- 30 Nisan 2013
- 640
- 934
-
- Konu Sahibi aslankralice
telvee selenaa falsepetii nesibee teldedee yiğitt cıktıı banaa
kylotooo muu burdaa 3 isimlee kendii reklamınıı yaptıı bidee üstünee falcılarıı kötüleyenn biri oo direkk cekk falıı selenaadaa beklersinn ama değerr en azındannselenada klotho gibi günlerce bekletiyo mu? kaç gün oldu klothoda hala sıra gelmedide:S onuda burdan okumuştum :) bide selenaya ne baktırıyosun canm
kylotooo muu burdaa 3 isimlee kendii reklamınıı yaptıı bidee üstünee falcılarıı kötüleyenn biri oo direkk cekk falıı selenaadaa beklersinn ama değerr en azındann
sudaa döktürürr kylotoyuu herkess bilirr yaa sahtekarr sen seleneyaa att o kadın iyi birii bidee ben severimm daha öncee attınmııöyle mii:SS ya sayfalarca okuyamıyosun tabi hep mi iyi yorumları okumuşum bende pff tamam cnm cekiyorum selenaya ne atıyım kahve atmıştım diğerine :S
hayır atmadım online falda yeniyim daha burdan okudukça atıyorum işte tamam şimdi selenaya atıyorummmsudaa döktürürr kylotoyuu herkess bilirr yaa sahtekarr sen seleneyaa att o kadın iyi birii bidee ben severimm daha öncee attınmıı
benn telveyee ve selenayaa küsümm artık amaa hakkı yenmezz cokk cıktıı bana falıı baktırınca yazsanaa beğencenmiiihayır atmadım online falda yeniyim daha burdan okudukça atıyorum işte tamam şimdi selenaya atıyorummm
bana hiç biri çıkmadı Didem'i deneyeyim mi ne dersiniz? Fal baktırasım var bu ara... Telefonda yada sitelerde
bana hiç biri çıkmadı Didem'i deneyeyim mi ne dersiniz? Fal baktırasım var bu ara... Telefonda yada sitelerde
didem sanırım ortaya atılmış bi reklam. balon=D
çünkü bi kere şu zaman bakıcam diyo, ondan sonra ulaşamıyosun. ikincisi de memnun kalmayan, ağzımı aradı, nokta atışları yoktu, yuvarlak konuştu diyen çok var.
Didemin telefonunu bende burda bi arkadaştan aldım ulaştım akşam su saatte haber vericem bakıcam dedi gayet güzel konustu sonra bidaha yukarıdakı arkadaşın dediği gibi dönmedi:) msj attım onada cvp vermedi bende anlamadım pek.. dönerse deniycem o zaman yazarım
Selena'ya su falı mı baktırayım tarot mu? Öneriniz var mı?
evet gece tam 00.00'da atman lazım. ben ilk gün onu bilmiyodum diye anlamadım, ikinci günde 00.20 gibi atayım dedim unuttum saati:)) yine dolu dedi sonunda 00.00'da atınca oldu. onuda yine burdan okumustum gece atın diye yazmıştı biri demekki onun usulü öyle. atıcaksan su at bide sorunu ve paranı hazırla kİ zaman kaybetmegece mi atayım suan dolu diyor evet zaten:S