ÇIKAN FALLAR-FALCILAR

Çok fal baktırmanın ben de iyi olduğunu düşünmüyorum. Dalgaya bakmadığını gördük selananın... Eğer para için baksa falını yollamaz... @FrapanKoala

Yok canım zaten para için yapmıyor o bence. Kaç kez falımı iade etti. Kelebek falı attığım halde kendi kartlarıyla açılım yaptı. Telvekafede derdimi dinlediğini de bilirim ben. Kötü niyetli biri olsa fallarını bırakıp bana vakit ayırmazdı kafede. Yeri çok başka bende.

ben kime su falı atsam selenadan başka... selenaya bir daha su falı mı atsam bir kaç şey soracağım o da gördüğünü söyler :)

Allah affetsin ama Selena'nın falı çıktı sezarın hakkı sezara hem de birer ay arayla baktırdığım 2 falı da... en son iki ay önce baktırmıştım yine fal attım bakalım. her zaman çıkacak diye bir şey yok. kendimizi kaptırmadan baktırabiliriz Allah'a şirk koşmadan.

Allah affetsin ama Selena'nın falı çıktı sezarın hakkı sezara hem de birer ay arayla baktırdığım 2 falı da... en son iki ay önce baktırmıştım yine fal attım bakalım. her zaman çıkacak diye bir şey yok. kendimizi kaptırmadan baktırabiliriz Allah'a şirk koşmadan.

Bilgi veriyo musunuz falı atarken?

selenanın su falı mı çıkıyor?

X