- Konu Sahibi hatice_turkmen87
merhabalar arkadaşlar neyapacağımı bilemez haldeyim çok bunaldım ve çaresizim.derdimi kimseye anlatamadığım için buraya yazarak rahatlarım belki diye düşündüm.3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik ve ailemin onayı yoktu.onu çok seviyordum ve onun için herşeyi yaptım.herseyden vazgeçtim.onunla tanıştıgım dönem ailemden kopuk yaşıyordum annem babam ayrılmıştı teyzemlerde kalıyordum bır süre kaldım ama olmadı yapamadım bilmiyorum biranlık bir bunalıma girdim belkı ve yatılı bebek bakımı işine başladım.o arada eşimle tanıştım.biranlık boşluk mu yada denızden çıkan yılana sarılır misali gibi belki ona bağlandım.gözüm birşey görmüyordu.bütün maaşımı ona veriyordum işi yoktu tanıştıgımızda iş arıyordu.öyle böyle 2yıl flört zamanımız oldu ve ailesiyle tanıştırdı beni.ve evlendık.evlendıkten 3aysonra aldatıldıgımı öğrendım telefon faturaları yuksek gelmışti.çiçekler alarak özür dileyerek vicdanını belki rahatlattı çok zoruma gitmişti ama onu hala seviyordum.beni beğenmediğini söylüyor dışlıyor sürekli eleştiriyordu.aileme bana küfürler ediyordu.2gün ıyıysek 5gün kötü.ıkımızde çalışıyoduk.1yıl busekılde sürekli değişik şekillerde değişik insanlarla aldatılmalar dışlanmalar hor görülmeler bırde ailesinin yanında toplum içinde benı rencide edici sözler ediyordu.çocuk istiyordu belkı bebeğimiz olursa bize evine bağlanır daha iyi çalışır diye düşündüm.ve hamile kaldım.öğrendık kı ıkız gebeyım bırı kız diğeri erkek.hamıleliğimde bile kendımı nazlayamadım sankı birtek sen hamıle kaldın benım annem dağda bayırda iş edermiş bız sapasağlam doğmuşuz canım bırsey cekse söylemeye cekınırdım.hamılelıgımın altıncı ayında bırgun ısyerındeyken eşimin facenı actım.bir de baktım kı kendı köylerınden bır kızla konuşuyor kızla görüşmk için ısrar ediyor daha onceden kıza karşı hıslerının oldugunu söylüyor kızda eşin hamıle çocukların olacak olmaz dıyor o an beynımden vurulmusa döndum.öyle böyle yıne affetmek zorunda kaldım aslında kırılmıstım ve guvenım sarsılmıştı bırkere ama neyazar artık hamıleydım yapacak bırseyım yoktu.psikoljık olarak çökmüştüm resmen.neyse doğum günü geldı ve cocuklarım dunyaya geldı ıkız bebek annesıydım eve geldım kımsem yok aılem uzak yanıma gelmedıler kaynanamlarda yoktu.birbasına ameliyatlı halımle ıkı bebekle basbasa kaldım evde eşimin bugune kadar bırgece kalktıpta yardım ettıggı görülmemiştir bana.eşimden doğumdan öncede süphelenıyordum ama gerceklerle yuzlesırsem yıne sarsılacaktım ve bebeklerım etkılenır dıye araştırıp uzerıne dusmemiştim.hastaneden eve gelınce çbana çok soğuktu bebeklere karşıda.bekledıgım ılgıyı göremedım sonuçta ben ona ıkıtane sağlıklı evlat vermiştim.insan beklıyor.lohusalıgımın 2.haftası artık dayanamıştım ve bulacaktım dökümanlarına baktım kı bir numarayla ben hastanede yattıgım donem gece gec saatlerde dakıkalrca görüşmelerini gördüm(ıkızgebe old.ıcın sorunlu bır gebelık yasadım ve 2hafta hastanede yattım.)numarayı aldım ve aradım bırkadın cıktı yanlış oldu deyıp kapattım .ardından hemen esım eve geldı benım özelimi karıştıramazsın sen deyıp bır tokat attı hayatımı mahvettın deyıp kapıyı vurdu ve cıktı.kadının telefonla benı tacız etmesı cabası.bana hep bu evı terk et babanın yanına gıt derdı.bu ramazan hıc calışmadı oruc tutsa anlayacagım akşama kadar yattı sabaha kadar eve gelmedı kahvelerde zaman gecırdı.faturalar bırıktı kıra geldı umrunda degıl.artık ona karsı sogudugumu hıssetmeye basladım.sevgı saygı bıttı tukendı.bende tukendım ıkı cocukla tek basıma 14aydır vede onun bu tavırlarıyla mucadele etmekten yoruldum.psikolijim bozuldu.belkı bana kızacaksınız cunku bende hep eleştirirdim bu duruma dusenlerı ama basıma geldı.en koktugum seydı halbukı.akrabalarımızdan babamın tarafından bırını gördum büyük amca çocuklarıyız ve asık oldum gecem gunduzum onu dusunmekle gecıyor halbukı o bunu bılmıyor bıle.bekar bır cocuk benden 2yas kucuk.nasıl oldu anlamadım onu görmemek ıcın kacıyorum ama elımde degıl görmesemde atamıyorum aklımdan.aileme sorunlarımdan bahsettım bugun ayrılsam arkamdalar.ama ben yapamıyorum tamam sevgı bıttı ama cocuklarım var pekı böyle ömür nasıl gececek.kucukken ayrılmak mı daha ıyıdır yoksa buyumelerını mı beklemek gerek..buarada teyzem o cocuga karsı hıslerımı bılıyordu facete teyzemle hıslerım hakkıında bır konusmamz vardı eşim bunları tesadüfen gördü ve öğrendi.boşanma durumuna kadar geldık fakat ben suclu duruma dusmustum 2-3 gun aramız cok kötuydu yuvamı kurtarmak ıcın yalvardım yakardım eve gel dıye şuan unutmus gıbı halı tavırları aynı bana karsı.ne yapacagımı bılemıyorum ınanın cıkmazlardayım çok çaresızım psikolijim altüst olmuş durumda sız bu durumda olsanız ne yapardınız.?