- 30 Nisan 2013
- 640
- 934
-
- Konu Sahibi aslankralice
yuhh demekki bekliycem daha :S inşallah beklediğime değer beklentiyi yüksek tutttum amaben 8 gün bekledim
su attım kuzum ayy daha cok meraklandımm:))BEN DE müthişti canım hatta bi dediğini yaşadım su mu attın çizgimi
kuzummm 4 güneee bakmıştııı banaagollom ya bir hafta olacak nerdeyse selena'da hala sıra gelmedi sende bekledin mi bu kadar ya bu nedir :S
Belli olmaz bir gundede bakar 3 gundede. Genelde günde 3 tane falan bakıyor. Ben 4. Sıradaydım onumdekı ilk 3 é bakmıstı tam bende kalmıstı:) ama degdı bence.su attım kuzum ayy daha cok meraklandımm:))
şimdi sıramı tam yazmıyım ama 5le 10 arası bi sayıdayım daha kaç gün beklerim sence :S
ben 6 gundur bekliyorum daha da bekleyeceğim su attım ben de. Sen de cıktı mı? Cok ilgincBEN DE müthişti canım hatta bi dediğini yaşadım su mu attın çizgimi
selena sana baktı mı fal ve nasıl buldun falını?gollom ya bir hafta olacak nerdeyse selena'da hala sıra gelmedi sende bekledin mi bu kadar ya bu nedir :S
hadi antalyadaki gökçe hanımı da arayalım o halde...:) Valla çıkan falcı az duru görü meselesi bu. sezgisel herkes de yok ama herkes falcı oluyor.
yok yahu daha var bari bakacağı fala değse cidden bilebilse. ben de şiştimcanım sana sıra geldi mişiştim içim şişti
yok yahu daha var bari bakacağı fala değse cidden bilebilse. ben de şiştimugga da bekletiyor. yahu saçmalama için vaktim yok ki. inş güzel bakarlar
benim soru sordugum seyler de degisti hayır du bakalım neler diyecek o cevaplamaya vefat ederim bu gidisleevet inşallah değerde bu kadar beklemeye bi işe yarar baribide madem bekleticeksin alma bakabildiğin kadar al ya ne sen şiş ne ben