- 30 Nisan 2013
- 640
- 934
-
- Konu Sahibi aslankralice
Bence de iyi falcı buna derim ben zaten kendisi gıda mühendisiymiş normaldeÇok fal baktırmanın ben de iyi olduğunu düşünmüyorum. Dalgaya bakmadığını gördük selananın... Eğer para için baksa falını yollamaz... @FrapanKoala
aa çok ilginc demek ki hisleri kuvvetli ondan bu ise girdi. bir de bana cıkmadı anı bile tutmadı diyoruz ya enerjileri düşük olabiliyor kisilerin:S ondandır.Bence de iyi falcı buna derim ben zaten kendisi gıda mühendisiymiş normalde
Çok fal baktırmanın ben de iyi olduğunu düşünmüyorum. Dalgaya bakmadığını gördük selananın... Eğer para için baksa falını yollamaz... @FrapanKoala
selena baktımı falına tatlım??Anlamadim ? Arkadasim atti parasini da odedi tabi odemeden fal atilir mi ki
falın ne alemde cıkanlar oldumuu??2ileri1geri jun_jandi FairyDaphne iwet kızlarrrrr sonunda bakmış söyledikleri geleceğe yönelik ama tutarlıydı. söylemediğim ama anlık bildiği 1-2 ufak şeyde oldu onun dışında çıkıp çıkmayacağını görücez zamanı gelince.. :)
yok ben atmadım arkadaş attı ama bi problem oldu hala bekliyo 5 ile 10 arasındaselena baktımı falına tatlım??
Allah affetsin ama Selena'nın falı çıktı sezarın hakkı sezara hem de birer ay arayla baktırdığım 2 falı da... en son iki ay önce baktırmıştım yine fal attım bakalım. her zaman çıkacak diye bir şey yok. kendimizi kaptırmadan baktırabiliriz Allah'a şirk koşmadan.
Anne adları doğum tarihleri sonra soruyorum hisleri neler diye bunun harici tek cümle ile durumu belirtiyorum eximle konuşuyoruz gibi. başka bir şey yok. zaten hani söylediği şeyler yazdıklarımdan çok bağımsız ki gördüğün gibi bilgi falan da vermiyorum.Bilgi veriyo musunuz falı atarken?
selenanın su falı mı çıkıyor?Allah affetsin ama Selena'nın falı çıktı sezarın hakkı sezara hem de birer ay arayla baktırdığım 2 falı da... en son iki ay önce baktırmıştım yine fal attım bakalım. her zaman çıkacak diye bir şey yok. kendimizi kaptırmadan baktırabiliriz Allah'a şirk koşmadan.
Bana kahve falı bakr mısınbenimki konturlu ya cok sanssızm peki aranızda kahve tarot ya da katina falı bakan varmı ihtiyacım varda.fallasalımmı ben tarot ve kahve bakıyorum.
karsılıklı bakıyorumBana kahve falı bakr mısın
Hım ben anlamıyorum pekkarsılıklı bakıyorum
tmmHım ben anlamıyorum pek