- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.365
-
- Konu Sahibi aslankralice
Daha baktirmadimki :) ilk sayfadaki arkadas onu onerdigi icin ona attim ama cok fazla olumlu yorum var hakkinda diye umutluyum bende.. Dedigim gibi istersen bekle bana bir gun( :) ) sira gelirse yazicam zaten buraya ona gore gidersin yada kredin varsa at siraya gir nasiolsa bana senden once sira gelicek her halukarda .. Cok kotu olursa iptal eder burda onerilenlerden baskasina atarsinsana selananın dedikleri tuttu mu? su falı falan?:)
selena su falına kaca bakıyor ve benim paypal banka ve kredi kart hesabm yok elle nasıl yatırırım ptt den dırek yatar mı banka hesapsısDaha baktirmadimki :) ilk sayfadaki arkadas onu onerdigi icin ona attim ama cok fazla olumlu yorum var hakkinda diye umutluyum bende.. Dedigim gibi istersen bekle bana bir gun( :) ) sira gelirse yazicam zaten buraya ona gore gidersin yada kredin varsa at siraya gir nasiolsa bana senden once sira gelicek her halukarda .. Cok kotu olursa iptal eder burda onerilenlerden baskasina atarsin
30 tl canim ben telefon faturamdan oduyorum karta falan girmiyirum oyle dene istersen..selena su falına kaca bakıyor ve benim paypal banka ve kredi kart hesabm yok elle nasıl yatırırım ptt den dırek yatar mı banka hesapsıs
Yaaaa oyle miii aalllahtan benim nicklerim farkli ama uzuldum simdi size boyle yapmasina:s pff buda mi patliycakSelenaya tam bir sene once baktirmisim. O donem buradaki nickimle tellwedeki ayniydi selena burada ne yazdiysam bana yazmisti ha bide tellwede diger falcilarla olan yorumlardaki yazismalarimdaki kilit seyleri falda yazmisti , bilemem belki biliyordur belki okudu gunahini almak istemem de dedikleri de olmadi yani.
Ya ben net bise demek de istemiyorum ama, bariz birden fazla durumu bilmesi bu durumlarin diger falcilarin duvarinda benim fal yorumlarimda yaziyor olmasi ve yazilanlardan baska sey bilemeyip aradan gecen zamanda dediklerinin cikmamasi sinir bozucu. Selena burayi cok takip eder birazdan duvarina sitemkar seyler doldurur. Dedikleri uzun vadede ciktiysa ne guzel , demek ki bana cikmamis der susarim.30 tl canim ben telefon faturamdan oduyorum karta falan girmiyirum oyle dene istersen..
Yaaaa oyle miii aalllahtan benim nicklerim farkli ama uzuldum simdi size boyle yapmasina:s pff buda mi patliycak
Ya ben net bise demek de istemiyorum ama, bariz birden fazla durumu bilmesi bu durumlarin diger falcilarin duvarinda benim fal yorumlarimda yaziyor olmasi ve yazilanlardan baska sey bilemeyip aradan gecen zamanda dediklerinin cikmamasi sinir bozucu. Selena burayi cok takip eder birazdan duvarina sitemkar seyler doldurur. Dedikleri uzun vadede ciktiysa ne guzel , demek ki bana cikmamis der susarim.
Kuzum nerelerdesin, nickimi mi bilemedinSelena bana da patladı. 1 mg çıkmadı.
Allahtan burada ozel hayatima dair yazmiyorum.Selena' yi ovenler cidden fali ciktigindan mi ovuyor yoksa reklam mi var. Hic bilmiyorum.Buradan bakip yazarsa da- ki zaten ozelim yok- bi daha nah ona fal yollarim
benimki konturlu ya cok sanssızm peki aranızda kahve tarot ya da katina falı bakan varmı ihtiyacım varda.fallasalımmı ben tarot ve kahve bakıyorum.30 tl canim ben telefon faturamdan oduyorum karta falan girmiyirum oyle dene istersen..
Yaaaa oyle miii aalllahtan benim nicklerim farkli ama uzuldum simdi size boyle yapmasina:s pff buda mi patliycak
reklam olabilir ya da enerji ile kaynaklı birseydir canım ki öyleyse mesela selenanın enerjisi olmadıgında bunu anlar ve o gün sisteme girmemesi lazım hem bizlere hem kendine zarar.milletten laf yemez o sekilde davranırsaAllahtan burada ozel hayatima dair yazmiyorum.Selena' yi ovenler cidden fali ciktigindan mi ovuyor yoksa reklam mi var. Hic bilmiyorum.Buradan bakip yazarsa da- ki zaten ozelim yok- bi daha nah ona fal yollarim
Tellwede diger fallarimizin altina yorum yaziyoruz ya birtek falci ve ben goreyim secmezsek gorunuyor zaten ama ben secersek de falcilarin gorebildigini dusunuyorum. Selenaya guvenmiyorum sirf deneme amacli baska nickle baktirasim var ama online fala da 30 tl verilmez ki, aslinda yigite de 50 cooook fazla da. Salakligima doymayimAllahtan burada ozel hayatima dair yazmiyorum.Selena' yi ovenler cidden fali ciktigindan mi ovuyor yoksa reklam mi var. Hic bilmiyorum.Buradan bakip yazarsa da- ki zaten ozelim yok- bi daha nah ona fal yollarim
Tellwede diger fallarimizin altina yorum yaziyoruz ya birtek falci ve ben goreyim secmezsek gorunuyor zaten ama ben secersek de falcilarin gorebildigini dusunuyorum. Selenaya guvenmiyorum sirf deneme amacli baska nickle baktirasim var ama online fala da 30 tl verilmez ki, aslinda yigite de 50 cooook fazla da. Salakligima doymayim
Ya abartisiz 2 sene falan once tellwede 2, 3 liraya bile fal vardi reelde de ayni sekilde cafede kahve icene fal bedava vs vardi 5tl 10tl. Hala var tabi de amaan ne bilecek ki diyoruz. Sanki 50ye 100e bakan ne biliyo.aslında hepimiz yapıyopruz bu hatayı malesef..ama öyle bi sektör oluştu ki 5-10liralık bakana da hem realde hem sanalda aman o kadar paraya ne bilecekki uyduruktur gibi bi algı oluşuyo :S
Ya abartisiz 2 sene falan once tellwede 2, 3 liraya bile fal vardi reelde de ayni sekilde cafede kahve icene fal bedava vs vardi 5tl 10tl. Hala var tabi de amaan ne bilecek ki diyoruz. Sanki 50ye 100e bakan ne biliyo.
Baska uyelik acsaydin ya canim :\ umarim sen memnun kalirsinben uzun süreden sonra ilk defa online fal baktıracağım ve tellwe'de üyeliğim yoktu açtım. keşke eski falları sistemden silebilme olsa tellwe'de. böylece nick değişimine gerek kalmaz. selena'da sıram 9 hadi hayırlısı.
falalem emine mi canım ? kötüler çıkmasa yaaabir gün önceee kötüü bii olayyy amaa eminee vee nesibeninn falıı cıktııı yazimm burayadaaa