- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
fsh genel olarak 7,73 güzel , 10un üstü menepoz işaretiGeçen sene aralıkta ölçülmüş canım 7,73 yazıyo enabızımda, senin kaç, kaç olmalı acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fsh genel olarak 7,73 güzel , 10un üstü menepoz işaretiGeçen sene aralıkta ölçülmüş canım 7,73 yazıyo enabızımda, senin kaç, kaç olmalı acep
Fsh heralde canım menopoz diye bişey yazmıyo bende ama hormonlara bide amhye baktırcam bu ara yine, çünkü tonla iğne yedim hormonlarım alt üst olmuş olabilir, onu düzeltmeden de tüpe başlamiyim bari beklemişken az daha duriyimfsh mi 7,73 yoksa onun karşısında menepoz kısmı var o mu 7,73
bnde cumartesi gidip baktırayım çok merak ettim ya , özele mi gitçeksin tüp bebek için yoksa devlete mi? bende düşük yapalı 10 ay oldu yılbaşına kadar olmazsa bnde tüp bebek için önce devlete gideyim diyorumFsh heralde canım menopoz diye bişey yazmıyo bende ama hormonlara bide amhye baktırcam bu ara yine, çünkü tonla iğne yedim hormonlarım alt üst olmuş olabilir, onu düzeltmeden de tüpe başlamiyim bari beklemişken az daha duriyim
Özele gitcem canım bahçeci iyi diyolar oraya gidelim dedik, ön görüşmeye gitcem haftaya zeki akkuma, devlet karşılıyomu canım 3 yılı doldırmak gerekmişbnde cumartesi gidip baktırayım çok merak ettim ya , özele mi gitçeksin tüp bebek için yoksa devlete mi? bende düşük yapalı 10 ay oldu yılbaşına kadar olmazsa bnde tüp bebek için önce devlete gideyim diyorum
Ne yaptın canım gittin mi doktora?Özele gitcem canım bahçeci iyi diyolar oraya gidelim dedik, ön görüşmeye gitcem haftaya zeki akkuma, devlet karşılıyomu canım 3 yılı doldırmak gerekmiş
İnş bebektendir cnm rahim filmi çekindim dün çok şükür iyi çıktı sonucumkızlar adetime 10 gün var göğüslerim acımaya başladı yan duphaston un yan etkisi ya da hayır olsunnn diyelimmm
hadi gözün aydın canımmm hemen hamiş kal inşallahhİnş bebektendir cnm rahim filmi çekindim dün çok şükür iyi çıktı sonucum
Daha gitmedik canım izne haftaya çıkcakmışız o zaman gitcez, senin nasıl gidiyoNe yaptın canım gittin mi doktora?
Ne olsun işte beklemelerce.... tüp bebek konusunda uzman bir doktor buldum. imkansız denilenlerin bile doğal yollarla çocuğu olmuş yılbaşına kadar beklicem olmadı o doktora gidicem yaDaha gitmedik canım izne haftaya çıkcakmışız o zaman gitcez, senin nasıl gidiyo
Bizimle de paylasir misiniz ismiNe olsun işte beklemelerce.... tüp bebek konusunda uzman bir doktor buldum. imkansız denilenlerin bile doğal yollarla çocuğu olmuş yılbaşına kadar beklicem olmadı o doktora gidicem ya
Hepimiz inş cnm hepimiz kalıp bebeklerimize kavuşuruz sen ne durumdasınhadi gözün aydın canımmm hemen hamiş kal inşallahh
Reklam gibi olmasın da ali öner erdoğdu ismi yılbaşından snra ona gideceğim bakalımBizimle de paylasir misiniz ismi
yine duphaston kullanıyorm canım ne olsun , bu hafta sonu yine progesteronuma baktırıcam bakalımHepimiz inş cnm hepimiz kalıp bebeklerimize kavuşuruz sen ne durumdasın
Hayırlısı canım doktor çok önemli tabi arayıp tarayıp bulcaz, bu ara kafamdan artım biraz daha iyiyim çok şükür, arada bi delleniyorum ben ya geçen iki gün ağladım şimdi hiiiç takmıyorum inş hep böyle olurum da süpriz olurNe olsun işte beklemelerce.... tüp bebek konusunda uzman bir doktor buldum. imkansız denilenlerin bile doğal yollarla çocuğu olmuş yılbaşına kadar beklicem olmadı o doktora gidicem ya
Baktırdın mı peki cnm kistine benimkini küçükttü çok şükür bu ilaç. Bugün gidicrm doktora rahim filmini göstermeye bakalım ne dicekyine duphaston kullanıyorm canım ne olsun , bu hafta sonu yine progesteronuma baktırıcam bakalım
malesef insanın piskolojisini yerle bir ediyor, inşallah süpriz olur dediğin gibiHayırlısı canım doktor çok önemli tabi arayıp tarayıp bulcaz, bu ara kafamdan artım biraz daha iyiyim çok şükür, arada bi delleniyorum ben ya geçen iki gün ağladım şimdi hiiiç takmıyorum inş hep böyle olurum da süpriz olur
yok canım ya gidemedim randevuya ama o kistin yaptığı akıntımı kestiBaktırdın mı peki cnm kistine benimkini küçükttü çok şükür bu ilaç. Bugün gidicrm doktora rahim filmini göstermeye bakalım ne dicek
Alıntı o yüzden mi oluyo cnmyok canım ya gidemedim randevuya ama o kistin yaptığı akıntımı kesti
evet canım aşırı derece de yapıyordu bende sonra o akıntı pul pul oluyordu.Alıntı o yüzden mi oluyo cnm