- 17 Nisan 2015
- 172
- 201
-
- Konu Sahibi aslankralice
benim soru sordugum seyler de degisti hayır du bakalım neler diyecek o cevaplamaya vefat ederim bu gidisle
evet su falı öyle de partnerin bilgilerini de verdim bi kaç bisi sordum bakalım onun harici ne bilebilecekya benim bildiğim suya zaten bakınca senın bişi sölemene gerek kalmıyo onun orda herşeyi görmesi lazım esas su falı böle oluyo ama onun tarzı nasıl bilmiyorum.. bide bu kadar bekletmeye beklentiyi bayağı yükseltti bakalım ne söyleyecek
CANIM BEN MESELA İŞİ HİÇ SORMADIM BİLE RESMEN BANA İŞİMİ TARİF ETTİ
saçlarıma aklar düştüBi baksa bizdee yorum yapıcazda bi türlü gelmiyoki sıra
saçlarıma aklar düştüyani övüldüğü kadar var mı yoksa fos mu göreceğiz cilekmuzelmaseverimben su falı mı yolladın?
kızzz hala yorumlamadımıı????Evet canım su yollladım bende:) bin dereden su getirdi
Yok canım nerdeeeeekızzz hala yorumlamadımıı????
yani gercekten kafa mı buluyolar bu ne yaaYok canım nerdeeeee
bu selena hiç bakmıyo mu yaa arkadaşım inat etti fal attı 3 gündür sırası aynı.Bi baksa bizdee yorum yapıcazda bi türlü gelmiyoki sıra
parasını ödememissindir umarımbu selena hiç bakmıyo mu yaa arkadaşım inat etti fal attı 3 gündür sırası aynı.
iptal edrrsin en azındanbu selena hiç bakmıyo mu yaa arkadaşım inat etti fal attı 3 gündür sırası aynı.
Anlamadim ? Arkadasim atti parasini da odedi tabi odemeden fal atilir mi kiiptal edrrsin en azından
hmm hadi gözün aydın2ileri1geri jun_jandi FairyDaphne iwet kızlarrrrr sonunda bakmış söyledikleri geleceğe yönelik ama tutarlıydı. söylemediğim ama anlık bildiği 1-2 ufak şeyde oldu onun dışında çıkıp çıkmayacağını görücez zamanı gelince.. :)
serüven çıkmasın zaten bana :))) selena sana niye bakmıyor canım artıkSelena'ya çok baktırdım. Her seferinde anı bilmiştir. Kimseyle paylaşmadığım şeyleri pat pat söyledi. Gelecek için dediklerini çok yaşadım. Favorim kendisi, çok ta iyi niyetlidir. Ama bakmıyor falıma artıkSerüven'in anda bildiği bir şey beni çok şaşırtmıştı. Ama gelecek çıkmadı.
serüven çıkmasın zaten bana :))) selena sana niye bakmıyor canım artık