmuş yılbaşına kadar beklicem olmadı o doktora gidicem ya
Hayırlısı canım doktor çok önemli tabi arayıp tarayıp bulcaz, bu ara kafamdan artım biraz daha iyiyim çok şükür, arada bi delleniyorum ben ya geçen iki gün ağladım şimdi hiiiç takmıyorum inş hep böyle olurum da süpriz olur

yine duphaston kullanıyorm canım ne olsun , bu hafta sonu yine progesteronuma baktırıcam bakalım
Baktırdın mı peki cnm kistine benimkini küçükttü çok şükür bu ilaç. Bugün gidicrm doktora rahim filmini göstermeye bakalım ne dicek

Hayırlısı canım doktor çok önemli tabi arayıp tarayıp bulcaz, bu ara kafamdan artım biraz daha iyiyim çok şükür, arada bi delleniyorum ben ya geçen iki gün ağladım şimdi hiiiç takmıyorum inş hep böyle olurum da süpriz olur
malesef insanın piskolojisini yerle bir ediyor, inşallah süpriz olur dediğin gibi

X