ÇIKAN FALLAR-FALCILAR

selenada klotho gibi günlerce bekletiyo mu? kaç gün oldu klothoda hala sıra gelmedide:S onuda burdan okumuştum :) bide selenaya ne baktırıyosun canm
kylotooo muu burdaa 3 isimlee kendii reklamınıı yaptıı bidee üstünee falcılarıı kötüleyenn biri oo direkk cekk falıı selenaadaa beklersinn ama değerr en azındann

kylotooo muu burdaa 3 isimlee kendii reklamınıı yaptıı bidee üstünee falcılarıı kötüleyenn biri oo direkk cekk falıı selenaadaa beklersinn ama değerr en azındann

öyle mii:SS ya sayfalarca okuyamıyosun tabi hep mi iyi yorumları okumuşum bende pff tamam cnm cekiyorum selenaya ne atıyım kahve atmıştım diğerine :S

öyle mii:SS ya sayfalarca okuyamıyosun tabi hep mi iyi yorumları okumuşum bende pff tamam cnm cekiyorum selenaya ne atıyım kahve atmıştım diğerine :S
sudaa döktürürr kylotoyuu herkess bilirr yaa sahtekarr sen seleneyaa att o kadın iyi birii bidee ben severimm daha öncee attınmıı

bana hiç biri çıkmadı Didem'i deneyeyim mi ne dersiniz? Fal baktırasım var bu ara... Telefonda yada sitelerde

bana hiç biri çıkmadı Didem'i deneyeyim mi ne dersiniz? Fal baktırasım var bu ara... Telefonda yada sitelerde

didem sanırım ortaya atılmış bi reklam. balon=D
çünkü bi kere şu zaman bakıcam diyo, ondan sonra ulaşamıyosun. ikincisi de memnun kalmayan, ağzımı aradı, nokta atışları yoktu, yuvarlak konuştu diyen çok var.

o halde selena mı var simdi elimizde tek. tellwe de online fala da ben güvenemiyorum ya:S bana hicbi falcı cıkmadı of

Didemin telefonunu bende burda bi arkadaştan aldım ulaştım akşam su saatte haber vericem bakıcam dedi gayet güzel konustu sonra bidaha yukarıdakı arkadaşın dediği gibi dönmedi:) msj attım onada cvp vermedi bende anlamadım pek.. dönerse deniycem o zaman yazarım

bana da öyle yaptı, ben de baktırmaktan vazgeçtim. pek de meraklı değilim didem hanımın falına, o da eksik kalıversin =D

Selena'ya su falı mı baktırayım tarot mu? Öneriniz var mı?

canım bende başkasını bekliyodum selenaya at dediler bende çektim selenaya attım ama sıra zaten çokk yavaş ilerliyo sana bekle memnun kalırsam atarsın diycem ama en erken 5 gün sonra falan sıra gelir sanırım:) bide atıcaksan gece 00.00 da atman gerek cunku normal zamanda günlük sınırı aştı diyo sanırım 00.00'da yeni güne geçiyo diye alım oluyo..

gece mi atayım suan dolu diyor evet zaten:S
evet gece tam 00.00'da atman lazım. ben ilk gün onu bilmiyodum diye anlamadım, ikinci günde 00.20 gibi atayım dedim unuttum saati:)) yine dolu dedi sonunda 00.00'da atınca oldu. onuda yine burdan okumustum gece atın diye yazmıştı biri demekki onun usulü öyle. atıcaksan su at bide sorunu ve paranı hazırla kİ zaman kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…