- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
malesef yapıyor hatta isteksizlikte oluyor maleseff....Çikolata kisti kuruluk mu yapıyor canım ben o yüzden öyleyim o zaman herşeyimizi etkiliyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef yapıyor hatta isteksizlikte oluyor maleseff....Çikolata kisti kuruluk mu yapıyor canım ben o yüzden öyleyim o zaman herşeyimizi etkiliyor ya
Deme öyle cnm Rabbim ol der ve olurBende bu kistin mağduruyum ve hiç olmicağını düşünüyorum artık, bana nasip değilmiş annelik
Doktora gittin mi ne dedi sana? İnsan beklemekten sıkılıyor ve hiç olmayacakmış gibi geliyor ama sen yine de olumlu düşün , senin çocuğun olmaz denilip doğal yolla hamile kalanlar varBende bu kistin mağduruyum ve hiç olmicağını düşünüyorum artık, bana nasip değilmiş annelik
kızlar rahim filmi çektirip tüplere kesin bakılsın uzun süredir çikolata kistiniz varsaayy ben değilim ya normalde hiç istek yok yani ben aslanpençesi içince bi ateşler bastı beni
Çektir bakalım bi , bende rahim filmi istiycem bu ayda tutmazsa bir de ona da baksınlar
MerhabaMr da mi cikti. Sonuçlarını yukleyebilir misin canm
olur canım atMerhaba
Bende mr cektirdim sonucumu atsam yorumlama sansiniz varmk
4 doktor gezdim hepsi de yum geliştirici ilaçlar dayadı bana şişirdi kistimi tedaviler de işe yaramadı 5cm kistle kalakaldım, şimdi tedavide yapamıyolar, doğum kontrol hapı verdiler iki ay kullan gel aşılama yapcaz diye mikroçipli mi ne ama yaptırmıcam diyarbakırdaki bahçeciye gitcem ocakta direk tüp, sıkıldım artıkDoktora gittin mi ne dedi sana? İnsan beklemekten sıkılıyor ve hiç olmayacakmış gibi geliyor ama sen yine de olumlu düşün , senin çocuğun olmaz denilip doğal yolla hamile kalanlar var
bu canm.olur canım at
kötü huylu olmayan bir kist var. çok açıklayıcı bir raporda değil zaten ama korkulcak bişey olmadığı yazıyorbu canm.
ultrasonda çikolata kisti oldugu söylendi.ama burada çikolata kisti ile ilgili bişsey belirtilmemiş sanırım.sizcede öylemikötü huylu olmayan bir kist var. çok açıklayıcı bir raporda değil zaten ama korkulcak bişey olmadığı yazıyor
rapor özellikleri çikolata kistine benziyor, yüksek ihtimalle öyleultrasonda çikolata kisti oldugu söylendi.ama burada çikolata kisti ile ilgili bişsey belirtilmemiş sanırım.sizcede öylemi
10 Aydır çikolata kisti benmle bakalm bu ayda tutmaz ise çektiricemkızlar rahim filmi çektirip tüplere kesin bakılsın uzun süredir çikolata kistiniz varsa
kistin tek taraflı mı iki yumurtalıkta da var mı ?4 doktor gezdim hepsi de yum geliştirici ilaçlar dayadı bana şişirdi kistimi tedaviler de işe yaramadı 5cm kistle kalakaldım, şimdi tedavide yapamıyolar, doğum kontrol hapı verdiler iki ay kullan gel aşılama yapcaz diye mikroçipli mi ne ama yaptırmıcam diyarbakırdaki bahçeciye gitcem ocakta direk tüp, sıkıldım artık
Tekti soldaydı bi tek diğerinde de çıktı 1 cmlikkistin tek taraflı mı iki yumurtalıkta da var mı ?
Benim de o eksik baktırcam adette özele gidip, merak ediyorum nasıl diyekızlar testlerime bakıyorum amh yazmıyor , tsh , lh , fsh , proklatin, estradiol ve diğer hemogramlar yapılmış. Amh ye baktırmam şart değil mi niye bakmamışlar anlamadım.
Anladm canım çok geçmiş olsun peki bu fsh menepoz değerin kaç çıktı?Tekti soldaydı bi tek diğerinde de çıktı 1 cmlik
Geçen sene aralıkta ölçülmüş canım 7,73 yazıyo enabızımda, senin kaç, kaç olmalı acepAnladm canım çok geçmiş olsun peki bu fsh menepoz değerin kaç çıktı?
fsh mi 7,73 yoksa onun karşısında menepoz kısmı var o mu 7,73Geçen sene aralıkta ölçülmüş canım 7,73 yazıyo enabızımda, senin kaç, kaç olmalı acep