Çıkmazdayız Ne Yapmalıyız Bilmiyoruz..

Annen sana yapılan zammı bilmek zorundamıydı da burda gelip isterse napıcam diye soruyorsun. Zamdan vazgeçti patron veremicekmiş dersin madem söyledin. Bebeğine de 3 yaşına kadar bakıcaksa sağolsun biyerde ananesi zamsız idare etsin. Annelik bunu gerektirir. Zam yapamam anne biz de kıt kanaat geçiniyoruz dersin. Yok kabul etmem derse o onun ayıbı başka bakıcı ararsın. Helal süt emmiş ve gözü gibi bakacak çok bakıcı var.

Eger annenden başkası olmaz diyorsan anne bu zammı ben sana yapamam de durumunu anlat.
Annen yok o zaman ben bakmam diyorsa ver bakıcıya lady.
Dert etme artık bu kadar.
Herkesin çocugu ya bakıcıda ya da kreşte.
o zaman zam isterse vermek yerine anne veremem demek en güzelimi ?

allah razı olsun yorumunuz için inanın beni anlayan birilerine deli gibi ihtycm var cok bunaldm eşimde aynı sizin gib diyor bir zahmet zam istemesin o anne diyor ya annenne diyor bu kadarını ben kaldıramam diyor mevzu zam değil annemin o konuma gelmesi beni anlıyorsunuz değil mi ?
2300 yeter diyor eşim olanını yersin olmuyor yetmiyor işte bu arada asgari ücrete zam gelirse banada gelir yani bunu bir annem değil herkes bilir.

Ben de çalışan anneyim. Oğlunuz için üzüldüm. Aynı paraya sizin eve gelecek dediklerinizi yapacak bir bakıcı bulsanız daha mantıklı olur. 2 yaş öncesi tv çocuklar için çok zararlı 100 tl zam alacaksanız annenize 50 tl zam yapabilirsiniz. Eşinize katılmıyorum anane de olsa bakıcı anneniz.

annen bencil bir kadın kendini düsünüyor. cıkma işten bu günleride unutma . ..sen yinede cevrene bak bakın iyi insanlar vardır bakacak . mesela bizim sitede bir kadın var cocuksuz hasta .hastaolmsam para bile almam bakardım derdi.ALLAH yardımcın olsun dua et karsına iyi biri cıksın

paraya ihtiyacınmı var de biraz sitem et konus zaten 100 aldım anne de . bence içindekileri kırmadan söyle. utansın

biliyorum ck zararlı ama elimzden birşey gelmiyor.. aksamları hiç acmıyorum bütün zamanımızı ogluma ayırıyoruz.. uyuyana kadar. ama gündüzleri full tv izliyor
ama annem o benim ya.. elin kadını gibi zam istenir mı çok ayıp değil mi o anı nasıl kaldırırım nasıl sindiririm bilmiyorım eşimin fikri direk işten cıkmam..

sen annenin altında cok eziliyrsun .

sızın annenız anne degıl kusura bakmayın ama ben kendı öz annesıne parayla cocugunu baktıran kısılerı anlamıyorum zaten o cocuga bakmıyor bır zahmet yaptıgı altını degıstırmek bır tas yemek vermek onu el de yapar, hem annesız bencıl bır kadın bence tek dusundugu kendı huzuru ve rahatı ve eşiniz sonuna kadar haklı.. benımde cocuguma aılem bakıyor onun ıcın evlerını bırakıp yanımıza yerlestıler, bızdede aynı evde yasamanın getırdıgı zorluklar oluyor zaman zaman ama onlar bıze her anlamda destek pazarımızı onlar duzer kızımıza gozlerı gıbıbakarlar arada hedıye alırlar kıyafet oyuncak bez vs alırlar.... basımın ustunde yerlerı var ve bızımkıde krese kadar ıdareten bır durum ama benden para ıstese annem gıder uc kurus fazlasını verır adam akıllı baska bırıne baktırırım cocugumu...
sıze gelırsek asla bır kurus fazlasını vermeyın zamdanda annenzıe bahsetmeyın, egerkı zam ısterım dersede o zaman sende evın temızlıgını yemegını yap o zaman gel konusalım deyın...
yazık yaaa su an kendı annemın kıymetını bır kez daha anladım...

2300 ile geçinebilirsiniz benim eşimde bi sene öncesine kadar bu maaşı alıyodu bin tl ev kredimiz var üstelik evet lüks yaşamıyoruz ama bişeylerden kısarak yetiririyoruz mesela oğlum bi yaşına gelene kadar kaliteli bez kullandım sonrasını bimdeki bezi kullandım çocuğumun bi ihtiyacı varsa kendi ihtiyacımızı erteledik bende çalışmak istiyorum ama oğlum henüz devlet okuluna gidemiyo ayından ötürü seneye tutuyor annem çalışmak zorunda benim vereceğim üç beş kuruşluk yardım yetmez kv desen bak desem evimize yerleşcek o yüzden çekiyoruz sıkıntıları eğer hiç çıkar yolunuz yoksa oturup iyice düşünün mesela eşiniz zam istesin biraz ordan biraz burdan kısarak geçinirsiniz

buda senin kırılma noktan

annem sadece kendini düşünüyor ve cok fena inanın utanmaz bile zam isteyen insanın utanmasıda olmaz evladından değil mi.
utanmasın sen söyle esinin fikrinide söyle. yıldıgını söyle rest cek.tabi karakter meselesi bu belki bunlar sana agır gelir .zatn ne alıyorsunda ne istiyor daha

sagolun teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için inanın tükendim.. annemden tiskinir hale geldim.. insan annesinden nefret eder mi ? ediyormuş gördükce içimde birşeyler eriyor bu hayatta bir annem var
evet annede olsa cocuguma bakmak zorunda değil lakin baktıgı gibi karsılıgınıda alıyor
ee sen birde üstüne kalkıp zam istersen pes artık değil mi.

Torunlarına para karşılığında bakan insanları anlamadım anlamayacağımda. 2 çocuğum var ileride torunlarıma bakmam istenirse eğer bakabilecek durumdaysam bakarım, değilsem bakamayacağımı söylerim ama asla bakarım ama şu kadara demem. Çocuğum bana para teklif etse de kabul etmem. Durumum olmasa da kabul etmem kendisi düşünür ufak tefek mutfak alışverişi yaparsa yapar yapmazsa talep etmem. Annenizle durumunuzu açık açık konuşun, biz de zor durumdayız anne zam yapmak yerine ihtiyacın olduğu zamanlar durumum uygun olursa destek olmaya çalışırım, ne dersin demeyi deneyin.

buda senin kırılma noktan
evet bu zam olayı kırılma noktası..
ama işten cıkarsamda 2300 tl naısl geciniriz kimse yardm etmiyor.. nice anneler bilyorum.. cocuklarının cocuguna bakıyor üstüne yardm eden.. benm annemden hiç bir beklentim yok ama sen kalk birde üstüne zam ister
bu hayat bu kadar acımasız mı allah kahretsin.

Sizin sorununuz annenizi bakıcı gibi görmemeniz. Neden? Her anane babaanne fedakar değil ki. Para karşılığı da torununa bakan insanlar var. Zam isterse yapamam deyin. Bakalım ne diyecek. Bakmıyorum derse bakıcı bulursunuz istediğiniz fiyata.

bunu annene söyle . ilerde kocasıyla kötü olunca kimin evine gelmek kafa dinlmek isteyecek evladıının.ilerde hasta olunca kim bakacak ozaman sizde bakmayın parayla akın olurmu öyle sey

eşimin maası su an 2 bin tl canm ocakda 2300 olacak zaten yeternce zam yapılacak normalde bu kadar zam olmazdı lakin iş yerinde derecesi değişti o nedenle.. ben calşmıyorken cocugum dogdugnda 1600 tl yetmiyordu

o zaman zam isterse vermek yerine anne veremem demek en güzelimi ?
Annene durumumu anlat lady.
Eşine de çok fazla yansıtma sonra senin canın sıkılıyor.
İşten çık otur sen bak der adam, yeter bize der.
Ama yetmeyecegini biliyorsun.
Annene dedigim gibi durumu anlat.
Zam yap derse 50 tl yaparım de fazlasını yapamayacagını söylersin.
Baktın ki kantarın topuzunu iyice kacırıyor.
Bakıcı aramaya başla o vakit sen de.
Elalemde ne anneler var yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…