- Konu Sahibi hatice_turkmen87
durumuna gerçekten çok üzüldüm. Keşke en başa geri dönebilsek değil mi... Kabul edilebilir şeyler yaşamıyorsun, susup beklemekle de olmuyor sen de görmüşsün. Olanları saklamanın bi faydası yok sanırım eşinin ailesiyle de sakince bu durumu konuşmayı deneyebilirsin, sana hak vereceklerdir kimse bunlar için seni suçlamaz. Destek de olabilirler. Aşık olmanın da bilemiyorum farklı psikolojik açıklamaları olabilir belki ama haklıyken haksız duruma düşmene sebep olmuş. Zaten erkekler her haltı yiyip eşlerinin kusursuz olmasını beklerler. O ayrı sinir bozucu bir durum neyse . Büyüklerinle konuşmayı ihmal etme derim bu sana güven verir bazı tereddütlerini giderir.
onun ailesi biliyor3senedir çektiklerimi ama kımsebırsey yapmıyor değişmeyecegını bılıyorlar cunku adam gelmıs 40 yasına.KAYNANAM bunu böyle cekeceksın 2cocugunuz var akıllı olun dedı bende canımı sokakta bulmadım ben dedım yapacak birşey yok o değişmezdedı.amcamlarda 2cocukla gelemzsın dıyor keske zamanı gerı alabılsek ama olmuyor iste daha neler görecegız bakalım böyle gider artık umutlarımda yıkıldı çocuklarımdan vazgecemem bu adamda gitmez zaten çalışamıyorum elim kolum kısa resmen öylece beklıyorumçekıyorum
Son düzenleme: